Netflixin Witcher nousee huteran alun jälkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Witcher nousee huteran alun jälkeen

The Witcher

The Witcher [Netflix]

7.3 / 10
Hyvää Geralt, Yennefer, tunnelma Huonoa Sekavuus, Triss Yleisesti The Witcher tekee heikon alun jälkeen sen mitä on luvannutkin ja on tällä hetkellä parasta sarjafantasiaa mitä Netflixistä löytyy

On olemassa kahta eri syytä, miksi kriitikkojen reaktio johonkin sarjaan on kovin vaihteleva, mutta yleisön taas yksinomaan positiivinen. Yksi on se, että kriitikot saavat aika usein ennakkoon katsottavaksi sarjan kolme ensimmäistä jaksoa ja toinen taas se, että sarjan maailmaa on rakennettu muissa medioissa jo ennalta ja sen tunteminen parantaa kokemusta. Netflixin The Witcher on molempia. Ensimmäinen jakso ei missään nimessä ole surkea, mutta todella keskinkertainen ja sekava se on.

Toinen jakso parantaa vähän, mutta tuo uuden, mielikuvaa rikkovan, elementin modernin pop-musiikin oloista säveltä laulavasta bardista. Kolmannen jakson parannus ei välttämättä yksin tässä vaiheessa riittäisi, sillä kahdesta ensimmäisestä ei osaisi uskoa, että ne ovat koko ensimmäisen kauden kaksi huonointa jaksoa. Kolmas jakso taas on se normaali, millä Henry Cavillin esittämän Geraltin seikkailut kannetaan ensimmäisen kauden loppuun asti.

Heikkouksia sarjassa toki on ja yksi on peleistä hyvin tuttu naishahmo. Ensimmäinen vaikutelma vaatimattomasta esiintymisestä on se, että tuolta lähtee kohta pää, mutta sarja yllättää suuremman kerran hahmon esitellessä itsensä Triss Merigoldiksi. Hahmoa koskevaa keskustelua kahlatessani törmäsin jälleen täysin yhdentekevien internet-ihmisten hälyyn. Surkimusten uikutus sarjaa koskien tulee tällä kertaa oikealta laidalta, sillä joitain tuntuu häiritsevän se, että sarjan Fringilla Vigo ei ole valkoinen. Fringillaa näyttelevä Mimi Ndiweni on vakuuttava, vaikka shown varastaakin häikäisevä ja jäätävä Yennefer, jota näyttelee Anya Chalotra. Kaiken mitä Geraltin osassa muriseva Henry Cavill jättää varastettavaksi.

Kritiikistä huolimatta, The Witcher on enemmän kuin Xena, mutta ei ihan vielä näytä sitä mihin se todella pystyy. Mikäli parista ensimmäisestä jaksosta selviää, on sarja parasta fantasiaa mitä Netflixistä löytyy ja sillä on kaikki mahdollisuudet nousta Netflixin Game of Thronesiksi.

Kommentoi

Cyberpunk: Edgerunners -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk: Edgerunners -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Cyberpunk: Edgerunners

Netflixin tuleva Cyberpunk 2077 -aiheinen animesarja on saanut ensimmäisen trailerinsa. Voit katsoa sen alta.

saatiin osana Netflixin Geeked Week 2022 -tapahtumaa, joka vietetään kesäkuun 6.-10. päivä.

Sarjan tuotannosta vastaa suositun Kill la Kill -animesta tunnettu Studio Trigger. Kymmenosainen sarja sijoittuu pelistä tuttuun Cyberpunkin maailmaan.

Edgerunners kertoo kadulla elävästä lapsesta, joka yrittää selvitä kaikin keinoin Cyberpunkin teknologiakeskeisessä maailmassa ryhtymällä lainsuojattomaksi. Sarjan ohjaajana toimii Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) ja apulaisohjaajana Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Promare).

saapuu Netflix -suoratoistopalveluun syyskuussa 2022.

Kommentoi

Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin uusi traileri

Resident Evil / Netflix

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Resident Evil -kauhusarjasta. Sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä. Voit katsoa trailerin alta.

Uudella trailerilla perehdytään enemmän sarjan kahteen aikalinjaan: ennen maailmanlaajuista epidemiaa ja sen puhkeamisen jälkeen.

Sarja sijoittuu vuoteen 2036 ja 14 vuotta maailmanlaajuisen epidemian aiheuttaman tuhon jälkeen. Jade Wesker taistelee selviytyäkseen maailmassa, jonka verenhimoiset tartunnan saaneet ja muut hirviöt ovat vallanneet. Jadea askarruttaa isänsä arveluttavat yhteydet Umbrella Corporationiin sekä mitä tapahtui tämän siskolle Billielle.

Sarjan pääosissa nähdnää Lance Reddick (Albert Wesker), Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti sekä Turlough Convery.

Sarjan on käsikirjoittajana ja tuottajana toimii Mary Leah Sutton, sekä avustavina tuottajina Robert Kulzer, Oliver Berben ja Martin Moszkowicz.

on aiemmin julkaissut CGI-animaatiosarjan nimeltään Resident Evil: Infinite. Neljäjaksoinen sarja ilmestyi palveluun viime vuonna.

Netflixin Resident Evil -sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä.

Kommentoi