NHL 20 sai ensimmäisen trailerin – kansikuvassa Auston Matthews Kommentit pois päältä artikkelissa NHL 20 sai ensimmäisen trailerin – kansikuvassa Auston Matthews

Sportsin seuraava installaatio suositusta jääkiekkopelistä on saanut ensimmäisen pelitrailerinsa. Samalla EA julkisti myös pelin Pohjois-Amerikan kansikuvapelaajan, joka on tänä vuonna Auston Matthews. Matthews ponnahti NHL-skeneen vuonna 2016 ensimmäisenä valintana ja voitti samana vuonna Calder Trophyn. Nähtäväksi jää saako Suomi tänäkin vuonna oman kansikuvapelaajan. NHL 19 -pelin kannessa Suomessa nähtiin Patrik Laine.

Mitä uutta peliltä voidaan siis odottaa – Pelin kehittäjä Vancouver on kehittämässä viime vuoden peliin tuotua Real Player Motion -teknologiaa, joka saa pelaajat näyttämään entistä elävämmiltä. Signature Shots -ominaisuus puolestaan tuo tunnistettavia laukauksia pelaajille kuten Matthews, P.K. Subban ja Alexander Ovechkin. Myös syöttöjen ja kiekon haltuunottojen animaatioita on paranneltu.

Myös viime pelistä tuttu World of Chel -pelimuoto, johon nyt tuodaan vielä selviytymis tyyppinen turnausmuoto. Hockey Ultimate Team saa puolestaan :n puolelta tutun Battles -pelimuodon.

ilmestyy syyskuun 13. päivä ja One -konsoleille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi