Netflix aikoo julkaista lisää interaktiivista sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix aikoo julkaista lisää interaktiivista sisältöä

Netflix on värväämässä lisää työntekijöitä työskentelemään uusien interaktiivisen sisältöjen parissa.

The Information -julkaisun mukaan yritys tavoittelisi Apple Arcade -tyyppistä palvelua. Vielä ei ole varmaan onko kyseessä Black Mirror: ja You vs. Wild -tyyppisiä valintoihin perustuvia tuotoksia vai vielä enemmän pelimäisiä kokemuksia.

Bandersnatchin lisäksi Netflix on julkaissut monia peleihin perustuvia sarjoja kuten , sekä Dragon’s Dogma.

Kommentoi

CD Projekt Red myönsi taannoisen hakkerointitapauksen laajuuden Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt Red myönsi taannoisen hakkerointitapauksen laajuuden

Cyberpunk 2077

Suursuosituista -peleistä ja ontuvasti julkaistusta Cyberpunk 2077 -pelistä tunnettu puolalainen CD Projekt Red on julkaissut virallisen tiedotteen taannoiseen hakkerointitapaukseen liittyen.

Firman järjestelmiin hakkeroiduttiin helmikuussa ja saaliksi saatiin ainakin tietoja henkilöstöstä, alihankkijoista sekä peleihin liittyviä tietoja ja tiedostoja.

Viestissään CD Projekt Red kertoo työskentelevänsä viranomaisten kuten Interpolin ja Europolin kanssa. Se aikoo myös ryhtyä toimiin tietoja jakavia tahoja vastaan.

Kommentoi

Vampire: The Masquerade -maailma muuntuu elokuvaksi ja sarjaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade -maailma muuntuu elokuvaksi ja sarjaksi

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Parhaillaan kehitteillä olevan ja useaan otteeseen viivästyneen Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 -pelin maailma on saamassa oman elokuvan ja tv-sarjan.

Varietyn julkaiseman artikkelin mukaan projektiin on kiinnitetty tuottaja-käsikirjoittaja Christine Boylan (The Punisher). Tuotantotalo Hivemind (, The Expanse) tulee vastamaan tulevien World of Darkness -maailmaan sijoittuvien elokuvien ja sarjojen tuotannosta.

World of Darkness sai alkunsa vuonna 1991 Vampire: The Masquerade -lautapelistä. Sittemmin on julkaistu samaiseen maailmaan sijoittuvia spinoffeja kuten Werewolf: The Apocalypse ja Mage: The Ascension.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines -videopeli ilmestyi alunperin vuonna 2004 ja jatko-osan piti ilmestyä alunperin jo vuonna 2020. Sittemmin julkaisua on lykätty useaan otteeseen ja näillä näkymin julkaisu jyvittyisi ensi vuoden puolelle. Tuloillaan on myös samaiseen pelimaailmaan sijoittuva battle royale -peli.

Kommentoi