Netflixin Marvel-sarjojen hahmojen oikeudet palautuivat takaisin kotiyhtiölle Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Marvel-sarjojen hahmojen oikeudet palautuivat takaisin kotiyhtiölle

IGN kertoo, että on saanut takaisin Netflixiltä oikeudet tehdä elokuvia Jessica Jonesista, Punisherista, Daredevilista ja Luke Cagesta.

Marvelin ja Netflixin allekirjoittama usean vuoden sopimus mahdollisti striimijätin oman pienikokoisen marveluniversumin, jossa aiemmin mainitut sankarihahmot muodostavat oman -nimisen ryhmänsä.

Striimijätti näytti jo kaikille lopun merkkejä Marvel-sisältönsä suhteen kun he 2019 vuoden lopulla ilmoittivat peruuttavansa kaikki suunnitellut jatko-osat heidän sarjoilleen.

Toistaiseksi ei ole tietoa saavatko Netflixiltä palautuneet hahmot myöhemmin oman sarjan tai elokuvan. IGN kertoo liikkeellä olevien huhujen mukaan olevan mahdollista, että Daredevil esiintyy tulevassa elokuvassa.

Huhut ovat liikehtineet siitä asti, kun Daredeviliä Netflixillä esittänyt havaittiin :n kuvauspaikalla.

Kommentoi

Netflixin Dota-animesarjasta on julkaistu uusi traileri – katso se täältä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Dota-animesarjasta on julkaistu uusi traileri – katso se täältä

Dota: Dragon's Blood

Valve ja ovat työstämässä DOTA-videopelin pohjalta omaa animesarjaa, joka on vastikään saanut uuden trailerin.

Allaolevalla videolla syvennytään hieman tarkemmin sarjan keskiössä tapahtuvan draaman elementteihin. ”He palvelevat kuun jumalatarta Selemeneä, mutta tietävätkö he mitä ne todella palvelevat? Maaliskuussa synkkä totuus paljastuu ja aikojemme kamppailu alkaa.” trailerin kuvauksessa kerrotaan.

Sarjan kuvauksen mukaan Dragon’s Blood kertoo tarinan rohkeasta lohikäärmeritarista, jonka täytyy voimillaan pysäyttää tuhoa kylväävä demoni.

Sarjan ohjaajana toimii Ashley Miller, joka on luonut mainetta muun muassa X-Men: First Classin ja Thor -elokuvien käsikirjoittajana.

DOTA: Dragon’s Bloodin ensimmäinen jakso saapuu Netflixiin 25. maaliskuuta.

Kommentoi

Netflix aikoo käyttää puoli miljardia dollaria korealaisten sarjojen ja elokuvien hankintaan Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix aikoo käyttää puoli miljardia dollaria korealaisten sarjojen ja elokuvien hankintaan

Etelä-Korealainen kulttuuri on kokenut kovaa nousua jo tovin. Olivat kyseessä sitten korealainen populaarimusiikki, elokuvat tai televisiosarjat, ovat ne kaikki nousseet länsimaissa suureen suosioon. Ja nyt striimausmaailman ykkösenä istuva aikoo nousta suurimmaksi korealaista kulttuuria länsimaalaisille tarjoavaksi kirjastoksi.

Netflix tiedotti torstaina 24. helmikuuta aikovansa investoida lähes puoli miljardia dollaria hankkiakseen lisenssejä korealaisten televisiosarjojen ja elokuvien sisällyttämiseen alati kasvavaan striimauskirjastoonsa. Ensimmäisten hankintojen joukkoon lukeutuu korealaisia draamoja, reality-sarjoja, dokumentteja sekä myös Netflixin ensimmäinen korealainen sitcom-sarja.

Kommentoi