Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan

Squid Game

Parhaillaan Netflixin kaikkien aikojen suosituimpiin sarjoihin kuuluva on mahdollisesti saamassa videopeliversion.

The Hollywood Reporter -sivustolle antamassaan haastattelussa Netflixin Aasian sisällöstä vastaava Minyoung Kim on kertonut yrityksen olevan kiinnostunut tekemään sarjasta pelin. Luvassa on mahdollisesti myös muista kuluttajatuotteita aiheeseen liittyen.

Sarjassa osanottajat osallistuvat kuollettavan kutkuttavaan kilpailuun, jossa veloissaan olevat kilpailijat kilpailevat lasten leikeissä kunnes vain yksi on elossa.

Kommentoi

Netflix osti ensimmäisen pelistudion Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix osti ensimmäisen pelistudion

Netflix

on ottanut uuden askeleen pelien suuntaan ja ostanut ensimmäisen pelistudion. Kyseessä on Oxenfree -seikkailupelin kehittämä Night School Studio.

Suoratoistopalvelun tavoitteena on tukea monipuolisia tarinankertojia ja nyt sen tuotepaletti tulee laajentumaan sarjojen ja elokuvien lisäksi myös peleihin. Vielä ei ole varmaa mitä pelejä tulee tuottamaan.

on julkaissut aiemmin pelimäisiä sarjoja ja elokuvia, joissa käyttäjät voivat vaikuttaa tapahtumiin tekemällä valintoja. Näitä ovat mm. retroileva peliaiheinen Black Mirror: sekä Bear Gryllsin selviytymissarja You vs Wild.

Kommentoi

League of Legends -aiheinen Arcane -animaatiosarja ilmestyy marraskuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends -aiheinen Arcane -animaatiosarja ilmestyy marraskuussa – katso uusi traileri

Arcane (League of Legends)

Riot Gamesin useaan otteeseen viivästynyttä League of Legends -aiheista Arcane -animaatiosarjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta. Sarja ilmestyy Netflix -suoratoistopalveluun marraskuun 7. päivä.

julkisti projektin alunperin vuonna 2019 ja valmiin sarjan oli tarkoitus saapua vuoden 2020 aikana. Koronapandemian yllätettyä koko maailma joutui myös Arcane -animaatiosarja viivästysten uhriksi.

Sarja sijoittuu LoL -pelaajille tuttuihin Piltoverin ja Zaunin alueille ja sarjassa tullaan näkemään tuttuja hahmoja kuten Jinx, Vi, Jayce, sekä Caitlyn.

Fortiche Productions vastaa sarjan animoinnista. Ranskalainen studio on aiemmin tehnyt esimerkiksi Riot Gamesin ”Get Jinxed” -trailerin.

Kommentoi