Nintendo haastaa Switchille hakkeripalveluja myyneen Gary Bowserin oikeuteen Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo haastaa Switchille hakkeripalveluja myyneen Gary Bowserin oikeuteen

on nostanut kanteen Gary Bowseria vastaan, joka raporttien mukaan on toiminut hakkerointipalveluja tarjoavan Team Xecuterin johtajana. Bowser sekä toinen Team Xecuter -ryhmän jäsen Max Louarn pidätettiin aiemmin syksyllä ja miehiä syytetäänkin tällä hetkellä yhdestätoista rikosnimikkeestä. Nintendon kanteesta käy ilmi, että Bowser on rikkonut Nintendon tekijänoikeuksia luodessaan sekä myydessään hakkerointipalveluja konsolille. Kanne on jätetty Seattlen oikeuteen, joka aikoo nostaa syytteet Bowseria vastaan kahdesta laittomaan kauppaan liittyvästä rikoksesta sekä tekijänoikeuksien rikkomisesta.

Nintendo kuvaili Bowserin toimien olevan kansainvälinen piraattirinki, joka myy -konsolille tarkoitettuja piraattivälineitä, jotka on suunniteltu ohittamaan Nintendon turvallisuuteen liittyvät varotoimenpiteet mahdollistaen piraattipelien pelaamisen konsolilla. Tietojen mukaan Bowser on valmistanut ja myynyt piraattivälineitä jo vuodesta 2013 asti, jolloin hän ryhtyi levittämään eteenpäin Nintendon 3DS -konsolille suunniteltua laitetta. Nintendo on kerännyt laajat tiedot Bowserin laitteiden historiasta sekä miten Bowserin Switchille kehittämät laitteet toimivat. Peliyhtiö on aiemmin haastanut oikeuteen lähinnä jälleenmyyjiä, joista voitettujen oikeudenkäyntien korvaukset ovat olleet miljoonien dollarien luokkaa Nintendon hyväksi.

Yhtiö on ilmoittanut Switch -konsolin piraattiongelman olevan jatkuvasti kasvava kansainvälinen rasite. Nintendon edustajien mukaan Bowserin ohjelmistot ja laitteet laittavat vähintään 79 miljoonaa Switch -konsolia vaaraan. Nintendo hakee 2500 dollarin korvauksia jokaista myytyä laitetta kohden sekä 150 000 dollarin korvauksia jokaisesta tekijänoikeusrikkomuksesta. Tavoitteena on myös sulkea Team Xecuterin toiminta kokonaan.

Kommentoi

Turtle Beach julkaisi uudet Recon 500 -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uudet Recon 500 -pelikuulokkeet

Turtle Beach Recon 500

Turtle Beach esittelee aivan uudet Recon 500 -pelikuulokkeet, joissa on ensimmäistä laatuaan olevat 60 mm Eclipse -kaksoisajurit

Täysin uusi Recon 500 on paras valinta pelaajille, jotka etsivät kuulokkeita tyylillä, vaikuttavalla äänellä & mukavuudella sekä monialustaisella yhteensopivuudella edulliseen hintaan

Turtle Beach julkisti tänään uraauurtavan uuden lisäyksen yhtiön suosittuun Recon-pelikuulokkeiden linjaan – Recon 500. Langallinen monialustainen pelikuuloke tarjoaa poikkeuksellisen äänenlaadun kaikilla taajuuksilla räätälöityjen lasiystävällisten korvakuppien sekä kristallinkirkkaan, pro-tason keskustelun kautta melua vaimean mikrofonin avulla. Jokainen voi pelata mukavasti – jopa maratonsessioiden aikana – kiitos hengittävien muistivaahtokorvatyynyjen ja kevyen pääpannan.

Turtle Beach Recon 500

Recon 500:lla on monialustainen yhteys Xbox One, Xbox Series X ja S, PlayStation 5, PlayStation 4 sekä Switch -konsoleihin, PC:hen ja yhteensopiviin mobiililaitteisiin – aina valmiina taisteluun, akkuja ei tarvita. Recon 500 julkaistaan ympäri Eurooppaa 18. kesäkuuta 2021 mustana sekä Arctic Camona ja sen voi nyt ennakkotilata verkosta tai osallistuvilta jälleenmyyjiltä 79,99 € hintaan.

“Recon 500 toimittaa vaikuttavimpia teknisiä edistysaskelia, joita Recon-sarjan pelikuulokkeillamme on koskaan saavutettu. Se määrittelee uudelleen, mitä pelaajat odottavat kuulokkeilta tässä hintaluokassa, tarjoten innovatiivisen suunnittelun, mestarillisen äänen suorituskyvyn ja muhkean mukavuuden.” Juergen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja sanoi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Patentoidut, alan ensimmäiset kaksoisajurit on suunniteltu erillisillä kammioilla, jotka ohjaavat matalia ja korkeita taajuuksia, mikä parantaa huomattavasti äänen yksityiskohtia tavanomaisen ajurin sijaan. Suurempi 60 mm:n koko tuottaa massiivisen äänimaiseman erittäin realistiseen pelikokemukseen.
  • Ammattimaiseen pelaamiseen kehitetty TruSpeak™ yksisuuntainen, melua vaimentava mikrofoni tarjoaa selkeän ja luotettavan keskustelun ja on helppo irrottaa, kun chattia ei tarvita.
  • Alan ensimmäisten Eclipse™ kaksoisajureiden kanssa tarvitsimme tähän mennessä tarkimmin suunnitellun korvakupin suorituskyvyn maksimoimiseksi. AccuTune™ tarkkuusviritysprosessissamme käytetään puumassakomposiittiruiskua Dual Driver -rakenteessa täysin uuden sisäisen suunnittelun luomiseksi ja rikkaan, luonnollisen äänen toimittamiseksi.
  • Kudottuun urheilukankaaseen käärityt pehmeät muistivaahtokorvatyynyt pitävät sinut mukavana ja viileänä taistelun lämmössä.
  • Säädettävä, metallivahvistettu pääpanta on rakennettu kestämään, joustavaksi ja kevyeksi maratonpelisessioita varten.
  • Turtle Beachin ainutlaatuinen ProSpecs™-mukavuusvetoinen muotoilu poistaa lasien paineen pelatessasi
  • Helposti saatavilla oleva äänenvoimakkuuden säätö ja mikin mykistys korvakupissa.
  • Toimii täydellisesti suosikkipelikonsoliesi, ohjaintesi, mobiililaitteidesi tai minkä tahansa 3,5 mm:n liittimillä varustetun kanssa.

Kommentoi

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistaan Nintendo Switchille kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistaan Nintendo Switchille kesäkuussa

Kehittäjä Vicarious Visionin paljon kehuja kerännyt Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistiin viime lokakuussa PC:lle ja PS4, Xbox One -konsoleille ja tämän vuoden maaliskuussa skeittipeli sai kasvojenkohotuksen PS5 ja Xbox Series X -versioiden muodossa. Uutisoimme jo aiemmin pelin saapumisesta Switchille, tosin tietoa pelin julkaisuajankohdasta ei vielä silloin ollut saatavilla.

Nyt Activision on julkistanut Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 -pelin saapuvan myös Nintendon Switch -konsolille 25. päivä kesäkuuta. Activisionin julkistus ei sisällä traileria Switch -versiosta tai oikeastaan mitään suurempia lisäyksiä esimerkiksi liittyen eroihin pelin muiden versioiden välillä. Erona muihin on oletettavasti alhaisempi resoluutio sekä ruudunpäivitysnopeus. Erot eivät Switch -pelaajia luultavasti haittaa, sillä pääasia on, että peli tukee nyt myös Nintendon suosittua konsolia.

Kommentoi