Netflixin tulevasta Cowboy Bebop sarjasta saatiin ensimmäiset kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta Cowboy Bebop sarjasta saatiin ensimmäiset kuvat

Cowboy Bebop

on julkaisemassa näytellyn Cowboy Bebop -sarjan palvelussaan marraskuun 19. päivä. Nyt sarjasta ja sen pääosan näyttelijöistä on saatu ensimmäiset kuvat.

Animesarjan näytellyssä versiossa tullaan näkemään John Cho (Spike Spiegel), Daniella Pineda (Faye Valentine) sekä Mustafa Shakir (Jet Black).

Pääosien lisäksi sarjassa tullaan näkemään Alex Hassell (Vicious) ja Elena Satine (Julia). Sarjaa ovat olleet luomassa André Nemec ja Jeff Pinker, jotka ovat aiemmin työskennelleet mm. Alias -sarjan parissa. Ohjauksesta vastaa Alex Garcia Lopez (DareDevil) sekä Michael Katleman (Primevil). Musiikista vastaa Yoko Kanno, joka on säveltänyt myös alkuperäisen animesarjan musiikit.

Sarja perustuu vuonna 1998 julkaistuun samaa nimeä kantavaan animesarjaan, joka sijoittuu vuoteen 2071. Siinä seurataan palkkionmetsästäjiä ja näiden avaruusalusta nimeltään Bebop.

Cowboy Bebop saapuu Netflix -palveluun marraskuun 19. päivä.

Kommentoi

Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan

Squid Game

Parhaillaan Netflixin kaikkien aikojen suosituimpiin sarjoihin kuuluva on mahdollisesti saamassa videopeliversion.

The Hollywood Reporter -sivustolle antamassaan haastattelussa Netflixin Aasian sisällöstä vastaava Minyoung Kim on kertonut yrityksen olevan kiinnostunut tekemään sarjasta pelin. Luvassa on mahdollisesti myös muista kuluttajatuotteita aiheeseen liittyen.

Sarjassa osanottajat osallistuvat kuollettavan kutkuttavaan kilpailuun, jossa veloissaan olevat kilpailijat kilpailevat lasten leikeissä kunnes vain yksi on elossa.

Kommentoi

Netflix osti ensimmäisen pelistudion Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix osti ensimmäisen pelistudion

Netflix

on ottanut uuden askeleen pelien suuntaan ja ostanut ensimmäisen pelistudion. Kyseessä on Oxenfree -seikkailupelin kehittämä Night School Studio.

Suoratoistopalvelun tavoitteena on tukea monipuolisia tarinankertojia ja nyt sen tuotepaletti tulee laajentumaan sarjojen ja elokuvien lisäksi myös peleihin. Vielä ei ole varmaa mitä pelejä tulee tuottamaan.

on julkaissut aiemmin pelimäisiä sarjoja ja elokuvia, joissa käyttäjät voivat vaikuttaa tapahtumiin tekemällä valintoja. Näitä ovat mm. retroileva peliaiheinen Black Mirror: sekä Bear Gryllsin selviytymissarja You vs Wild.

Kommentoi