Niin se aika rientää: muun muassa nämä pelit täyttävät 20 vuotta tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Niin se aika rientää: muun muassa nämä pelit täyttävät 20 vuotta tänä vuonna

Aika tuntuu rientävän nopeasti, ja välillä huomaa ajattelevansa, että vasta eilenhän se ensimmäinen Halo-peli julkaistiin, tai vasta hetki sitten istuttiin kavereiden kanssa pelaamassa Runea. Toiset taas voisivat vannoa, että eivät koskaan nousseet siitä NESin äärestä kuin korkeintaan hakemaan lisää juotavaa tai naposteltavaa.

Tahdoimme sitä tai emme, aika rientää, ja teknologia kehittyy. Pelisarjat kasvavat moniosaisiksi ja saavat uusia tarinoita ja sankareita. Vuonna 2021 tulee kuluneeksi kaksikymmentä vuotta siitä, kun moni klassikoksi mieltämämme videopeli sai julkaisunsa.

Muun muassa nämä videopelit julkaistiin vuonna 2001:

Kommentoi

Harry Potter: Magic Awakened julkaistaan tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter: Magic Awakened julkaistaan tänä kesänä

Emmehän me ole vielä saaneet tarpeeksemme Tylypahkasta? Warner Bros Games ja NetEase Games (Portkey Games) ovat päättäneet julkaista uuden -pelin tulevana kesänä. Harry Potter: Magic Awakened -peli yhdistää strategisia roolipelielementtejä, keräilykortteja ja moninpeliä. Tylypahkaan astutaan ekaluokkalaisena, ja luvassa on taitojen kartuttamista oppitunneilla sekä kaksintaisteluja toisten pelaajien kanssa.

Unohtamatta tietenkään huispausta!

Mukana taikomassa ovat monet Harry Potter -kirjasarjasta tutut hahmot, minkä lisäksi pelaajille esitellään uusia huikean oloisia tyyppejä.

on aiemmin julkaistu ennakkopelaamista varten Kiinassa, Taiwanissa, Hong Kongissa ja Macaussa. Tänä kesänä uusi Harry Potter -peli tulee vihdoin meille mullekin!

Harry Potter: Magic Awakened on tulevaisuudessa saatavilla iOS:lle, Androidille ja PC:lle, ja sen voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Ennakkorekisteröityminen on jo mahdollista!

Katso Harry Potter -pelin traileri:

Vieläkö jaksaa odottaa?

No sanosin, että just ja just.

Kirjoittaja: Tiia Mällinen

Kuvat: Harry Potter: Magic Awakened -nettisivut

Kommentoi

”Ja eikun marssimaan!” – Pelimusiikin ikivihreät, osa 4 Kommentit pois päältä artikkelissa ”Ja eikun marssimaan!” – Pelimusiikin ikivihreät, osa 4

on Errorin uusi artikkelisarja, jossa toimittajamme poimii joka viikko kasaan kourallisen jollain tapaa hänen omaa elämäänsä mullistaneita pelisävellyksiä. Kappaleet ovat voineet riemastuttaa, vihastuttaa tai aiheuttaa monia muita vahvoja reaktioita, mutta ennen kaikkea, ne ovat jääneet elämään ikuisina korvamatoina omaan sisimpäänsä. Ne soivat kuin päättymättömältä kasetilta, joka ei koskaan mene solmuun.

Ensimmäisen artikkelisarjan valinnat pienten nippelitietojen kera voit katsastaa tästä alta:

Voit nyt myös äänestää artikkelisarjan lopussa omaa kappalesuosikkiasi.

Red Alert – Hell March

Frank on kunnostautunut myös tv-säveltäjänä ja viimeisimpänä hänen musiikillisia sulosointuja on voinut kuulla mm. UFC-vapaaottelujärjestön ohjelmissa.

https://www.frankklepacki.com/

Donkey Kong Country – Main Theme

Super Nintendolla julkaistu vetää pelaajan puolelleen heti alkumetreillään sen fantastisella tunnusmusiikillaan, jonka on säveltänyt brittiläinen David Wise apunaan Robin Beanland sekä Eveline Fischer .

Wise on erittäin arvostettu musiikin säveltäjänä, ja hän onkin erityisesti tunnettu työstään Donkey Kong Country -pelisarjan parissa. Hänen musiikkinsa sekoittaa luonnon ääniä vangitseviin melodioihin ja perkussiiviseen säestykseen, mikä on tehnyt hänestä erottuvan ääniraitojen suunnittelijan skenessä. Wise on säveltänyt kultaisilla 80-90 luvuilla musiikkia myös useisiin showpainipeleihin WWF-sarjassa. Myös tv-tuotanto on ollut Davidin käsialaa, mutta kuitenkin hyvin vähissä määrin.

www.davidwise.co.uk

Halo Theme

Halon ikivihreän teemamusiikin ovat säveltäneet amerikkalaiset Martin O'Donnell ja Michael Salvatori. Tempusta kauniin tekee sen, että miehet sävelsivät -teemamusiikin kolmen päivän aikana heinäkuussa 1999. O'Donnell sai torstaina pyynnön Joseph Statenilta säveltää soundtrack tulevaan Halo MacWorld -esittelydemoon, joka pidettäisiin seuraavana tiistaina. Musiikki pitäisi kuitenkin ensin äänittää ja esittää Bungien sisäisesti maanantaina, eli samana päivänä, kun Bungien edustajat nousisivat lennolle New Yorkiin seuraavan päivän esitystä varten. Ei lainkaan hassumpaa, pojat!

Mikä artikkelin kappalevalinnoista oli suosikkisi tällä kertaa?

Ja levyraadin tällä kertaa voittaa?

Kommentoi