Netflixin tulevasta 1899 -sarjasta on julkaistu ensimmäinen teaseri Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta 1899 -sarjasta on julkaistu ensimmäinen teaseri

-sarjan luojat Jante Friese ja Baran do Odar palaavat suoratoistopalveluun uudella projektillaan, joka kantaa nimeä . Nyt sarjasta on julkaistu synkkä ja pahaa enteilevä teaseri.

Sarjan yleiskuvauksen mukaan kyseessä on kahdeksan jakson pituinen kausi, joka seuraa mystisissä tunnelmissa Euroopasta New Yorkiin matkaavaa siirtolaisten laivaa. Eri taustoista ja maista tulevia matkustajia täynnä oleva laiva joutuu tuuliajolle keskellä merta ja katoaa kuukausiksi tuoden uuden käänteen matkalle. Pitkään kadoksissa olleen aivan löytyminen antaa ainekset varmasti salaperäiseen tapahtumiin.

1899 ei ole saanut vielä virallista julkaisupäivää. Teaseri ilmoittaa vain tuotannon alkaneen, mutta valmiin kauden julkaisuajankohta on hämärän peitossa.

Kommentoi

Resident Evil saa oman nimikkoviinan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil saa oman nimikkoviinan

Resident Evil x Cocalero

Resident Evil -fanien iloksi tänä vuonna ollaan saatu jo pelisarjan kahdeksas osa Resident Evil Village ja heinäkuussa päästään näkemään sarja Resident Evil: Infinite Darkness.

Nyt kyseisen sarjan tiimoilta on julkaistu virallinen Resident Evil aiheinen yrttiviina yhdessä Cocalero tislaamon kanssa. Kyseinen juoma sisältää yli 17 eri yrttiä aina guaranasta inkivääriin ja katajaan. Valmistajan tuotokset ovat valmistettu Irlannissa ja suurin kuluttajamaa on Japani.

Cocalero Biohazard Infinite Darkness -juoman on määrä ilmestyä Cocaleron sivustolle myyntiin heinäkuussa.

Capcom on saanut myös Resident Evil: Raccoon City -elokuvan tuotannon valmiiksi ja elokuva olisi näin ollen tarkoitus julkaista marraskuun 24. päivä.

Kommentoi

Netflixin Resident Evil: Infinite Darkness -sarjasta pukkaa ulos uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Resident Evil: Infinite Darkness -sarjasta pukkaa ulos uutta traileria

Vuosi 2021 on Resident Evil -pelisarjan faneille yhtä juhlaa, sillä 7. toukokuuta julkaistu Resident Evil Village -peli on saavuttanut valtaisan suosion pelaajien keskuudessa ja kesällä Netflixin valtaa pelisarjan uusi animaatiosarja. Kyseessä on Netflixin Resident Evil: Infinite Darkness -sarja, joka on katsottavissa suoratoistopalvelussa 8. päivä heinäkuuta 2021. 

Uusi traileri nostaa odotukset sarjasta kattoon ja varsinkin sarjan animointi näyttää todella vaikuttavalta. Resident Evil 2 -uusinnosta tutut ääninäyttelijät Nick Apostolides ja Stephanie Panisello palaavat Leonin ja Clairen rooleihin uudessa sarjassa. Infinite Darkness sijoittuu aikaan kaksi vuotta Resident Evil 4 -pelin tapahtumien jälkeen.

Infinite Darkness -sarjassa Leon kutsutaan Valkoiseen taloon tutkimaan mysteeriä presidentillisiin tietoihin liittyen, kun yhtäkkiä koko suojeltu rakennus pimenee zombielauman saapuessa kylään. Claire on sattumoisin paikalla omissa tutkimuksissaan ja nyt kaksikko joutuukin selvittämään mysteerien yhteyden samalla selviytyen ulos rakennuksesta presidentti mukanaan. Sarjan ohjaajana toimii alan pitkäaikainen ammattilaien Eiichiro Hasumi. Soundtrackin sarjaan tarjoilee elokuvasäveltäjä Yugo Kanno.

Faneille on sarjan lisäksi luvassa lisää Resident Evil -toimintaa, sillä Capcom on tiedottanut Resident Evil: Raccoon City -elokuvan saaneen tuotantonsa valmiiksi ja elokuva olisi näin ollen tarkoitus julkaista 24. päivä marraskuuta.

Kommentoi