Netflixin Dota-animesarjasta on julkaistu uusi traileri – katso se täältä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Dota-animesarjasta on julkaistu uusi traileri – katso se täältä

Dota: Dragon's Blood

ja ovat työstämässä 2 -pelin pohjalta omaa animesarjaa, joka on vastikään saanut uuden trailerin.

Allaolevalla videolla syvennytään hieman tarkemmin sarjan keskiössä tapahtuvan draaman elementteihin. ”He palvelevat kuun jumalatarta Selemeneä, mutta tietävätkö he mitä ne todella palvelevat? Maaliskuussa synkkä totuus paljastuu ja aikojemme kamppailu alkaa.” trailerin kuvauksessa kerrotaan.

Sarjan kuvauksen mukaan Dota: Dragon’s kertoo tarinan rohkeasta lohikäärmeritarista, jonka täytyy voimillaan pysäyttää tuhoa kylväävä demoni.

Sarjan ohjaajana toimii Ashley Miller, joka on luonut mainetta muun muassa X-Men: First Classin ja Thor -elokuvien käsikirjoittajana.

Dota: Dragon’s Bloodin ensimmäinen jakso saapuu Netflixiin 25. maaliskuuta.

Kommentoi

Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla

Half-Life 2

Valven pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevät Portal -pelit ilmestyivät aiemmin tällä viikolla Switch -konsolille. Pitkään ei ehtinyt kulua kun modaajat onnistuivat löytämään pelin syövereistä merkkejä Half- 2 -pelistä ja saivatkin sen toimimaan.

Kokoelma sisältää Half- 2 -pelin kokonaisuudessaan, poislukien kartat sekä musiikit. Modaaja OatmealDomen mukaan tiedostot saattavat olla jäänteitä Shield -versiosta.

Temppu onnistuttiin tekemään alkuperäisten karttojen sekä modatun Switch -konsolin avulla.

on saatavilla Switch -konsolille.

Kommentoi

Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille

Portal: Companion Collection

on nyt julkaissut suositut kolmiulotteiset Portal -pulmanratkontapelit Switch -konsoleille. Voit katsoa Portal: Companion Collection -kokoelman trailerin alta.

Portal: Companion Collection -kokoelmaan sisältyy ja Portal 2. Mukana on myös jälkimmäisen pelin co-op ominaisuudet. Pelien käännöksen taustalla on ollut Nvidia Lightspeed Studios -kehittäjä.

Portal: Companion Collection -kokoelma on saatavilla Switch -konsolille.

Kommentoi