Netflixin hitti-sarja Wednesday saa Blu-ray- ja DVD-julkaisun Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin hitti-sarja Wednesday saa Blu-ray- ja DVD-julkaisun

Varaudu lisäämään kokoelmaasi hieman kieroutta ja kummaa, sillä Netflixin hitti-sarja saa Blu-ray- ja DVD-julkaisun maaliskuussa.

Warner Bros. Discovery Home Entertainment ilmoitti tällä viikolla, että ensimmäinen kausi Wednesday-sarjasta, jossa pääosassa on Jenna Ortega nimikkoroolissa, tulee saataville Blu-ray- ja DVD-muodoissa 26. maaliskuuta 2024.

Yliluonnollisesti ryyditetty sarja, jonka ovat luoneet Al Gough ja Miles Millar, ja jonka on ohjannut ja tuottanut Tim Burton, seuraa rakastetun Addamsin perheen tytärtä, kun hän taplailee teini-ikäisenä goottilaisessa Nevermore Academyssa yrittäen samalla ratkaista murhamysteeriä, jolla on läheiset siteet hänen perheeseensä.

Wednesday nousi nopeasti Netflixin suosikiksi ja oli yksi suoratoistopalvelun katsotuimmista ohjelmista. Sarjaa kiitettiin sen synkästä huumorista, yliluonnollisista elementeistä ja Ortegan suorituksesta Wednesday Addamsina.

Odotettu Teenage Mutant Ninja Turtles -sarja saa ensi-iltansa Paramount+ -palvelussa kesällä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu Teenage Mutant Ninja Turtles -sarja saa ensi-iltansa Paramount+ -palvelussa kesällä 2024

paljasti ensimmäisen kurkistuksen tulevaan Teenage Mutant Ninja Turtles: -sarjaan nimeltä Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Uusi alkuperäissarja on määrä saada ensi-iltansa myöhemmin tänä kesänä striimauspalvelussa.

Mutant Mayhem -elokuvan jalanjäljissä seuraava sarja näyttää, miten sen nuoret sankarit tasapainoilevat elämäänsä lukiolaisina samalla kun kohtaavat uusia vaarallisia vihollisia New Yorkin kovilla kaduilla. Lehdistötiedotteen mukaan sarjassa nähdään näyttelijät Nicolas Cantu, Brady Noon, Micah Abbey ja Shamon Brown Jr. palaamassa rooleihinsa Leonardo, Raphael, Donatello ja Michaelangelo. Emmy- ja Golden Globe -palkittu näyttelijä Ayo Edebiri palaa myös rooliinsa April O'Neilina.

Sarjan tuottavat ja Seth Roganin omistama Point Grey Pictures. Chris Yost, joka on kirjoittanut muun muassa The Mandalorianille ja Thor: Ragnarokille, toimii sarjan vastaavana tuottajana yhdessä Netflixin Blue Eye Samurai -sarjan ohjaajan Alan Wanin kanssa. Wan on aiemmin toiminut myös ohjaajana Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa sekä käsikirjoittajana vuoden 2012 Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa.

WWE ja Netflix yhdistävät voimansa Kommentit pois päältä artikkelissa WWE ja Netflix yhdistävät voimansa

WWE:n lippulaivaviikkosarja siirtyy ensimmäistä kertaa 31-vuotisen historiansa aikana lineearisesta televisiosta Netflixiin.

Taannoin julkistetun sopimuksen mukaan WWE ja tuovat Raw'n yksinomaiseksi uudeksi kodiksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Latinalaisessa Amerikassa, muiden alueiden joukossa. Netflixistä tulee myös koti kaikille WWE:n näytöille ja erikoistapahtumille Yhdysvaltojen ulkopuolella, mukaan lukien Raw ja WWE:n muut viikkoshow't – ja – sekä yrityksen Premium Live -tapahtumat.

WWE:n palkitut dokumentit, alkuperäissarjat ja tulevat projektit ovat myös saatavilla Netflixissä kansainvälisesti vuodesta 2025 alkaen.

Sopimus on merkittävä saavutus Netflixille, joka pyrkii laajentamaan live-urheilutarjontaansa. WWE:lle sopimus tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajempi yleisö ja varmistaa merkittävä tulovirta.