Netflixin tuleva animoitu Resident Evil -sarja sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tuleva animoitu Resident Evil -sarja sai ensimmäisen trailerin

Resident Evil: Infinite Darkness

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista kauhupelisarjoista on saamassa toisenkin sarjan Netflixille. Animoitu sarja on saanut samalla myös ensimmäinen trailerinsa.

Sarja tulee kantamaan nimeä ja tarinaltaan se tulee keskittymään Leon S. Kennedyyn ja Claire Redfieldiin. Sarjan tuottajana tulee toimimaan Capcomin Hiroyuki Kobayashi.

Resident Evil tulee saamaan myös toisen, näytellyn sarjan Netflixille. Sen tarina puolestaan keskittyy Jade ja Billie Weskeriin.

Resident Evil: Infinite Darkness ilmestyy Netflixiin ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Monster Hunter -elokuva sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter -elokuva sai uuden trailerin

Monster Hunter

Milla Jovovichin tähdittämä tuleva Monster Hunter -elokuva on saanut uuden trailerin. Trailerilla nähdään muutamia pelin ikonisimpia hirviöitä.

Elokuvan ohjaajana toimii Paul W.S. Anderson, joka on aiemminkin ohjannut peliaiheisia elokuvia, kuten vuonna 1995 Mortal Kombat ja 2002 .

Elokuvan pääosia näyttelee Tony Jaa, Resident Evil -tähti Milla Jovovich, Hellboysta tuttu Ron Perlman, Ant-Manissa ollut räppäri T.I. sekä näyttelijä Meagan Good. Muutamaan otteeseen siirretty julkaisupäivä on tällä hetkellä luvattu joulukuun 30. päivälle.

Monster Hunterista ilmestyy myös uusi peli Switchille maaliskuun 26. päivä, ja se kulkee nimellä Monster Hunter Rise.

Kommentoi

Kingdom Come: Deliverance -peli muuntuu elokuvaksi tai sarjaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Kingdom Come: Deliverance -peli muuntuu elokuvaksi tai sarjaksi

Kingdom Come: Deliverance

Suosittu keskiaikaan sijoittuva roolipeli Kingdom Come: Deliverance on saaamassa näytellyn version, joko elokuvan tai sarjan muodossa. Aiheesta kertoi ensimmäisen Variety -sivusto.

Projektin taustalla on entinen tuottaja Erik Barmack ja tämän Wild Sheep Content. Samainen pulju nappasi hiljattain oikeudet myös Yakuza -elokuvaan. Barmackin lisäksi tulevan tuotoksen tulee tuottamaan myös pelin kehittäneen Warhorse Studios toimitusjohtaja Martin Frývaldský. Parhaillaan tuotokselle etsitään käsikirjottajia ja ohjaajaa.

Peli sijoittuu vuoteen 1403 ja siinä päähahmo sepän poika Henry selviää kylänsä hävitykseltä ja lähtee kostoretkelle. Yhteensä peliä on myyty yli 3 miljoonaa kappaletta.

Kingdom Come: Deliverance ilmestyi alunperin 2018 ja se on saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi