Netflixin Resident Evil: Infinite Darkness -sarjasta pukkaa ulos uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Resident Evil: Infinite Darkness -sarjasta pukkaa ulos uutta traileria

Vuosi 2021 on Resident Evil -pelisarjan faneille yhtä juhlaa, sillä 7. toukokuuta julkaistu Resident Evil Village -peli on saavuttanut valtaisan suosion pelaajien keskuudessa ja kesällä Netflixin valtaa pelisarjan uusi animaatiosarja. Kyseessä on Netflixin Resident Evil: Darkness -sarja, joka on katsottavissa suoratoistopalvelussa 8. päivä heinäkuuta 2021. 

Uusi traileri nostaa odotukset sarjasta kattoon ja varsinkin sarjan animointi näyttää todella vaikuttavalta. Resident Evil 2 -uusinnosta tutut ääninäyttelijät Nick Apostolides ja Stephanie Panisello palaavat Leonin ja Clairen rooleihin uudessa sarjassa.  Darkness sijoittuu aikaan kaksi vuotta Resident Evil 4 -pelin tapahtumien jälkeen.

Darkness -sarjassa Leon kutsutaan Valkoiseen taloon tutkimaan mysteeriä presidentillisiin tietoihin liittyen, kun yhtäkkiä koko suojeltu rakennus pimenee zombielauman saapuessa kylään. Claire on sattumoisin paikalla omissa tutkimuksissaan ja nyt kaksikko joutuukin selvittämään mysteerien yhteyden samalla selviytyen ulos rakennuksesta presidentti mukanaan. Sarjan ohjaajana toimii alan pitkäaikainen ammattilaien Eiichiro Hasumi. Soundtrackin sarjaan tarjoilee elokuvasäveltäjä Yugo Kanno.

Faneille on sarjan lisäksi luvassa lisää Resident Evil -toimintaa, sillä Capcom on tiedottanut Resident Evil: Raccoon City -elokuvan saaneen tuotantonsa valmiiksi ja elokuva olisi näin ollen tarkoitus julkaista 24. päivä marraskuuta.

Kommentoi

Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan

Squid Game

Parhaillaan Netflixin kaikkien aikojen suosituimpiin sarjoihin kuuluva on mahdollisesti saamassa videopeliversion.

The Hollywood Reporter -sivustolle antamassaan haastattelussa Netflixin Aasian sisällöstä vastaava Minyoung Kim on kertonut yrityksen olevan kiinnostunut tekemään sarjasta pelin. Luvassa on mahdollisesti myös muista kuluttajatuotteita aiheeseen liittyen.

Sarjassa osanottajat osallistuvat kuollettavan kutkuttavaan kilpailuun, jossa veloissaan olevat kilpailijat kilpailevat lasten leikeissä kunnes vain yksi on elossa.

Kommentoi

Netflix osti ensimmäisen pelistudion Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix osti ensimmäisen pelistudion

Netflix

on ottanut uuden askeleen pelien suuntaan ja ostanut ensimmäisen pelistudion. Kyseessä on Oxenfree -seikkailupelin kehittämä Night School Studio.

Suoratoistopalvelun tavoitteena on tukea monipuolisia tarinankertojia ja nyt sen tuotepaletti tulee laajentumaan sarjojen ja elokuvien lisäksi myös peleihin. Vielä ei ole varmaa mitä pelejä Night School Studio tulee tuottamaan.

on julkaissut aiemmin pelimäisiä sarjoja ja elokuvia, joissa käyttäjät voivat vaikuttaa tapahtumiin tekemällä valintoja. Näitä ovat mm. retroileva peliaiheinen Black Mirror: sekä Bear Gryllsin selviytymissarja You vs Wild.

Kommentoi