Neljäs Star Trek -elokuva sai uuden ohjaajan – mies Fargo ja Legion -sarjojen taustalla Kommentit pois päältä artikkelissa Neljäs Star Trek -elokuva sai uuden ohjaajan – mies Fargo ja Legion -sarjojen taustalla

Star Trek Beyond

Viimeisimmän -elokuvasarjan neljäs osa on palaamassa takaisin tuotantoon, kun Paramount neuvottelee parhaillaan Noah Hawleytä elokuvan ohjaajaksi. Mies on aiemmin työskennellyt mm. ja -sarjojen sekä ohjannut Natalie Portmanin tähdittämän -elokuvan parissa.

Neljännen Star Trek -elokuvan tuottajana toimii J.J. Abrams ja pääosissa nähdään tutut hahmot Chris Pine (Kirk), Zachary Quinto (Spock) sekä Zoe Saldana (Uhura).

Abrams kertoi neljännen leffan suunnitelmista jo vuonna 2016, mutta projekti hyllytettiin alkuvuodesta 2019. Myös Quentin Tarantino on tuottamassa omaa Star Trek spin-off leffaa.

Viimeisin Star Trek -leffa Justin Linin ohjaama Star Trek Beyond ilmestyi vuonna 2016.

93-vuotias William Shatner harkitsee paluuta Star Trekiin Kommentit pois päältä artikkelissa 93-vuotias William Shatner harkitsee paluuta Star Trekiin

Vaikka on jo 93-vuotias, on hän edelleen Hollywoodissa vaikuttava hahmo. Hän jopa harkitsee paluuta franchisen pariin, joka hänet tähdeksi teki.

Kanadalaisessa Press-haastattelussa Shatner sanoi Star Trekiin palaamisen olevan ”mielenkiintoinen idea”, vaikka myönsikin sen olevan haastavaa. Silti hän on halukas harkitsemaan paluuta oikeiden olosuhteiden vallitessa.

”Se on lähes mahdotonta. Mutta jos rooli olisi mahtava, hyvin kirjoitettu ja hahmolla olisi aito syy olla mukana, enkä tekisi vain cameoroolia, niin harkitsisin asiaa ehdottomasti,” Shatner sanoi.

Shatner ei ole vierastanut paluuta ikoniseen rooliinsa aiemmin. Hän on näytellyt kapteeni James T. Kirkia useissa -elokuvissa ja -sarjoissa alkuperäisen sarjan jälkeenkin.

Star Wars-sarja Andorin ohjaaja hyppää seuraavana Star Trekin maailmaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars-sarja Andorin ohjaaja hyppää seuraavana Star Trekin maailmaan?

Star Trek Beyond

Paramount Pictures kehittää ilmeisesti uutta -elokuvaa, ja ohjaksissa on Toby Haynes, : Andorin pääohjaaja.

Elokuva tuotetaan J.J. Abramsin -yhtiössä, ja käsikirjoituksesta vastaa Seth Grahame-Smith. Juonen kerrotaan sijoittuvan ”vuosikymmeniä” ennen vuoden 2009 alkuperäistä uudelleenkäynnistystä, mahdollisesti sijoittuen aikaan, jota nähtiin sarjoissa kuten Star Trek: Enterprise.

Uusi elokuva näyttää olevan osa strategiaa, jonka tarkoituksena on heijastella Star Trek -franchisen nykyistä suoratoistosuunnitelmaa, joka sisältää useita ohjelmia Paramount Plus -palvelussa. Star Trek 4 on raporttien mukaan yhä kehityksessä, vaikka siitä ei olekaan paljastettu juuri mitään siitä lähtien, kun ohjaaja Matt Shakman jätti sen ottaakseen hoitaakseen Fantastic Fourin.

Lähde: Deadline