Netflixin Castlevania -animaatio saa viimeisen kautensa ensi kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Castlevania -animaatio saa viimeisen kautensa ensi kuussa

Castlevania

on paljastanut julkaisevansa -animaatiosarjansa neljännen ja viimeiseksi jäävän kauden toukokuun 13. päivä.

Sarja perustuu Konamin klassiseen pelisarjaan ja erityisesti sen kolmanteen osaan Castlevania III: Dracula’s Curse. Sarjassa seurataan Trevor Belmontia, joka yrittää pysäyttää vampyyri Vlad Dracula Tepesiä tämän kostoretkellään vaimonsa Lisan kuoleman johdosta.

Sarjan käsirjoituksesta alusta asti vastanneen Warren Ellisin kädenjälkeä ei kuitenkaan neljännellä kaudella tulla näkemään. Ellis vapautettiin tehtävästään seksuaalisten syytöksien johdosta. Ellis on kiistänyt syytökset jyrkästi.

Hiljattain Konami ilmoitti tekevänsä paluun videopelien pariin ja aikoo julkaista ensimmäisenä uusinnon vuonna 1987 ilmestyneestä NES -pelistä GetsuFumaDen: Undying Moon.

Kommentoi

Netflixin tulevasta 1899 -sarjasta on julkaistu ensimmäinen teaseri Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta 1899 -sarjasta on julkaistu ensimmäinen teaseri

Dark -sarjan luojat Jante Friese ja Baran do Odar palaavat suoratoistopalveluun uudella projektillaan, joka kantaa nimeä 1899. Nyt sarjasta on julkaistu synkkä ja pahaa enteilevä teaseri.

Sarjan yleiskuvauksen mukaan kyseessä on kahdeksan jakson pituinen kausi, joka seuraa mystisissä tunnelmissa Euroopasta New Yorkiin matkaavaa siirtolaisten laivaa. Eri taustoista ja maista tulevia matkustajia täynnä oleva laiva joutuu tuuliajolle keskellä merta ja katoaa kuukausiksi tuoden uuden käänteen matkalle. Pitkään kadoksissa olleen aivan löytyminen antaa ainekset varmasti salaperäiseen tapahtumiin.

1899 ei ole saanut vielä virallista julkaisupäivää. Teaseri ilmoittaa vain tuotannon alkaneen, mutta valmiin kauden julkaisuajankohta on hämärän peitossa.

Kommentoi

Tässä on ensimmäinen teaseri League of Legendsiin perustuvasta Arcane -animaatiosarjasta Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä on ensimmäinen teaseri League of Legendsiin perustuvasta Arcane -animaatiosarjasta

Useiden viivästysten jälkeen Arcanesta on vihdoin saatu uutta materiaalia teaserin muodossa. Riot Gamesin League of Legends -taisteluareenamoninpeliin perustuva Arcane -animaatiosarja on tarkoitus julkaista -suoratoistopalvelussa syksyllä 2021. Nyt tekijät ovat julkaisseet sarjasta uutta sisältöä, jossa pelin hahmot Vi ja Jinx nähdään vilaukselta keskellä taistelua.

Riot Games julkisti projektin alunperin vuonna 2019 ja valmiin sarjan oli tarkoitus saapua vuoden 2020 aikana. Koronapandemian yllätettyä koko maailma joutui myös Arcane -animaatiosarja viivästysten uhriksi. Ilmoituksen jälkeen sarjasta on jaettu hyvin vähän tietoja ja teaserin perusteella vaikuttaakin, että työ sarjan äärellä alkaa olemaan loppusuoralla. Teaseri ei paljasta juuri mitään sarjan juonesta, mutta lopussa mainintaan sen olevan ”Tarina kahden ikonisen League of Legends mestarin synnystä”. Sarja sijoittuu Piltoverin ja Zaunin alueille, jotka ovat LoL -pelaajille jo entuudestaan tuttuja.

Fortiche Productions vastaa sarjan animoinnista. Ranskalainen studio on aiemmin tehnyt esimerkiksi Riot Gamesin ”Get Jinxed” -trailerin. Arcane jatkaakin videon perusteella hyvin samannäköistä tyyliä. Animaatiosarja on tarkoitus julkaista syksyllä 2021.

Kommentoi