Nina Williams nähdään tulevassa Tekken 8 -pelissä – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Nina Williams nähdään tulevassa Tekken 8 -pelissä – katso traileri

Tekken 8

on paljastanut jälleen uuden taistelija tulevaan 8 -peliin. Vuorossa on pelisarjalle entuudestaan tuttu Nina Williams. Voit katsoa trailerin alta.

Nina Williams on tuttu jokaisesta Tekken -pelisarjan osasta ja hänet nähdään myös omassa Death by Degrees -pelissä. -peliä varten Williamsin liikkeitä ja tekniikoita on parannettu ja mukana on myös uusia kykyjä.

Tekken 8 tulee hyödyntämään uuden konsolisukupolven ominaisuuksia ja ilmestyykin näin ollen ainoastaan PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle. Peli on toteutettu Unreal Engine 5 -pelimoottorin avulla.

Peli jatkuu Heihachi Mishiman tappiosta, joka on synnyttänyt täysin uuden kiistan. Jin Kazama haastaa isänsä Kazuya Mishiman ja yrittää estää tämän maailmanvalloitushaaveet.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 1994 PlayStation -konsolille sekä pelihallilaitteille. Viimeisin osa ilmestyi vuonna 2017 PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Tekken 8 on tulossa PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle alustavasti loppuvuodesta 2023 tai alkuvuodesta 2024.

Lidia Sobieski saapuu Tekken 8 -taistelupeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Lidia Sobieski saapuu Tekken 8 -taistelupeliin

Tekken 8

8 jatkaa uuden sisällön julkaisua. Peliin on tulossa useita ilmaispäivityksiä sekä toinen maksullinen hahmo, Lidia Sobieski. Katso esittelyvideo tulevista päivityksistä alta.

Tasapainotustarkistuksia tehdään jo tulevana keväänä, kun kehitystiimi pyrkii parantamaan pelikokemusta entisestään.

Ensimmäiset ilmaiset päivitykset saapuvat jo kesällä. Mukana on muun muassa upea Seaside Resort -taistelulava sekä odotettu Photo Mode, jolla voi räpsiä komeita kuvia hahmoistaan.

Syksyllä on luvassa kokonaan uusi Eddy Gordoa käsittelevä tarinapäivitys. Lisäksi peliin on suunniteltu tulevaisuudessa lisättävän myös muita pelimuotoja, kuten Ghost vs. Ghost ja Online Practice.

Toisena maksullisena hahmona :aan palaa Puolan pääministeri Lidia Sobieski. Hän saapuu peliin kesällä, ja Character Year 1 Passin omistajat pääsevät pelaamaan hänellä ennakkoon.

Tekken 8 on saatavilla , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Eddy Gordo tekee paluun Tekken 8 -taistelupeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Eddy Gordo tekee paluun Tekken 8 -taistelupeliin

Tekken 8

-pelisarjan tunnetuin capoeira-mestari Eddy Gordo tekee paluun pelin ensimmäisenä ladattavana hahmona. Eddy saapuu peliin tänään perjantaina huhtikuun 5. päivä. Hahmo on heti pelattavissa Deluxe Edition, Ultimate Edition tai Deluxe Edition Upgrade Packin omistaville.

Eddy Gordo jatkaa lunastusretkeään Tekken 8:ssa. Capoeira-taituri treenaa armotta ja hioo liikkeitään entistäkin terävämmiksi tavoitteenaan kostaa Kazuya Mishimälle.

Eddy Gordo laajentaa pelin julkaisun 32 hahmon kokoonpanoa, johon kuuluu monia fanien suosikkeja, yllättäen paluun tekevä Jun Kazama sekä kolme täysin uutta hahmoa: Azucena, Victor Chevalier ja Reina. Eddy on ensimmäinen hahmo Tekken 8 Season Passista, johon kuuluu vielä kolme myöhemmin paljastettavaa hahmoa.

Tekken 8 on saatavilla , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.