Netflixin tuleva The Witcher -sarja sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tuleva The Witcher -sarja sai ensimmäisen trailerinsa

Vuoden lopulla ilmestyvä Netflixin The Witcher -sarja on saanut ensimmäisen trailerinsa. Sarja perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiaan, jonka pohjalle perustuu myös samaa nimeä kantava suosittu CD Projekt Redin kehittämä pelisarja.

The Witcher -sarjan pääroolissa of Riviana nähdään Henry Cavill (Man Of Steel, Justice League). Anya Chalotra (Wanderlust) näyttelee Yenneferin roolia ja Freya Allan Cirin roolia. Sarja koostuu kahdeksasta tunnin jaksosta ja sen tuottajana toimii Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders).

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

Red on tuomassa yhteistyössä Gamesin kanssa The Witcher päähahmon of Rivian osaksi peliä.

saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä PC:lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva suoratoistopalveluun.

Kommentoi