Netflixin Witcher nousee huteran alun jälkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Witcher nousee huteran alun jälkeen

The Witcher

The Witcher [Netflix]

7.3 / 10
Hyvää Geralt, Yennefer, tunnelma Huonoa Sekavuus, Triss Yleisesti The Witcher tekee heikon alun jälkeen sen mitä on luvannutkin ja on tällä hetkellä parasta sarjafantasiaa mitä Netflixistä löytyy

On olemassa kahta eri syytä, miksi kriitikkojen reaktio johonkin sarjaan on kovin vaihteleva, mutta yleisön taas yksinomaan positiivinen. Yksi on se, että kriitikot saavat aika usein ennakkoon katsottavaksi sarjan kolme ensimmäistä jaksoa ja toinen taas se, että sarjan maailmaa on rakennettu muissa medioissa jo ennalta ja sen tunteminen parantaa kokemusta. Netflixin on molempia. Ensimmäinen jakso ei missään nimessä ole surkea, mutta todella keskinkertainen ja sekava se on.

Toinen jakso parantaa vähän, mutta tuo uuden, mielikuvaa rikkovan, elementin modernin pop-musiikin oloista säveltä laulavasta bardista. Kolmannen jakson parannus ei välttämättä yksin tässä vaiheessa riittäisi, sillä kahdesta ensimmäisestä ei osaisi uskoa, että ne ovat koko ensimmäisen kauden kaksi huonointa jaksoa. Kolmas jakso taas on se normaali, millä Henry Cavillin esittämän Geraltin seikkailut kannetaan ensimmäisen kauden loppuun asti.

Heikkouksia sarjassa toki on ja yksi on peleistä hyvin tuttu naishahmo. Ensimmäinen vaikutelma vaatimattomasta esiintymisestä on se, että tuolta lähtee kohta pää, mutta sarja yllättää suuremman kerran hahmon esitellessä itsensä Triss Merigoldiksi. Hahmoa koskevaa keskustelua kahlatessani törmäsin jälleen täysin yhdentekevien internet-ihmisten hälyyn. Surkimusten uikutus sarjaa koskien tulee tällä kertaa oikealta laidalta, sillä joitain tuntuu häiritsevän se, että sarjan Fringilla Vigo ei ole valkoinen. Fringillaa näyttelevä Mimi Ndiweni on vakuuttava, vaikka shown varastaakin häikäisevä ja jäätävä Yennefer, jota näyttelee Anya Chalotra. Kaiken mitä Geraltin osassa muriseva Henry Cavill jättää varastettavaksi.

Kritiikistä huolimatta, on enemmän kuin Xena, mutta ei ihan vielä näytä sitä mihin se todella pystyy. Mikäli parista ensimmäisestä jaksosta selviää, on sarja parasta fantasiaa mitä Netflixistä löytyy ja sillä on kaikki mahdollisuudet nousta Netflixin Game of Thronesiksi.

Kommentoi

Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella Kommentit pois päältä artikkelissa Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella

The Witcher

Suositun Netflix -sarjan The pääroolin aikoo jättää roolinsa of Riviana sarjan neljännellä kaudella.

Cavillin tilalle päärooliin on värvätty australialainen näyttelijä Liam Hemsworth, joka tunnetaan mm. The Hunger Games -elokuvista.

Cavill tullaan näkemään vielä sarjan tulevalla kolmannella kaudella, joka on jo kuvattu. Kolmannen kauden odotetaan alkavan kesällä 2023.

aikoo julkaista myös toisen The Witcher -aiheisen sarjan nimeltään The Witcher: Origin, jossa päästään näkemään Witcherien syntytarina. Sarja alkaa joulukuun 25. päivä.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 saa uusia tehtäviä Edgerunners -sarjan henkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 saa uusia tehtäviä Edgerunners -sarjan henkeen

Cyberpunk 2077 -peli on saamassa uusia tehtäviä samalla kun uusi Cyberpunk: Edgerunners -tv-sarja ilmestyy.

Uudet tehtävät tulevat olemaan osa pelin 1.6 päivitystä, josta saadaan lisätietoja tänään tapahtuvassa Twitch -striimissä.

Tehtävissä tullaan siis todennäköisesti näkemään tulevasta sarjasta tuttuja hahmoja. Edgerunners -sarja alkaa Netflix palvelussa ensi viikon tiistain syyskuun 13. päivä.

Cyberpunk 2077 -peli on saatavilla 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi