Netflixin uusi DC:n sarjakuviin perustuva Sweet Tooth -sarja sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin uusi DC:n sarjakuviin perustuva Sweet Tooth -sarja sai ensimmäisen trailerin

on samannimiseen DC Comicsin vuonna 2009 -2013 julkaistuun sarjakuvaan perustuva uusi fantasiasarja.

Sweet Tooth sijoittuu dystooppiseen tulevaisuuteen, jossa tappava virus on pyyhkinyt pois suurimman osan ihmiskunnasta. Virus ei ole tosin tappanut vauvoja, jotka ovat nyt eläinten ja ihmisten risteytyksiä. Sweet Tooth on yksi vauvoista, joka isänsä toimesta kasvaa eristyksissä muulta maailmalta tietämättömänä ympäröivästä uhkista. Lopulta lapsi pakotetaan vaaroja kuhisevaan ympäristöön vain jousipyssyllä varustettu entinen jalkapalloilija turvanaan.

Robert Downey Jr ja Susan Downey ovat toimineet uuden sarjan tuottajina, jonka rooleissa nähdään Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Will Forte, Dania Ramirez, Neil Sandilands, Stefania LaVie Owen sekä Aliza Vellani. Sweet Tooth on nähtävillä -suoratoistopalvelussa 4. päivä kesäkuuta alkaen.

Kommentoi

Netflixin tulevasta 1899 -sarjasta on julkaistu ensimmäinen teaseri Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta 1899 -sarjasta on julkaistu ensimmäinen teaseri

Dark -sarjan luojat Jante Friese ja Baran do Odar palaavat suoratoistopalveluun uudella projektillaan, joka kantaa nimeä 1899. Nyt sarjasta on julkaistu synkkä ja pahaa enteilevä teaseri.

Sarjan yleiskuvauksen mukaan kyseessä on kahdeksan jakson pituinen kausi, joka seuraa mystisissä tunnelmissa Euroopasta New Yorkiin matkaavaa siirtolaisten laivaa. Eri taustoista ja maista tulevia matkustajia täynnä oleva laiva joutuu tuuliajolle keskellä merta ja katoaa kuukausiksi tuoden uuden käänteen matkalle. Pitkään kadoksissa olleen aivan löytyminen antaa ainekset varmasti salaperäiseen tapahtumiin.

1899 ei ole saanut vielä virallista julkaisupäivää. Teaseri ilmoittaa vain tuotannon alkaneen, mutta valmiin kauden julkaisuajankohta on hämärän peitossa.

Kommentoi

Tässä on ensimmäinen teaseri League of Legendsiin perustuvasta Arcane -animaatiosarjasta Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä on ensimmäinen teaseri League of Legendsiin perustuvasta Arcane -animaatiosarjasta

Useiden viivästysten jälkeen Arcanesta on vihdoin saatu uutta materiaalia teaserin muodossa. Riot Gamesin League of Legends -taisteluareenamoninpeliin perustuva Arcane -animaatiosarja on tarkoitus julkaista -suoratoistopalvelussa syksyllä 2021. Nyt tekijät ovat julkaisseet sarjasta uutta sisältöä, jossa pelin hahmot Vi ja Jinx nähdään vilaukselta keskellä taistelua.

Riot Games julkisti projektin alunperin vuonna 2019 ja valmiin sarjan oli tarkoitus saapua vuoden 2020 aikana. Koronapandemian yllätettyä koko maailma joutui myös Arcane -animaatiosarja viivästysten uhriksi. Ilmoituksen jälkeen sarjasta on jaettu hyvin vähän tietoja ja teaserin perusteella vaikuttaakin, että työ sarjan äärellä alkaa olemaan loppusuoralla. Teaseri ei paljasta juuri mitään sarjan juonesta, mutta lopussa mainintaan sen olevan ”Tarina kahden ikonisen League of Legends mestarin synnystä”. Sarja sijoittuu Piltoverin ja Zaunin alueille, jotka ovat LoL -pelaajille jo entuudestaan tuttuja.

Fortiche Productions vastaa sarjan animoinnista. Ranskalainen studio on aiemmin tehnyt esimerkiksi Riot Gamesin ”Get Jinxed” -trailerin. Arcane jatkaakin videon perusteella hyvin samannäköistä tyyliä. Animaatiosarja on tarkoitus julkaista syksyllä 2021.

Kommentoi