Niantic sulkee Harry Potter: Wizards Unite AR-pelin Kommentit pois päältä artikkelissa Niantic sulkee Harry Potter: Wizards Unite AR-pelin

Harry Potter: Wizards Unite

Suursuositun Pokémon GO -pelin kaltainen Harry Potter: Wizards Unite -peli ollaan ajassa alas kehittäjä Nianticin toimesta. Peli loppuu toimimasta pysyvästi tammikuun 31. päivä 2022.

Peli ilmestyi alunperin kesäkuussa 2019 ja yritti ammentaa Pokémon GO -pelin Harry Potter -kirjojen ja elokuvien suosiosta. Peli ei kuitenkaan onnistunut saavuttamaan tarpeeksi käyttäjiä, että se olisi pystynyt kattamaan kustannukset.

Peli poistuu Applen App Store, ja Samsungin Galaxy Store -palveluista joulukuun 6. päivä. Samalla loppuvat myös pelin sisäisten ostosten tekeminen.

julkaisi hiljattain Nintendon Pikmin -maailmaan perustuvan Pikmin Bloom --pelin. Firma on myös kehittämässä aiheista Transformers: Heavy Metal -peliä. Yhteensä yrityksellä on yhdeksän peliä kehityksessä ja ensimmäiset niistä ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Mario Party Superstars -pelin uusi traileri avaa pelitiloja ja ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Mario Party Superstars -pelin uusi traileri avaa pelitiloja ja ominaisuuksia

Mario Party Superstars

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Superstars -pelistä. Trailerilla avataan mm. pelin eri tiloja sekä ominaisuuksia.

Videolla nähdään pelialustoja, joista osa pohjautuu 64 -konsolin Party -peleihin. Alustoja ovat mm. Peach’s Birthday Cake, Woody Woods, Yoshi’s Tropical Island, Horror Land sekä Space Land.

Pelaajat voivat myös kommunikoida uusien tarrojen avulla, esimerkiksi tilanteissa kun ei tunne entuudeltaan kanssapelaajia.

Pelistä löytyy myös minipeljä kuten Face-Lift, Hot Rope Jump, Goomba Spotting sekä Pushy Penguins. Lisäksi pelattavana on pelitiloja kuten Sports and Puzzles, Survival, Tag Match sekä Daily Challenge.

Party Superstars ilmestyy Switch -konsolille lokakuun 29. päivä.

Kommentoi

Microsoftin mukaan yhtiö ei ole tehnyt koskaan voittoa Xbox -konsoleilla Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin mukaan yhtiö ei ole tehnyt koskaan voittoa Xbox -konsoleilla

Xbox Series X

Tieto siitä, että valmistajat myyvät pelikonsoleita tappiolla on ollut jo pitkään esillä. Varsinkin uuden konsolin julkaisun aikaan valmistajat varautuvatkin tappioihin jokaisen myydyn konsolin kohdalla ja nähtävästi onkin hyvin epätodennäköistä, että laitteiden myynti olisi yhtiölle koskaan täysin kannattavaa. Menetetty raha tehdäänkin takaisin oheistuotteilla sekä palveluilla.

Applen ja Gamesin välinen oikeudenkäynti on paljastanut uusia tietoja Microsoftin Xbox -konsolien myynnistä. Xboxin liiketoiminnan kehityspäälikkö Lori Wright toimii oikedenkäynnissä kolmannen osapuolen todistajana. Epic Gamesia edustava lakiemies kysyi oikeudenkäynnissä Wrightilta, onko Xbox -konsoleiden myynti tuottavaa liiketoimintaa yhtiölle. Wright vastasi kysymykseen, että yhtiö ei tee laisinkaan voittoa myydyistä konsoleista. ”Kuinka paljon Microsoftille jää voittoa myydyistä Xbox -konsoleista?” Gamesin lakimies Wes Earnhardt kysyy. ”Ei yhtään, sillä myymme konsoleita tappiolla” Wright vastaa. Kysyttäessä onko yhtiö tehnyt koskaan voittoa myydyistä konsoleista Wright vastaa kieltävästi. Wrightin mukaan myytyjen konsolien tappio saadaan hyvitettyä pelimyynneillä sekä tilauspalveluilla, joka tekee toiminnasta kannattavaa.

Oikeusasiakirjojen mukaan teki noin miljardin voitot myydyillä ohjelmistoilla ja palveluilla. Vuonna 2019. Vastaavasti Sony teki voittoa noin 4.1 miljardia ja Nintendo taas 2.3 miljardia samana vuonna. Saman asiakirjan mukaan Microsoft raportoi noin 1.7 miljardin dollarin tappiot myydyistä laitteista, mutta teki tulosta noin 2.3 miljardin verran. Myös uusia PS5 ja Series X -konsoleita myydään tappiolla tällä hetkellä, mutta myynnin odotetaan kääntyvän voitolliseksi vielä tulevaisuudessa. Poikkeuksena sääntöön on Nintendo, joka tekee voittoa myydyistä laitteistaan.

Kommentoi