Neljäs John Wick -elokuva ilmestyy vuonna 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Neljäs John Wick -elokuva ilmestyy vuonna 2021

-elokuvasaagan kolmas osa ehti hädin tuskin elokuvateattereihin kun studio on jo ilmoittanut julkaisupäivän leffasarjan seuraavalle osalle. John Wick: Chapter 4 saapuu teattereihin toukokuun 21. päivä 2021.

Keanu Reevesin tähdittämä John Wick: Chapter 3 – Parabellum sai ensi-iltansa aiemmin tässä kuussa toukokuun 17. päivä. Elokuva tienasi Pohjois-Amerikassa ensi-ilta viikollaan 57 miljoonaa dollaria.

Odotettu kauhuelokuva Imaginary julkaistaan maaliskuussa – uusi traileri nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu kauhuelokuva Imaginary julkaistaan maaliskuussa – uusi traileri nyt katsottavissa

Kauhun mestarit ja ovat yhdistäneet voimansa luodakseen jännittävän ja kauhistuttavan elokuvaelämyksen nimeltä .

Elokuvan odotetaan saapuvan teattereihin ympäri maailmaa 15. maaliskuuta, ja se lupaa viedä katsojat syvälle lasten mielikuvituksen synkkiin syövereihin.

Tarina seuraa nuorta Jessicaa, esittäen upeasti DeWanda Wisen, joka palaa lapsuudenkotiinsa ottotyttärensä Alicen, jota näyttelee lahjakkaasti Pyper Braun, kanssa. Alicen löytäessä vanhan leikkikaverin, Chauncey-nimisen lelunallen, kellarista, alkavat tapahtumat ottaa synkän käänteen. Mitä alkaa viattomana leikkinä, muuttuu pian kauhistuttavaksi ja vaaralliseksi, kun Chauncey ja muut hylätyt leikkikuvituskaverit heräävät eloon vihan ja koston vallassa.

Trailerin voit ottaa haltuun vaikkapa tästä alta:

Saw XI vahvistettiin tulevan ensi-iltaan jo syksyllä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Saw XI vahvistettiin tulevan ensi-iltaan jo syksyllä 2024

-elokuvasarja ei näytä hidastavan tahtia, sillä vahvisti :n tulevan ja paljasti sen ensi-iltapäivämääräksi 27. syyskuuta 2024. Tämä ilmoitus tulee vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun Saw X julkaistiin, ja se onnistui keräämään 107 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Elokuva tehtiin 13 miljoonan dollarin budjetilla.

Vaikka Saw X -ohjaaja Kevin Greutert oli epäileväinen ja hän piti viimeisintä elokuvaa ikonisen -hahmon jäähyväisenä, elokuvasarja on osoittautunut kestosuosikiksi niin faneille kuin kriitikoillekin.

Päätös julkaista Saw XI syyskuussa eikä lokakuussa on strateginen veto, joka sijoittaa elokuvan Halloween-kauden läheisyyteen ilman suoranaista kilpailua muiden kauhuelokuvajulkaisujen kanssa. Tämä lähestymistapa on osoittautunut menestykseksi aiempina vuosina, jonka takia useat osat ovat saaneet ensi-iltansa syyskuussa.

Uskollisella fanijoukolla ja hyväksi todetulla lipunmyynnillä Saw XI on valmis jatkamaan elokuvasarjan perinnettä jännittävästä kauhusta ja kieroutuneista pulmista.