Ninja Gaiden: Master Collection julkisti viimein uutta pelikuvaa remasteroiduista peleistä Kommentit pois päältä artikkelissa Ninja Gaiden: Master Collection julkisti viimein uutta pelikuvaa remasteroiduista peleistä

NicoNico Net Chokaigi Game Party on julkaissut uuden videon : Master Collectionista. Master Collection on kokoelma remasteroituja Ninja Gaiden -pelejä, kuten Ninja Gaiden: Sigma, Ninja Gaiden: Sigma 2 ja Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge. Kokoelma parantaa esimerkiksi pelien resoluutiota ja ruudunpäivitysnopeutta. Mukana on myös pelisarjan ladatuinta sisältöä, uusia pelattavia hahmoja sekä kasa eksklusiivista pelitaidetta.

Videolla nähtävä Ninja Gaiden Sigma 2 -peli on saanut selvän kasvojenkohotuksen, joka on nähtävissä esimerkiksi tarkemmista tekstuureista, hahmoista ja päivitetystä valaistuksesta.  antaa nyt faneille mahdollisuuden kerätä nippu sarjan pelejä PC:lle tai konsolille. Master Collectionin menestyksestä riippuen tulevaisuudessa saatetaan, jopa nähdä uusi Ninja Gaiden -julkaisu.

Ninja Gaiden: Master Collection julkaistaan 10. päivä kesäkuuta. Kokelma on saatavilla PC, , ja -alustoille.

Kommentoi

Warhammer-universumiin sijoittuva Necromunda -toimintapeli sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-universumiin sijoittuva Necromunda -toimintapeli sai uuden pelivideon

Necromunda: Hired Gun -toimintapeli sijoittuu synkkääkin synkempään ja ankaraan Warhammer 40.000 -peliuniversumiin. Necromunda on julma ja väkivaltainen paikka, jossa vain yksilöistä kovimmat ja sitkeimmät elävät. Siellä ahkerille ja rohkeille työntekijöille riittää aina työtä, josta myös maksetaan hyvin.

Pelaajan ohjastama palkkasoturi yhdessä kyberkoiransa avulla on valmis suorittamaan nekin likaiset ja vaikeat tehtävät, joihin muiden rahkeet eivät riitä. Vastaansa palkkasoturi saa hirvittäviä mutantteja, mielipuolisia roistoja ja raskaasti varustettuja sotilaita. Ympäristöt ovat Warhammer-maailmalle uskollisesti synkkiä ja karuja paikkoja, joissa toisinaan ainoa valo on sulan metallin hehku ja aseiden suuliekit.

Vanhan koulukunnan räiskintäpelaamisen perinteitä noudattaen Necromunda: Hired Gun rakentaa pelattavuutensa nopeatempoisen toiminnan ja räväköiden taisteluiden varaan. Yhteenotot ovat suorastaan räjähtävän hauskoja ja adrenaliinitasoja nostattavia. Hengähdystauoilla kerätään talteen varusteet ja muut aarteet, jotka joko otetaan käyttöön tai myydään pois seuraavalla tauolla.

Necromunda: Hired Gun julkaistaan PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä pelikonsoleille että PC:lle 30. kesäkuuta 2021.

Kommentoi

Back 4 Blood -zombiepelin korttimekaniikkaa esitellään uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -zombiepelin korttimekaniikkaa esitellään uudella videolla

Back 4 Blood

Lokakuulle viivästynyt co-op zombieräiskintäpeli Back 4 Blood on saanut uuden trailerin, jolla perehdytään pelin korttimekaniikkaan.

Pelissä kortit vaikuttavat esimerkiksi pelikerroilla käytössä oleviin aseisiin sekä vaikeustasoon. Korttien avulla jokaisesta pelikerrasta saa ainutlaatuisen. Peli jakaa ensin omat korttinsa ja pelaajat voivat sen jälkeen ostaa omat kortit ja luoda niistä halutunlaisen pakan pelikerralle.

Back 4 Blood tarjoilee Left 4 Dead tyyppistä hektistä ja hauskaa zombien lahtaamista yhdessä kavereiden kanssa. Pelin kehityksessä on otettu tarkkaan huomioon fanien toiveet. Sitä voi pelata yksin tai kolmen kaverin kanssa tai yksin kolmen tekoälypelaajan kanssa. Pelistä tulee löytymään myös kahdeksan pelaajan PvP-pelitila.

Back 4 Blood
Kortit vaikuttavat esimerkiksi pelikerran asevalikoimaan tai siihen minkälaisia Riddeneitä (zombeja) pelaajat saavat vastaansa.

Tarinaltaan pelissä noudatetaan kovinkin tuttua kaavaa, jossa maailmanloppu häämöttää ja ihmiskunnan on tuhonnut lähes täysin Devil Worm niminen parasiitti. Pelaaja on ihmiskunnan viimeinen toivo ja yhdessä muiden Cleanereiden kanssa tehtävänä on tuhota kaikki tartunnan saaneet eli Riddenit.

Back 4 Blood ilmestyy lokakuun 12. päivä 2021 Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi