Netflix ja David Fincher neuvottelevat Mindhunter -sarjan mahdollisesta kolmannesta kaudesta Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix ja David Fincher neuvottelevat Mindhunter -sarjan mahdollisesta kolmannesta kaudesta

on yhdysvaltalainen rikosdraamasarja, jonka tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1977 ja 1980 -luvun alkupuolelle Quantico, Virginiaan. Sarja keskittyy FBI-agentteihin, jotka haastattelevat tuomittuja sarjamurhaajia ymmärtääkseen heidän toimintaansa. David Fincher on toiminut rikosdraamasarjan tuottajana sekä ohjannut useita jaksoja sarjasta.

Viime vuoden puolella David Fincher kertoi, että Netflixin suosittu Mindhunter -rikosdraamasarja on ainakin osittain tauolla, sillä sarjaa ei ohjaajan mukaan ole katsottu tarpeeksi tuotantokuluihin ja työn määrään nähden. Fincher ei kuitenkaan ole luovuttanut toivoaan sarjan jatkon suhteen.

Fincher on ilmaissut mielenkiintonsa sarjan jatkosta useaan otteeseen ja ohjaaja haluaisikin viedä tarinan aina 2000 -luvun alkupuolelle asti saadakseen Dennis Radneriin liittyvät tapahtumat päätökseen. Mindhunter -sarjan tulevaisuuden suhteen ei siis ole vielä tehty lopullisia päätöksiä, mutta nyt huhujen mukaan Fincher ja kävisivät neuvotteluja mahdollisen kolmannen kauden osalta.

Sarjan kaksi aiempaa kautta ovat katsottavissa Netflix -suoratoistopalvelussa.

Kommentoi

Netflixin tulevasta 1899 -sarjasta on julkaistu ensimmäinen teaseri Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta 1899 -sarjasta on julkaistu ensimmäinen teaseri

Dark -sarjan luojat Jante Friese ja Baran do Odar palaavat suoratoistopalveluun uudella projektillaan, joka kantaa nimeä 1899. Nyt sarjasta on julkaistu synkkä ja pahaa enteilevä teaseri.

Sarjan yleiskuvauksen mukaan kyseessä on kahdeksan jakson pituinen kausi, joka seuraa mystisissä tunnelmissa Euroopasta New Yorkiin matkaavaa siirtolaisten laivaa. Eri taustoista ja maista tulevia matkustajia täynnä oleva laiva joutuu tuuliajolle keskellä merta ja katoaa kuukausiksi tuoden uuden käänteen matkalle. Pitkään kadoksissa olleen aivan löytyminen antaa ainekset varmasti salaperäiseen tapahtumiin.

1899 ei ole saanut vielä virallista julkaisupäivää. Teaseri ilmoittaa vain tuotannon alkaneen, mutta valmiin kauden julkaisuajankohta on hämärän peitossa.

Kommentoi

Tässä on ensimmäinen teaseri League of Legendsiin perustuvasta Arcane -animaatiosarjasta Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä on ensimmäinen teaseri League of Legendsiin perustuvasta Arcane -animaatiosarjasta

Useiden viivästysten jälkeen Arcanesta on vihdoin saatu uutta materiaalia teaserin muodossa. Riot Gamesin League of Legends -taisteluareenamoninpeliin perustuva Arcane -animaatiosarja on tarkoitus julkaista -suoratoistopalvelussa syksyllä 2021. Nyt tekijät ovat julkaisseet sarjasta uutta sisältöä, jossa pelin hahmot Vi ja Jinx nähdään vilaukselta keskellä taistelua.

Riot Games julkisti projektin alunperin vuonna 2019 ja valmiin sarjan oli tarkoitus saapua vuoden 2020 aikana. Koronapandemian yllätettyä koko maailma joutui myös Arcane -animaatiosarja viivästysten uhriksi. Ilmoituksen jälkeen sarjasta on jaettu hyvin vähän tietoja ja teaserin perusteella vaikuttaakin, että työ sarjan äärellä alkaa olemaan loppusuoralla. Teaseri ei paljasta juuri mitään sarjan juonesta, mutta lopussa mainintaan sen olevan ”Tarina kahden ikonisen League of Legends mestarin synnystä”. Sarja sijoittuu Piltoverin ja Zaunin alueille, jotka ovat LoL -pelaajille jo entuudestaan tuttuja.

Fortiche Productions vastaa sarjan animoinnista. Ranskalainen studio on aiemmin tehnyt esimerkiksi Riot Gamesin ”Get Jinxed” -trailerin. Arcane jatkaakin videon perusteella hyvin samannäköistä tyyliä. Animaatiosarja on tarkoitus julkaista syksyllä 2021.

Kommentoi