Nintendo julkaisee VR-lasit Switch-konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo julkaisee VR-lasit Switch-konsolille

kit

Nintendo on ilmoittanut julkaisevansa omat VR-lasit Switch-konsolilleen. Lasit ovat osa Nintendon Labo-konseptia ja ovat sarjalle omaiseen tapaan pahvista tehty. Pahvilaseja joutuu myös pidättelemään itse ja niitä käytetään pienten VR-kokemusten katseluun.

Lasien lisäksi julkaisun yhteydessä ilmestyy myös kuusi erilaista Toy-Con ”ohjainta”: ase, kamera, elefantti, lintu sekä tuulipoljin.

Tämä ei tosiaan ole ensimmäinen kerta kun Nintendo hyppää VR-maailmaan, sillä yritys julkaisi jo vuonna 1995 Virtual Boy -konsolin, joka kuitenkin myynnillisesti floppasi.

Nintendo Labo: VR kit ilmestyy huhtikuun 12. päivä ja koko setti kustantaa noin 80 euroa. Hieman halvemmalla saa lasit sekä aseen n. 40€ hintaan ja lisäosapaketteja voi ostaa n. 20€ hintaan.

Voit lukea lisää VR kitistä täältä.

Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024

Warhammer 40000 Space Marine 2

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Warhammer 40.000: Space Marine 2 -toimintapeli saapuu pelattavaksi syyskuussa 2024.

Warhammer 40.000 -peliuniversumi on täynnä sodankäyntiä ja synkkää dystopiaa. Aihe onkin kirvoittanut vuosikymmenten saatossa lukuisan määrän sekä erilaisia kirjoja että miniatyyri- ja videopelejä erilaisine sovituksineen. Pelimaailman fanit ovatkin odottaneet jo hyvän tovin jatkoa Space Marine -pelille, joka vihdoin saadaan pelattavaksi 9. syyskuuta 2024.

Warhammer 40.000: Space Marine 2 vie pelaajan parhaista parhaiden ihmissotilaiden eli avaruusjalkaväen sotisopaan. Nämä ihmiskunnan eliittisotilaat eli space marine -joukot ovat raskaasti aseistettuja ja panssaroituja sotureita täynnä tarmoa, rohkeutta ja suorituskykyä. He ovat valmiita antamaan kaikkensa keisarin ja ihmiskunnan puolesta.

Tällä kertaa vastassa ovat hirviömäiset tyranidit, jotka eivät tunne armoa tai inhimillisyyttä. Luvassa onkin vauhdikas, intensiivinen ja raju yhteenotto täynnä tarinallisia käänteitä ja vimmaisia taisteluita. Pelin keskushahmona nähdään avaruusjalkaväen luutnantti Titus, ääninäyttelijänään televisio- ja elokuvatähti Clive Standen.

Edellisestä Space Marine -pelistä poiketen taistelukomennuksesta voi nyt nauttia joko yksin tai jopa kolmen pelaajan yhteistyöpelimuodossa. Kokipa pelin kimpassa tai tekoälysotilaiden kanssa, avaruusjalkaväen Ultramarine-joukot ovat valmiina kohtaamaan heitä kohtaavat uhat vailla pelkoa!

Space Marine 2 julkaistaan syyskuuta 2024 , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

VR-pelejä edullisesti pukinkonttiin Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa VR-pelejä edullisesti pukinkonttiin Humble Bundlesta

Cooking Simulator VR

tarjoilee parhaillaan edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. , sekä -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 13,65 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Arizona Sunshine Deluxe Edition
  • The Break-In
  • Cooking Simulator VR
  • Angry Birds VR: Isle of Pigs
  • AMID EVIL VR
  • Guardians: Frontline
  • Garden of the Sea
  • Another Fisherman's Tale -60% alennuskuponki

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 27. päivä asti.