Netflixin La Casa de Papel saapui Rainbow Six Siege -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin La Casa de Papel saapui Rainbow Six Siege -peliin

Rainbow Six Siege x La Casa de Papel

Netflixin suosittuun -alkuperäissarjaan perustuva minitapahtuma valtaa -toimintapelin tänään. Tapahtuma jatkuu aina marraskuun 25. päivän saakka. Lisäksi minitapahtuma on pelattavissa täysin ilmaiseksi 21.-25. marraskuuta välisen ajan, joten myös uudet pelaajat voivat osallistua tähän ainutlaatuiseen pelikokemukseen.

La Casa de Papel -tapahtuma tuo mukanaan uuden pankkikentän ja se on pelattavissa pelin Hostage-pelimuodossa. Pelihahmojen asut ja tyyli ovat alkuperäissarjan tyylisiä eli punaisiin asuihin ja ikonisiin naamioihin sonnustautuneita ryöstäjiä.

Lisäksi La Casa de Papel -tapahtuma tuo puna-asun ja naamion käyttöön Vigil- ja Hibana-operaattoreille. Kaikkiaan kerättäviä erikoisesineitä on mukana kahdeksan kappaletta. Näihin sisältyvät uudet uniformut, päähineet, aseskinit ja onnenesineet eli charmit. Bundle-paketin kokonaishinta on 1680 R6-krediittipistettä.

Minitapahtuman aikana Rainbow Six Siege -peli on sopivasti 66 prosentin alennusmyynnissä. Peli saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavava myös Ubisoftin + -tilauspalvelussa.

Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri

Assassin's Creed Mirage

Tällä viikolla ilmestyvä Assassin's Creed Mirage on täysin itsenäinen tarina, jota voi pelata ilman, että on kokenut aiempia pelisarjan pelejä. Peli on kuitenkin täysiverinen Assassin's Creed -pelisarjan tuorein osa, joten mikäli uudet pelaajat haluavat ymmärtää kokonaisuuden ja pelisarjan aikajanan täysin, kannattaa katsoa tuorein esittelyvideo osoitteessa.

800-luvun Bagdadiin sijoittuva toiminnallinen salamurhaajaseikkailu Assassin's Creed Mirage vie pelaajan keskelle dramaattisia tapahtumia. Kulissien takana tapahtuu suuria asioita ja salamurhaajien järjestö joutuu jälleen kerran likaamaan kätensä paremman maailman nimissä. Tarkoitus pyhittää keinot, sanotaan, ja näin on myös tällä kertaa, kun ahneiden tahojen valtataistelut uhmaavat maailman herkkää tasapainoa. Peli esittelee aiemmasta osasta tutun Basim-hahmon pelin keskushahmona.

Assassin's Creed Mirage ilmestyy 5. lokakuuta - ja , ja S sekä -konsoleille, että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Suoratoistopalvelu Netflix päätti virallisesti DVD-vuokrauspalvelunsa Kommentit pois päältä artikkelissa Suoratoistopalvelu Netflix päätti virallisesti DVD-vuokrauspalvelunsa

Netflix

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix ilmoitti lähettäneensä viimeisen DVD-levynsä perjantaina, 29. syyskuuta, merkiten yrityksen 25 vuoden jakson päättyvän DVD-lainaajana.

Huhtikuussa ilmoitti yleisölle ja asiakaskunnalleen, että se lähettäisi viimeiset levynsä vuoden 2023 loppuun mennessä.

Netflix aloitti DVD-vuokrausyrityksenä vuonna 1998 ja toimitti elokuvia ja sarjoja kotiin, houkutellen asiakkaita, jotka eivät enää halunneet matkustaa videovuokraamoihin henkilökohtaisesti.

”25 vuoden ajan määrittelimme uudelleen, miten ihmiset katsoivat elokuvia ja sarjoja kotona ja jakoimme jännityksen, kun he avasivat postilaatikkonsa ikonisiin punaisiin kuoriimme,” Netflix kirjoitti perjantaina.

”Se on erään aikakauden loppu, mutta DVD-liiketoiminta loi perustan tuleville vuosille – antaen jäsenille ennennäkemättömän valinnan ja hallinnan, laajan valikoiman otsikoita, joista valita, ja vapauden katsoa niin paljon kuin he haluavat,” yritys jatkoi.

Asiakkaat, jotka ovat luottaneet Netflixin vuokrapalveluun, eivät enää voi tehdä tilauksia alustalla.

Netflixin viimeisen DVD-lähetyksen valossa yritys julkaisi luettelon tosiasioista ja tilastoista vuokrapalvelustaan. Ensimmäinen DVD, jonka se lähetti, oli Beetlejuice, joka postitettiin 10. maaliskuuta 1998. Netflix kertoo lähettäneensä punaisia kuoria 239 000 postilaatikkoon koko toimintansa aikana.

Yritys saavutti yhden miljoonan DVD-vuokraajatilaajan vuonna 2003 ja kasvatti tilaajapohjaansa 20 miljoonaan vuoteen 2011 mennessä.