Netflixin scifi-sarja The OA saa jatkoa maaliskuussa – traileri katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin scifi-sarja The OA saa jatkoa maaliskuussa – traileri katsottavissa 48

Netflixin mainetta niittänyt scifi-sarja on saamassa toisen kautensa maaliskuussa. Sen ensimmäinen traileri on nyt katsottavissa.

Sarjan toinen kausi seuraa OA:ta kun hän löytää itsensä toisesta ulottuvuudesta, jossa hän onkin venäläinen perijätär ja jälleen vankina. Kaksi vuotta tekeillä ollut toinen kausi ilmestyy Netflixiin maaliskuun 22. päivä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Kotimaisen Next Gamesin uusi Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Next Gamesin uusi Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy ensi vuonna 34

Helsinkiläinen Next Games -pelifirma on tuottamassa yhteistyössä Netflixin kanssa kolmatta The Stranger Things -aiheista mobiilipeliä. Vielä nimetön peli ilmestyy vuonna 2020 Androidille ja iOS:lle. Firma on aiemmin tuottanut The Walking Dead -mobiilipelejä.

Alustavien tietojen perusteella peli perustuu sijaintiin ja siinä on pulmanratkonta- ja roolipelielementtejä. Pelissä pääsee seikkailemaan ja taistelemaan toisten pelaajien kanssa Upside Down -maailmassa. Pelissä on myös Google Maps -integraatio. Tyyliltään peli noudattelee 80-luvun estetiikkaa.

Järjestyksessään toinen ja kolmanteen kauteen keskittyvä Stranger Things 3: The Game ilmestyy heinäkuun 4. päivänä. Samana päivänä ilmestyy myös sarjan kolmas tuotantokausi. Aiempi ensimmäisen ja toisen kauden väliin sijoittuva Stranger Things: The Game -mobiiliseikkailupeli ilmestyi vuonna 2017.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Black Mirror saa jatkoa ensi kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Black Mirror saa jatkoa ensi kuussa 47

Netflixin dystopiasarja Black Mirror on saamassa jatkoa ensi kuussa kun sarjan viides tuotantokausi ilmestyy. Kolme jaksoa kattava viides kausi pärähtää palveluun kesäkuun 5. päivä.

Jälleen kerran jaksojen aiheet pyörivät lähitulevaisuudessa teknologian ja erilaisten sosiaalisten tekijöiden parissa.

Black Mirror siirtyi Channel 4:ltä Netflixille sarjan kolmannelle kaudelle vuonna 2016. Netflixin aiemmat Black Mirror kaudet ovat sisältäneet kuusi jaksoa. Black Mirror aiheinen interaktiivinen Bandersnatch -elokuva ilmestyi joulukuussa 2018.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Sarjamurjaahasarja Mindhunter palaa Netflixiin elokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sarjamurjaahasarja Mindhunter palaa Netflixiin elokuussa 40

Netflixin sarjamurhaajasarja Mindhunter on palaamassa toiselle kaudelleen tämän vuoden elokuussa. Sarjan tuottajana toimiva Charlize Theron kertoi aiheesta antamassaan haastattelussa.

Sarja perustuu entisen FBI-profiloija ja kirjailija John Douglasin vuonna 1996 julkaistuun Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit -kirjaan. Sarjan ensimmäinen kausi ilmestyi vuonna 2017 ja se kertoo FBI:n sarjamurhaajia tutkivista profiloijista ja näiden alkuajoista 70-luvun lopulla.

Toisen kauden kerrotaan sijoittuvan 80-luvun alkupuolelle ja siinä tullaan käsittelemään David Berkowitzia (Son of Sam) sekä Charles Mansonia.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi