Nine Inch Nails -yhtyeen jäseniltä musiikit HBO:n ensi vuonna julkaisemalle Watchmen-sarjalle Kommentit pois päältä artikkelissa Nine Inch Nails -yhtyeen jäseniltä musiikit HBO:n ensi vuonna julkaisemalle Watchmen-sarjalle

julkaisee ensi vuoden aikana uuden televisiosarjan Alan Mooren kirjoittamasta ja Dave Gibbonsin kuvittamasta -sarjakuvasta. Nyt HBO ilmoitti, että Nine Inch Nailsista tutut muusikot Trent Reznor sekä Atticus Ross tekevät musiikin sarjalle.

Kaksikko on aiemminkin tehnyt yhdessä musiikkia filmiteollisuudessa: Vuonna 2010 he voittivat Oscarin -elokuvan soundtrackista ja myöhemmin heidän musiikkiaan kuultiin -elokuvassa.

Katso twiitti uutisesta tästä:

J.K. Rowling antaa tukensa uudelle Harry Potter TV-sarjalle Kommentit pois päältä artikkelissa J.K. Rowling antaa tukensa uudelle Harry Potter TV-sarjalle

:n tuleva Harry Potter -sarja on löytänyt johtajansa, ja kirjailija on innoissaan asiasta.

Keskiviikkona HBO ilmoitti Francesca Gardinerin (Succession) käsikirjoittajaksi ja vastaavaksi tuottajaksi sekä Mark Mylodin (Game of Thrones) vastaavaksi tuottajaksi ja ohjaajaksi useisiin jaksoihin. Rowling, 58, ilmaisi innostuksensa sosiaalisessa mediassa.

”On ilo ilmoittaa ja käsikirjoittajaksemme ja ohjaajaksemme,” Rowling kirjoitti. ”Molemmilla on aito intohimo Potteroa kohtaan, hän jatkoi, ”ja luettuani Francescan pilottijakson käsikirjoituksen ja kuultuani Markin vision, olen varma, että tulee ylittämään kaikki odotukset.”

Sarja pyrkii vangitsemaan alkuperäisten kirjojen taian samalla kun se esittelee uuden näyttelijäkaartin. Tämä uusi noitien ja velhojen sukupolvi tulee tutkimaan rakastettua maailmaa uudelle yleisölle.

HBO ei ole vielä ilmoittanut ensiesityspäivää paljon odotetulle sarjalle.

Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin

Discovery muuttaa sisältöstrategiaansa. Tulevat -sarja ja It-elokuvien prequel siirtyvät nyt Max Originals -sisällöistä -sisältöihin.

Päätöksen takana on ja Max Contentin toimitusjohtaja Casey Bloys, joka kokee linjojen alustusten sisältöjen välillä hämärtyneen. Alun perin sarjat julkistettiin Max-yksinoikeuksilla.

Bloys kertoi heistä tuntuneen siltä, että heidän piti tehdä ero HBO- sarjan ja Max- sarjan välillä Varietylle. Vaikka Warner Bros.in immateriaalioikeuksia (IP) pidettiin alun perin tapana erottaa Max-sisältö, Bloys sanoo, että näiden sarjojen tuotanto peilaa HBO:n vakiintuneita menetelmiä.

Shrouded in secrecy olevan Harry Potter -sarjan odotetaan olevan uskollinen adaptaatio J.K. Rowlingin romaaneista. Sillä välin Welcome to Derry tutkii Pennywise-klovnin alkuperää ennen viimeaikaisia It-elokuvia. Vaikka Bill Skarsgård aiemmin sulki pois paluun, hänen on vahvistettu palaavan esittämään kauhistuttavaa roolia.

Tämä muutos ei vaikuta kaikkiin Max-alkuperäisiin sarjoihin. -spin-off ja : Prophecy saapuvat edelleen Maxille myöhemmin tänä vuonna. Bloys vihjaa kuitenkin, että The Penguin olisi saattanut päätyä HBO:lle, jos ajoitus olisi sallinut.

Harry Potter -sarjan odotetaan ilmestyvän vuonna 2026, kun Welcome to Derry saapuu ensi vuonna.