NHL 22 ilmestyy lokakuussa – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NHL 22 ilmestyy lokakuussa – katso ensimmäinen traileri

NHL 22

Sports on ilmoittanut julkaisevansa uuden NHL 22 -jääkiekkopelinsä lokakuun 15. päivä. Samalla pelistä on saatu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Peli tulee käyttämään Frostbite pelimoottoria aiemman Ignite pelimoottorin sijaan. Pelaajat ja näiden animaatiot ovat entistäkin tarkempia. Uusi Superstar X-Factors ominaisuus tuo huippupelaajien persoonallisuuden peliin.

Mukana tulevat olemaan tutut pelimuodot World of CHEL, Hockey Ultimate Team, Be A Pro sekä Franchise. Näistä julkaistaan lisätietoja myöhemmin. Myös uusia fanien paljon toivomia ominaisuuksia on tulossa.

Pelin kannessa nähdään tämän vuoden versiossa Toronto Maple Leafsin keskushyökkääjä Auston Matthews.

on parhaillaan tilattavissa ennakkoon 5, X ja S, 4 sekä Xbox One -konsoleille. Peli ilmestyy lokakuun 15. päivä.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja äänet :lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut :n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. :llä on saatavilla myös HDR-ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin :n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös Xbox Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

Path of Exile on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi liiga tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla PC:lle sekä PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi