NHL 22 -pelin suomalaistähdet selvillä – uusi traileri perehtyy pelitiloihin Kommentit pois päältä artikkelissa NHL 22 -pelin suomalaistähdet selvillä – uusi traileri perehtyy pelitiloihin

NHL 22

Electronic Arts on julkaissut tulevasta 22 -pelistä uuden videon, jolla keskitytään Franchise ja Be A Pro -pelitiloihin. Voit katsoa videon alta.

Videolla perehdytään pelitilojen lisäksi uuteen toivottuun Roster Sharing -ominaisuuteen, joka saapuu peliin joulukuun alussa.

Myös pelin ääniraita on julkaistu. Pelissä tullaan kuulemaan kappaleita mm. Modest Mouse, Dropkick Murphys, twenty one pilots, My Morning Jacket, KennyHoopla & Travis Barker, Royal Blood, Machine Gun Kelly, Imagine Dragons sekä monilta muilta artisteilta.

Lisäksi pelistä on paljastettu Liigan top 10 -pelaajat sekä :n top 10 -suomalaispelaajat.

:n top 10 suomalaispelaajat

 1. Aleksander Barkov, Florida Panthers, 90
 2. Mikko Rantanen, Colorado Avalanches, 90
 3. Tuukka Rask, Free Agent, 90
 4. Sebastian Aho, Carolina Hurricanes, 89
 5. Miro Heiskanen, Dallas Stars, 86
 6. Teuvo Teräväinen, Carolina Hurricanes, 86
 7. Patrik Laine, Columbus Jackets, 85
 8. Roope Hintz, Dallas Stars, 85
 9. Juuse Saros, Nashville Predators, 85
 10. Antti Raanta, Carolina Hurricanes, 84

top 10 pelaajat

 1. Lukas Jasek, Pelicans, 74
 2. Alex Broadhurst, HIFK, 74
 3. Nicholas Baptiste, Ilves, 74
 4. Thomas Grégoire, Lukko, 74
 5. Vili Saarijärvi, Lukko, 74
 6. Olli Palola, HIFK, 73
 7. Jack Rodewald, TPS, 73
 8. Lassi Lehtinen, Lukko, 72
 9. Ludwig Byström, Kärpät, 72
 10. Mika Pitkänen, KalPa, 72

22 on parhaillaan tilattavissa ennakkoon 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille. Peli ilmestyy lokakuun 15. päivä.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

ilmestyy yksinoikeudella Series X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi

God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna

God of War

Pitkään spekuloitu aiemmin PlayStation -yksinoikeuspeli God of War on saapumassa :lle ensi vuoden alussa. Peli löytyy jo Steam -palvelusta ja sen voi lisätä toivelistalle.

Sony jatkaa siis aiemmin aloittamaansa kaavaa ja tuo yksinoikeuspelejään saataville myös -pelaajille. Aiemmin yritys on julkaissut mm. Horizon Zero Dawn ja Death Stranding -pelit PC:lle. Myös Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma on tulossa alkuvuodesta 2022 PC:lle sekä PlayStation 5 -konsolille.

God of War -pelin PC-versiossa tulee olemaan parannuksia kuten tarkemmat grafiikat, tuki 4K-resoluutiolle sekä ultrawide -näytöille. Myös ruudunpäivitysnopeus on vapaa. Luonnollisesti grafiikoista löytyy myös enemmän säädettävää. Peli tukee myös hiiri ja näppäimistö ohjausta.

Lisäksi pelin PC-version mukana tulee viisi skinipakettia Death’s Vow Armor Sets, Exile’s Guardian Shield, Buckler of the Forge Shield, Shining Elven Soul Shield sekä Dökkenshieldr Shield.

God of War ilmestyy PC:lle tammikuun 14. päivä 2022. Pelisarjan uusin osa God of War: Ragnarok on puolestaan tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5 -konsolille ja ehkä myös tulevaisuudessa PC:lle.

Kommentoi