Netflix ei jatka Altered Carbon -scifisarjaa Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix ei jatka Altered Carbon -scifisarjaa

Altered Carbon

on lopettanut -scifisarjan, eikä siitä tulla näkemään kolmatta kautta. Aiheesta kertoi ensimmäisenä Deadline -nettijulkaisu.

Sarjan ensimmäisellä kaudella pääosaa Takeshi Kovacsin roolia esitti Suicide Squad ja RoboCop -leffoista tuttu Joel Kinnaman. Kakkoskaudella roolissa nähtiin Avengers: Endgame ja 8 Mile -leffoista tuttu Anthony Mackie.

Sarjan toisella kaudella Kovacs jatkoi vuosisatoja kestänyttä tehtäväänsä löytää kadonneen rakkautensa Quellcrist Falconerin, jota näytteli Renée Elise Goldsberry.

Sarja perustui Richard K. Morganin romaaniin ja se sijoittuu 300 vuoden päähän tulevaisuuteen, jossa tietoisuus on digitoitu. Ihmisen ruumis on vaihdettavissa ja kuolema ei enää ole välttämättä lopullista.

Netflix julkaisi myös animoidun -elokuvan maaliskuussa 2020.

Kommentoi

Conan – barbaari sarja tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Conan – barbaari sarja tulossa Netflixiin

Conan - barbaari

on parhaillaan tuottamassa Conan – barbaari -aiheista näyteltyä sarjaa. Sarja tullaan tuottamaan yhdessä Pathfinder Median kanssa, kertoo Deadline -verkkosivusto.

Sarja on kuitenkin vielä alkutekijöissään ja sille etsitään parhaillaan käsikirjoittajaa, ohjaajaa ja showrunneria.

Arnold Schwarzenegger näytteli pääosaa 80-luvun elokuvissa ja vuoden 2011 uusintoleffassa pääosaa näytteli Jason Momoa. Schwarzenegger on ilmoittanut olleensa edelleen kiinnostunut roolista.

Hahmon on alunperin luonut Robert E. Howard vuonna 1932 osana Weird Tales -julkaisua.

Kommentoi

Netflixin tuleva animoitu Resident Evil -sarja sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tuleva animoitu Resident Evil -sarja sai ensimmäisen trailerin

Resident Evil: Infinite Darkness

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista kauhupelisarjoista Resident Evil on saamassa toisenkin sarjan Netflixille. Animoitu sarja on saanut samalla myös ensimmäinen trailerinsa.

Sarja tulee kantamaan nimeä Resident Evil: Infinite Darkness ja tarinaltaan se tulee keskittymään Leon S. Kennedyyn ja Claire Redfieldiin. Sarjan tuottajana tulee toimimaan Capcomin Hiroyuki Kobayashi.

Resident Evil tulee saamaan myös toisen, näytellyn sarjan Netflixille. Sen tarina puolestaan keskittyy Jade ja Billie Weskeriin.

Resident Evil: Infinite Darkness ilmestyy Netflixiin ensi vuoden puolella.

Kommentoi