Neljäs Matrix -elokuva ilmestyy toukokuussa 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Neljäs Matrix -elokuva ilmestyy toukokuussa 2021

The Matrix

on vihdoin paljastanut tulevan -elokuva julkaisuajankohdan. Neljäs elokuva ilmestyy toukokuun 21. päivä 2021.

Leffan pääosissa nähdään Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss tututissa rooleissaan. Muuhun näyttelijäkaartiin kuuluvat Yahya Abdul-Mateen II (), Jessica Henwick (Game of Thrones, ), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Jada Pinkett Smith (), Jonathan Groff () sekä Toby Onwumere (). Toinen alkuperäisten leffojen luojista Lana Wachowski toimii elokuvan käsikirjoittajana, ohjaajana sekä tuottajana.

Kommentoi

The Matrix saa jatkoa – alkuperäinen ohjaaja ja Keanu Reeves mukana Kommentit pois päältä artikkelissa The Matrix saa jatkoa – alkuperäinen ohjaaja ja Keanu Reeves mukana

The Matrix

Aikoinaan ennennäkemättömillä visuaalisilla efekteillään järisyttäneen leffasarjan paluusta on huhuiltu jo pitkään, mutta nyt se on vihdoin varmaa.

Tänä vuonna 20-vuotta täyttänyt alkuperäinen The -elokuva on saamassa jatkoa ja leffasarjan neljänen osan ohjaa ja käsikirjoittaa sarjan luojana tunnettu Lana Wachowski. Näyttelijäkaartiin palaa Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss.

Tulevan elokuvan tuotantoyhtiön kertoo leffan kuvauksien alkavan ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Robert Pattinson on seuraava Batman näyttelijä Kommentit pois päältä artikkelissa Robert Pattinson on seuraava Batman näyttelijä

Twilight-näyttelijä Robert Pattinson on värvätty näyttelemään Batmanin roolia tulevassa The Batman -elokuvasarjassa kertoo tuotantoyhtiö Elokuvien ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana toimii Matt Reeves (Cloverfield, War for the Planet of the Apes).

Pattinsonia vastassa oli Nicholas Hoult, joka tavoitteli myös samaista roolia. Pattinson perii roolin Ben Affleckilta, joka näytteli supersankaria useammassa elokuvassa.

The Batman elokuvasarjan kuvaukset alkavat tänä kesänä ja ensimmäinen elokuva saapuu teattereihin kesäkuun 25. päivä 2021.

Kommentoi