NHL 23 -peli saa uusia paitoja ilmaston ja tasa-arvon hyväksi Kommentit pois päältä artikkelissa NHL 23 -peli saa uusia paitoja ilmaston ja tasa-arvon hyväksi

NHL 23

Kestävän ilmastokehityksen puolesta järjestettävän Save Pond Hockey -pipolätkäsarjan Helsingin-turnaus pelataan lauantaina 11. helmikuuta kello 10–18 Brahenkentällä, ja tärkeää työtä kunnioittaakseen SPORTS lisää kaksi virallista Save Pond Hockey -peliasua 23 -peliin. Peliasut ovat saatavilla Hockey League (EASHL) ja Hockey Ultimate Team (HUT) -pelitiloissa.

Euroopan suurimpana hyväntekeväisyyslätkäturnauksena tunnetuksi tullut Save Pond Hockey lahjoittaa keräämänsä tuotot ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön, jotta pipolätkää olisi mahdollista harrastaa ulkojäillä tulevaisuudessakin.

“Me rakastetaan jäätä, pipolätkää ja suomalaista talvea, ja on megatärkeää toimia tiiminä niiden säilymisen puolesta. Olen äärimmäisen ylpeä, että Sports on mukana.”

sanoo Svante Suominen, Save Pond Hockeyn puheenjohtaja ja perustajajäsen.

Pride-tuki näkyväksi

Lauantaiseen turnaukseen osallistuu myös arvokasta työtä seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta tekevä Janne Puhakka yhdessä kokoamansa Pride Hockey Clubin kanssa. Puhakan joukkueessa taituroivat muun muassa Roope Rannisto, Tuomas Mönkkönen, Topi Nättinen, Toni Eskelinen, Max Wärn sekä Ranskan maajoukkueestakin tuttu Nicolas Besch.

”Save Pond Hockey on hauska tapahtuma, jolla on myös tärkeä tarkoitus. On aina kiva palata lajin pariin siinä muodossa, kun olen sen aikoinaan pihapeleissä aloittanut. Save Pond Hockey on oiva esimerkki siitä, että oman intohimon tai harrastuksen voi yhdistää tärkeän aiheen kanssa ja sillä pystytään myös aidosti vaikuttamaan. Toivon, että tulevaisuudessa meillä on edelleen mahdollisuus pelata kiekkoa ulkojäillä. Ja totta kai itselleni on tärkeää, että saan turnauksessa tuoda esiin omia arvojani tasa-arvoon liittyen kiekossa ja urheilussa”, Janne Puhakka sanoo.

Tuen osoituksena 23 -peliin (EASHL ja HUT) lisätään Puhakan suunnittelema Pride-teemainen peliasu, joka sekin on saatavilla torstaina 9. helmikuuta kello 19. Lisäksi Puhakka tähdittää EASHL:n torstaista, iltakuudelta alkavaa erikoisjaksoa yhdessä Arttu Mustosen, Joona Hellmanin, Kasper Kotkansalon, Olli Litmasen, Topi Nättisen ja Ville Järvisen kanssa.

“Torstain EASHL-iltaan halusin koota porukan, jossa on pelaajia eri lähtöön. Toisille videopelit ovat tutumpia ja toisille eivät, mutta tarkoituksena on saada porukka yhteen ja tuoda esiin myös videopelien yhteisöllisyyttä.”

Puhakka sanoo.

Retroesineiden myyntituotot ilmastotyöhön

Yhteistyössä SPORTSin ja Save Pond Hockeyn kanssa katumuoti- ja lifestylemediayhtiö HYPEND järjestää pop up -myyntipäivän perjantaina 10. helmikuuta kello 13–19 pääkonttorillaan osoitteessa Iso Roobertinkatu 36–40.

Myynnissä on käytettyjä vintage-esineitä ja muuta kiekkoaiheista keräilytavaraa 1960–2010-luvuilta, ja pop up -päivän kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Save Pond Hockey ry:lle. Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.

“Jääkiekko on paljon muutakin kuin kilpaurheilua korkeimmalla huipulla. Save Pond Hockey ja Janne Puhakan Pride Hockey Club tekevät molemmat pitkäjänteistä työtä tärkeiden asioiden eteen ja on hienoa antaa SPORTS NHL -pelin pelaajille ympäri maailmaa mahdollisuus olla mukana kehittämässä jääkiekkoilua pala palalta avoimempaan ja ympäristön näkökulmasta kestävämpään suuntaan.”

SPORTS Sr. International Marketing Manager Jason Nikkinen sanoo.

Kommentoi

Kotimaisen muotisuunnittelija Jimi Vainin kiekkovarustemallisto saapuu NHL 23 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen muotisuunnittelija Jimi Vainin kiekkovarustemallisto saapuu NHL 23 -peliin

Muotialan suomalaistähden Jimi Vainin VAIN-brändi on suunnitellut jääkiekkovarusteiden valmistajajätti Bauerille virtuaalisen kapselimalliston, joka lisätään SPORTS NHL 23 -peliin tänään 29. maaliskuuta klo 20.00 Suomen aikaa.

VAINin suunnittelemat Bauerin hanskat, maila ja luistimet lisätään digitaalisesti mukaan pelin EASHL-pelitilaan. Kaikista malliston varusteista on tuotettu myös fyysiset prototyypit.

VAIN on taiteilijan ja luovan johtajan Jimi Vainin ja toimitusjohtaja Roope Reinolan perustama vaatemerkki, joka on lyhyen olemassaolonsa aikana kerännyt lojaalin seuraajakunnan erilaisten viraaliksi nousseiden projektien kautta. VAIN ja sen tarina ovat osoitus luovuuden luonteesta digitaalisella aikakaudella: valikoidut korkealaatuiset materiaalit, hienovaraiset kulttuuriviittaukset ja yksityiskohtien huomioiminen ovat brändiä määritteleviä tunnusmerkkejä. VAINin lanseerauksen jälkeen Jimi on työskennellyt useissa projekteissa kulttimaineessa olevien brändien ja tunnettujen artistien kanssa ympäri maailmaa.

“Virtuaalinen muoti on ollut meille aina läsnä: olemme kustomoineet videopelien hahmoja ja keränneet virtuaalisia hyödykkeitä peleissä lapsuudesta asti. Nyt kun meidän tekemisemme ympärille on rakentunut laajeneva globaali yhteisö, tuntuu luontevalta olla läsnä myös yhteisömme virtuaalisessa estetiikassa. Näemme virtuaalisessa muodissa paljon potentiaalia yhteisöllemme ja meidän brändistämme kiinnostuneille. Yhteistyö SPORTSin ja Bauerin kanssa tuntuu luonnolliselta, sillä pidämme ajatuksesta, että suunnittelemamme virtuaalinen sisältö pääsee oikeasti kuluttajien käyttöön digitaalisessa maailmassa.”

kertoo VAINin perustajajäsen ja toimitusjohtaja Roope Reinola

“Jääkiekkovälineteollisuuden johtajana ja innovaattorina olemme todella ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä VAINin sekä SPORTSin kanssa ja olla vahvasti osa digitaalista jääkiekkomaailmaa. Räätälöimällä pelihahmoaan pelaaja voi tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan ja näyttää, mitä jääkiekko hänelle merkitsee. Tähän itseilmaisuun tiivistyy hyvin se, mitä kaikkea jääkiekko edustaa monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden näkökulmasta.”

sanoo Bauer Hockeyn Territory Marketing Manager Jukka Pekkola

“VAIN tuo jääkiekkoilun maailmaan uudenlaista tyyliä. On hienoa tarjota SPORTS NHL -pelisarjan ystäville mahdollisuus kustomoida EASHL-pelihahmoaan uusilla VAIN x BAUER x EA SPORTS -varusteilla.”

sanoo SPORTSin Senior International Marketing Manager Jason Nikkinen.

VAIN x BAUER mallisto ilmestyy SPORTS NHL 23 -peliin tänään 29. maaliskuuta klo 20.00 Suomen aikaa. NHL 23 on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

Jokerit tekee paluun EA Sportsin NHL -pelisarjaan Kommentit pois päältä artikkelissa Jokerit tekee paluun EA Sportsin NHL -pelisarjaan

Jokerit x NHL 23

EA SPORTS on solminut kumppanuuden Helsingin Jokerit ry:n kanssa, minkä myötä Jokereiden viralliset peliasut lisätään NHL 23 -peliin tänään 2. helmikuuta julkaistavassa päivityksessä.

Edellisen kerran Jokerit on ollut osa NHL-pelisarjaa vuonna 2013 julkaistussa NHL 14 -pelissä.

Jokereiden viralliset 22–23-kauden koti- ja vieraspeliasut lisätään NHL 23 -pelin EASHL ja Hockey Ultimate Team -pelimuotoihin livepäivityksen muodossa 2. helmikuuta klo 18.00 Suomen aikaa. EASHL-pelimuodossa pelaaja ohjaa yhtä kenttäpelaajaa tai maalivahtia osana joukkuetta. HUT-pelitilassa pelaaja voi rakentaa nykyisistä sekä entisistä peliin lisensoiduista ammattipelaajista oman joukkueensa.

“Jokerit on edelleen yksi Euroopan tunnetuimmista ja eniten tunteita herättävistä jääkiekkobrändeistä. On hienoa tarjota Jokereiden junioripelaajille ja koko Jokerit-yhteisölle mahdollisuus edustaa joukkuettaan NHL 23 -pelissä.”

sanoo EA SPORTS:in Sr. International Marketing Manager Jason Nikkinen

“Loistavaa, että Jokerit tekee paluun NHL-peliin ja yhteisön pelaajat, perheet ja fanit pääsevät pelaamaan omalla Jokerit-logolla.”

sanoo Jokereiden junioripäällikkö Mikko Nurminen

“Todella mahtavaa saada Jokerit mukaan NHL 23 -peliin! Tuo extra lisän pelaamiseen, että pystyy kasaamaan itselleen tärkeän jengin logon ja väreillä varustetun joukkueen.”

iloitsee Jokerit U20 -pelaaja Onni Lind

Videota tähdittää liuta tunnettuja Jokerit-faneja, kuten artisti ja musiikkialan vaikuttaja Ville Galle, Gaselleista tuttu artisti Hätä-Miikka (Miikka Niiranen), tubettaja ja viihteen moniosaaja Jaakko Parkkali, Jokerit-legenda Ossi Väänänen, pelistriimaaja Rapsu (Rasmus Virtanen), nuori artisti DAVI, somevaikuttaja Tuomas Mönkkönen sekä Jokereiden U20 SM-liigajoukkue.

Osana kumppanuutta järjestetään lisäksi Jokerit-teemainen EASHL Thursdays -livelähetys torstaina 2.2. klo 20.30, jossa mukana ovat Rapsu, Hätä-Miikka sekä Jokereiden junioripelaajat Santeri Haakana, Tom Leppä, Onni Leppänen ja Altti Fjäder.

Kommentoi