Netflix valmistelee animoitua Stranger Things-spinoffia Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix valmistelee animoitua Stranger Things-spinoffia

ilmoitti maanantaina tilanneensa sarjan, jonka nimi on toistaiseksi vielä hämärän peitossa. Se on kuitenkin varmaa, että se tulee sijoittumaan Dufferin veljesten -universumiin. Glitch Techs- ja Fanboy & Chum Chum -luojat Eric Robles ja Flying Bark Productions kehittävät animoitua sarjaa. Stranger Thingsin luojat Duffer-veljekset ja tuottaja Shawn Levy ovat myös mukana.”

”Olemme aina unelmoineet animoidusta Stranger Things -sarjasta samanlaisessa hengessä kuin lapsuuden lauantai-aamujen piirretyt, joista pidimme. On ollut uskomattoman jännittävää nähdä tämän unelman toteutuvan. Emme voisi olla enempää vaikuttuneita siitä, mitä käsikirjoitustiimi ovatkaan keksineet” Veljekset kertoivat

Alkuperäinen sarja on uusittu viidennelle ja samalla viimeiselle kaudelleen, mutta se ja animoitu sarja eivät ole ainoita Stranger Things -projekteja, jotka ovat tulossa. VR-peli on määrä julkaista myöhemmin tänä vuonna, kun taas lavashow-prequel debytoi Lontoon West Endissä loppuvuodesta 2023. Netflix ilmoitti myös viime vuonna live-action-spin-off-sarjasta.

Kommentoi

Assassin’s Creed, Stranger Things ja Ghostbusters saapuvat myöhemmin tänä vuonna Meta Questiin Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed, Stranger Things ja Ghostbusters saapuvat myöhemmin tänä vuonna Meta Questiin

ilmoitti tänään joukon tulevia pelejä itsenäisille VR-laseilleen samalla julkistaen myös uudet lasinsa. Joukossa on liuta mielenkiintoisen oloisia uutuuksia.

Applen odotetaan astuvan virtuaalilasimarkkinoille ensi viikolla, joten Meta toivoo tekevänsä pysyvän vaikutuksen valikoimallaan tulevia VR-pelejä suosituista franchising-sarjoista, kuten Assassin's Creed, , .

Alta voit katsoa täydet trailerit jokaisesta Metan julkistamasta syksyn VR-uutuudesta.

Kommentoi

Viimeisen kerran Henry Cavill – Witcher sarjan kolmas kausi sai trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Viimeisen kerran Henry Cavill – Witcher sarjan kolmas kausi sai trailerin

The WItcher

Netflixin -sarjan odotettu kolmas kausi starttaa kesäkuun 29. päivä. Samalla sarjasta on saatu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Kolmas kausi sisältää yhteensä kahdeksan jaksoa, jotka on jaettu kahteen osaan. Toinen osa käynnistyy heinäkuun 27. päivä.

Kolmas kausi perustuu kirjailija Andrzej Sapkowskin toiseen Witcher -sarjan kirjaan nimeltä Time of Contempt.

Kolmas kausi tulee olemaan pääosa Geraltin roolia näyttelevän Henry Cavillin viimeinen. Hänen tilalleen neljännelle kaudelle saapuu Liam Hemsworth (The Hunger Games).

Sarjan kolmannella kaudella nähdään myös Freya Allan Cirin roolissa sekä Anya Chalotra Yenneferin roolissa.

Kommentoi