Netflix perusti pelistudion Helsinkiin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix perusti pelistudion Helsinkiin

Netflix Games

Pelien maailmaan pyrkivä suoratoistopalvelu on perustanut uuden pelistudion Helsinkiin. Studion johdossa toimii aiemmin Zynga Helsingin toimitusjohtaja Marko Lastikka.

Netflix on panostanut viime aikoina mobiilipeleihin ja tarjoaa niitä suoratoistopalvelunsa tilaajille. Yritys on ostanut pelifirmoja kuten Next Gamesin, Night School Studiosin sekä Boss Fight Entertainmentin.

Yritys on myös kertonut kasvattavansa palvelussa olevien pelien määrän yli 50 peliin vielä ennen vuoden loppua.

Stranger Things VR sai uuden julkaisupäivän Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Things VR sai uuden julkaisupäivän

-studio Tender Clawsin odotettu pelijulkaisu, VR on saanut virallisen julkaisupäivän, joka on 22.helmikuuta 2024.

Yksinpelattava kauhutoimintapeli antaa sinulle mahdollisuuden astua kuuluisan pahiksen Vecnan saappaisiin.

Hallitse telekineettisiä voimia: Tartu, murskaa ja heitä esineitä, ja jopa tunkeudu rakastettujen hahmojen unelmiin ja muistoihin. Selvitä Vecnan menneisyys: Todista Henry Creelin muodonmuutos ja hänen vaikutuksensa menneisiin kausiin. Tee merkityksellisiä valintoja: Muokkaa kerrontaa ja taistele pelastaaksesi ystäväsi eeppisessä loppuhuipennuksessa.

Tärkeä huomautus: Toisin kuin aiemmissa ilmoituksissa, Stranger Things VR tulee nyt olemaan eksklusiivinen Quest 2:lle, Quest 3:lle ja Quest Pro:lle. Vaikka se aiemmin oli suunniteltu suurille VR-alustoille, sitä ei ole saatavilla ainakaan toistaiseksi PSVR 2:lle, Picolle tai SteamVR-laseille.

Stranger Things VR:ää kehittänyt , tunnettu aiemmista VR-peleistään kuten Virtual Virtual Reality ja The Under Presents, lupaa tuoda pelaajille ainutlaatuisen kokemuksen Stranger Things -maailmasta.

Pelin trailerin voit ottaa haltuun vaikkapa tästä alta:

Netflixin peliosasto kasvattaa suosiotaan yhä enempi Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin peliosasto kasvattaa suosiotaan yhä enempi

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix kertoi juuri, että sen peliosasto kasvatti sitoutumistaan viime vuonna ”kolminkertaiseksi” osittain Grand Theft Auto -trilogian julkaisun ansiosta palvelussa.

Kuitenkin huolimatta tästä kasvusta Netflixin pelitarjonta on edelleen kaukana perinteisten pelikonsolien, kuten PlayStationin ja Xboxin, sitoutumistasosta.

myönsi, että sen peliosasto on vielä ”pieni” ja ”ei vielä oleellinen suhteessa elokuva- ja sarjabisnekseemme”. Yhtiö kuitenkin säilyttää optimismiaan pelien tulevaisuuden suhteen ja ilmoitti olevansa kiinnostunut ”laajentamaan” tarjontaansa ja jatkamaan investointejaan.

Lähde: CNBC