Netflix tuo ikonisen He-Man -sarjan takaisin animena Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix tuo ikonisen He-Man -sarjan takaisin animena 226

on parhaillaan tuottamassa uutta -animesarjaa nimeltään . Sarjan ohjaajana ja showrunnerina toimii Kevin Smith (Tusk, Clerks).

Sarja keskittyy ratkaisemattomaksi jääneisiin tarinoita klassisen 80-luvun sarjan pohjalta ja siinä tullaan näkemään monia tuttuja hahmoja.

Myös Sony ja Mattel on tuottamassa He-Man -aiheista elokuvaa, jonka pääosassa nähdään Noah Centineo. Leffan on määrä ilmestyä vuonna 2021.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Diablo ja Overwatch saavat omat sarjansa Netflixille Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo ja Overwatch saavat omat sarjansa Netflixille 121

Diablo

Activision Blizzardin suursuositut pelisarjat Diablo ja Overwatch muuntuvat sarjoiksi -palveluun. Näistä Diablo sarja tulee olemaan animetyylinen ja Overwatch puolestaan animaatiosarja.

Asian paljasti Activision Blizzardin toimitusjohtaja Nick van Dyk LinkedIn -tilillään.

Netflixillä pyörivä Skylanders Academy on parhaillaan kolmannella kaudellaan. Sarja perustuu Activision Skylanders -peliin.

Tarkempaa tietoa milloin sarjat ilmestyvät ei ole vielä tiedossa, mutta ainakin Diablo -sarja on jo tuotannossa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Hopper on elossa! – Stranger Thingsin neljäs kausi sai ensimmäisen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Hopper on elossa! – Stranger Thingsin neljäs kausi sai ensimmäisen traileri 76

Stranger Things 4

on julkaissut ensimmäisen trailerin Stranger Things -scifikauhun tulevalta neljänneltä kaudelta.

Trailerin maisemat sijoittuvat lumisiin Kamtšatkan maisemiin ja siinä pilkahtaa myös tuttu naama – David Harbourin näyttelemä Jim Hopper -hahmo.

Sarjan kolmannen kauden lopulla näytti siltä että Hopperin tie tuli päätökseen, mutta Dufferin veljekset päättivät tuoda rakastetun hahmon takaisin.

Neljännen kauden julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Netflixin scifisarja Altered Carbonin kakkoskausi sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin scifisarja Altered Carbonin kakkoskausi sai uuden trailerin 164

Altered Carbon Season 2

Scifisarja Altered Carbon saa jatkoa Netflixillä kun sarjan toinen kausi starttaa helmikuun 27. päivä. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Sarjan pääosassa nähdään Takeshi Kovacsin roolissa Anthony Mackie (Avengers: Endgame, 8 Mile). Ensimmäisellä kaudella samaista roolia näytteli Suicide Squad ja RoboCop -leffoista tuttu Joel Kinnaman.

Toisella kaudella Kovacs jatkaa vuosisatoja kestänyttä tehtäväänsä löytää kadonneen rakkautensa Quellcrist Falconerin, jota näyttelee Renée Elise Goldsberry.

Sarja perustuu Richard K. Morganin romaaniin ja se sijoittuu 300 vuoden päähän tulevaisuuteen, jossa tietoisuus on digitoitu. Ihmisen ruumis on vaihdettavissa ja kuolema ei enää ole välttämättä lopullista.

Altered Carbonin toinen kausi alkaa Netflixissä helmikuun 27. päivä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi