Netflixin La Casa de Papel saapui Rainbow Six Siege -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin La Casa de Papel saapui Rainbow Six Siege -peliin

Rainbow Six Siege x La Casa de Papel

Netflixin suosittuun La Casa de Papel -alkuperäissarjaan perustuva minitapahtuma valtaa Rainbow Six Siege -toimintapelin tänään. Tapahtuma jatkuu aina marraskuun 25. päivän saakka. Lisäksi minitapahtuma on pelattavissa täysin ilmaiseksi 21.-25. marraskuuta välisen ajan, joten myös uudet pelaajat voivat osallistua tähän ainutlaatuiseen pelikokemukseen.

La Casa de Papel -tapahtuma tuo mukanaan uuden pankkikentän ja se on pelattavissa pelin Hostage-pelimuodossa. Pelihahmojen asut ja tyyli ovat alkuperäissarjan tyylisiä eli punaisiin asuihin ja ikonisiin naamioihin sonnustautuneita ryöstäjiä.

Lisäksi La Casa de Papel -tapahtuma tuo puna-asun ja naamion käyttöön Vigil- ja Hibana-operaattoreille. Kaikkiaan kerättäviä erikoisesineitä on mukana kahdeksan kappaletta. Näihin sisältyvät uudet uniformut, päähineet, aseskinit ja onnenesineet eli charmit. Bundle-paketin kokonaishinta on 1680 R6-krediittipistettä.

Minitapahtuman aikana Rainbow Six Siege -peli on sopivasti 66 prosentin alennusmyynnissä. Peli saatavana sekä PlayStation 4- ja One -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavava myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen -lasit kuten Vive, Meta tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi