Nintendo 64:n julkaisusta kertova kirja ilmestyy pian Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo 64:n julkaisusta kertova kirja ilmestyy pian

Brittiläinen kustantaja Bitmap Books on luonut pitkän sarjan erinomaisia visuaalisia kirjateoksia , jotka keskittyvät tietyn konsolin tai kotitietokoneen juhlistamiseen.

Yhtiö on jo tehnyt NES:n, Mega Driven, Master Systemin ja SNES:n, ja se valmistautuu julkaisemaan sarjan uusimman osan, joka keskittyy tällä kertaa :ään.

Julkaisija on juuri paljastanut saaneensa ensimmäisen näytteen uudesta kirjasta, mikä viittaa siihen, että julkaisu ei ole enää kaukana.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mario Party näki päivänvalonsa ensimmäistä kertaa 25 vuotta sitten Kommentit pois päältä artikkelissa Mario Party näki päivänvalonsa ensimmäistä kertaa 25 vuotta sitten

Mario Party Superstars

, Nintendon ikonisten hahmojen rakastettu juhlapelisarja, juhlii 25-vuotisjuhlaansa! Vuonna 1998 :lle julkaistusta Mario Party -pelistä tuli nopeasti fanien suosikki, sillä se esitteli uudenlaisen pelikokemuksen, jossa lautapelimekaniikka yhdistettiin minipeleihin. Peli julkaistiin Japanissa 18.12.1998 ja muualle maailmaa pelin julkaisua suoritettiin ripotellen.

Vuosien varrella Mario Party on laajentunut noin kahteenkymmeneen peliin, jotka on julkaistu useille Nintendon konsoleille. Jokainen peli tuo mukanaan uusia pelilautoja, minipelejä ja hahmoja, jotka pitävät sarjan tuoreena ja kiinnostavana kaikenikäisille pelaajille.

Viimeisin julkaistu Mario Party ”Mario Party Superstars” on ilmestynyt Switchille vuonna vuonna 2021.

Jos Mario Party on sinulle mieluisa peli, käy pistämässä peukuttaen sosiaalisessa mediassamme.

Super Mario 64:stä on löydetty kauan kadoksissa ollut moninpelitila Luigin kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario 64:stä on löydetty kauan kadoksissa ollut moninpelitila Luigin kanssa

Nintendon vuoden 1995 Space World -tapahtuman VHS-materiaaliin piilotettu harvinainen välähdys :n ennennäkemättömästä moninpelitilasta on paljastunut. Now In Game Channel -kanavan lataamassa materiaalissa Luigi hyppää Marion rinnalla ja vihjailee mahdollisesta kahden pelaajan seikkailusta, jota ei koskaan toteutettu.

Shigeru Miyamoton mukaan Luigi oli alun perin mukana pelin kehityksessä, mutta se poistettiin lopulta muistin rajallisuuden ja tuolloin saatavilla olleiden ohjainten rajallisen määrän vuoksi. Tämä uusi kuvamateriaali viittaa kuitenkin siihen, että moninpeliä harkittiin ainakin varhaisessa vaiheessa.

Kuvamateriaalissa näkyvä huone voi olla jäänne varhaisista moninpelitesteistä, tai se voi edustaa yksinkertaisempaa testiympäristöä, jota käytettiin pelin ohjainten hiomiseen. Miyamoto mainitsi aiemmin käyttäneensä yksinkertaisista palikoista koostuvaa huonetta liikkeiden ja kamerakulmien testaamiseen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Iwata Asks -haastattelussa Miyamoto kertoi tarkemmin moninpelitilasta ja kuvaili, kuinka ruutu jaettaisiin ja Mario ja Luigi tutkisivat linnaa itsenäisesti. He tapasivat toisinaan käytävillä, ja tämä hetki tuotti Miyamotolle suurta iloa.

Kuvamateriaali tarjoaa jännittävän välähdyksen Super Mario 64:n historian kadonneesta osasta. Vaikka Luigin moninpelihaaveet lopulta kariutuivatkin, löytö on osoitus pelin kestävästä perinnöstä ja -yhteisön intohimosta.