Neljä vuotta julkaisunsa jälkeen, Red Dead Redemption 2 niittää jälleen uusia ennätyksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä vuotta julkaisunsa jälkeen, Red Dead Redemption 2 niittää jälleen uusia ennätyksiä

Valven huippualennus on saanut Rockstarin :n kiitämään uusiin korkeuksiin Steamin alustalla.

Peräti 67 prosentin alennuksella 2 saavutti kaikkien aikojen huipputason samanaikaisen pelaajamäärän, kun viikonloppuna hurjasteltiin 77 655 pelaajan voimin – neljä vuotta sen jälkeen, kun peli julkaistiin Steamiin.

Tietysti suurin osa tästä suosiosta johtuu uusista pelaajista, jotka ovat hyödyntäneet Red Dead Redemption 2:n alehintaa. Totuus kuitenkin on, että villin lännen avoimen maailman eeppinen seikkailu on nauttinut jatkuvasta suosiosta viime kuukausina, vaikka suuri osa sen ydin-yhteisöstä tuntee, että Rockstar ei tarjoa sille tarpeeksi tukea.

Red Dead Redemption 2 julkaistiin vuonna 2018 PS4:lle ja Xbox Onelle, ja vuonna 2019 PC:lle. Sitä pidetään Rockstarin parhaana pelinä. Red Dead Redemption 2 on myynyt 57 miljoonaa kappaletta – huikea menestys millä mittarilla tahansa.

Red Dead Redemption Remaster saapuu Nintendo Switchille ja PS4:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption Remaster saapuu Nintendo Switchille ja PS4:lle

Red Dead Redemption

Nintendo on ilmoittanut Twitterissä, että Rockstar Gamesin klassinen länkkäri saapuu Nintendo eShopiin 17. elokuuta, ja fyysinen julkaisu kauppojen hyllyille 13. lokakuuta.

Julkaisu sisältää sekä Red Dead Redemptionin että sen lisäosan Undead Nightmare, jossa John Marston yrittää paikantaa zombikurssin lähteen, joka saa kuolleet nousemaan haudoistaan.

Näyttää myös siltä, että peli saapuu PlayStation 4:lle vieläpä tässä kuussa, kuten IGN raportoi, ja PS5-yhteensopivuus on myös tuettu. Porttauksen hoitaa Iso-Britannian kehittäjä Double Eleven Studios.

Jack Black toivoo Red Dead Redemption -videopelin saavan elokuvasovituksen Kommentit pois päältä artikkelissa Jack Black toivoo Red Dead Redemption -videopelin saavan elokuvasovituksen

Red Dead Redemption 2

Juuri julkaistun Super Mario Bros. -elokuvan tähtinäyttelijä , on jakanut mietteensä siitä, että Rockstar Gamesin -videopelistä tulisi ehdottomasti tehdä elokuvaversio. Useita videopelien sovituksia on saatu sekä suurelle että pienelle näytölle viime vuosina, joten Black saattaa ääneen sanoa monien Red Dead Redemption -fanejen ajatuksia.

Vuosien varrella elokuva- ja televisioyhtiöiden määrä, jotka ovat yrittäneet tehdä videopelien sovituksista suosittuja mainstream-mediassa, on kasvanut. Streaming-tilauspalvelujen, kuten Netflixin ja vastaavien, tulo on todennäköisesti auttanut näiden sovituksien tavoittamaan laajemman yleisön. Näiden sovitusten positiivinen vastaanotto selittää esimerkiksi Netflixin Castlevanian ja Arcanen animaatiosarjojen tai HBO:n The Last of Us -live-action -version suosion. Ihmisten kasvava vastaanottavaisuus videopeleistä kertoville tarinoille ei ole yllättävää, mikä selittää näyttelijöiden kiinnostuksen suosikkipelejensä sovittamiseen elokuviin tai TV-sarjoihin.

”The Last of Us oli fantastinen. Ja mikä on hullua, on kuinka uskollinen se on alkuperäiselle lähdeaineistolle. Se perustuu käytännössä täysin peliin, vain muutamia muutoksia tehden. Se voittaa kaikki palkinnot,” Black kertoi haastattelussaan

Blackin mielestä Red Dead Redemptionin maailmasta voitaisiin saada jopa parempi sovitus, kuin Last Of Usin tv-versioinnista.

”Ja on olemassa joitakin hienoja pelejä, joita ei ole vielä tutkittu televisiossa tai elokuvissa. Ehkä sieltä löytyy Red Dead Redemption -elokuva? Sellainen olisi syytä tehdä, koska uskon sen tarinan olevan yhtä hyvä tai jopa parempi kuin The Last of Us.”