NHL 22 -pelistä julkaistiin ensimmäinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa NHL 22 -pelistä julkaistiin ensimmäinen pelivideo

NHL 22

on julkaissut ensimmäisen pelivideon tulevasta NHL 22 -jääkiekkopelistään. Peli ilmestyy lokakuun 15. päivä.

Peli tulee käyttämään aiemman Ignite pelimoottorin sijaan Frostbite pelimoottoria, jota käytetään myöskin FIFA, ja Battlefield -peleissä. Pelaajamallinnukset, animaatiot ja ilmeet ovat entistäkin tarkempia. Uusi Superstar X-Factors ominaisuus tuo huippupelaajien persoonallisuuden peliin.

Uutena ominaisuutena on myös Augmented Reality Broadcast, jonka myötä pelin statistiikat kuten aloituksessa pelaajien tiedot, sekä jäähyn saaneet näkyvät pelaajien taustalla sulavasti.

Pelaajien ilmeet reagoivat myös uudessa pelissä entistä tarkemmin ympäröiviin tapahtumiin. Pelissä tulee olemaan myös paranneltu mailaohjaus, joka on entistä realistisemman tuntuinen.

Mukana ovat tutut pelimuodot World of CHEL, Hockey Ultimate Team, Be A Pro sekä Franchise. Näistä julkaistaan lisätietoja myöhemmin. Myös uusia fanien paljon toivomia ominaisuuksia on tulossa.

Pelin kannessa nähdään tämän vuoden versiossa Toronto Maple Leafsin keskushyökkääjä Auston Matthews.

on parhaillaan tilattavissa ennakkoon 5, X ja S, 4 sekä One -konsoleille. Peli ilmestyy lokakuun 15. päivä.

Kommentoi

FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen Kommentit pois päältä artikkelissa FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen

FIFA 22

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa kuinka Sportsin ja FIFA:n yhteistyö FIFA -pelisarjan osalta saattaa tulla päätökseen. Nyt asia näyttäisi olevan virallista, sillä FIFA on julkaissut eli Kansainvälinen jalkapalloliitto on julkaissut oman tiedotteen aiheesta.

FIFA kertoo viestissään, että se aikoo laajentaa horisonttia pelien ja kehittäjien osalta. FIFA nosti lisenssimaksujaan ja pyysi seuraavasta neljästä kaudesta yli miljardi dollaria. Aiemmin on maksanut nimestä lisenssimaksuja 150 miljoonaa dollaria vuodessa.

rekisteröi aiemmin Sports FC -tavaramerkin, joka saattaa komeilla kehittäjän seuraavan pelin kannessa ensi vuonna.

Pelisarjan viimeisin osa on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli Riders Republic tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että PC:lle ja Google Stadia-pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Epic Games Store ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi