Nintendo julkaisee VR-lasit Switch-konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo julkaisee VR-lasit Switch-konsolille 22

kit

Nintendo on ilmoittanut julkaisevansa omat VR-lasit Switch-konsolilleen. Lasit ovat osa Nintendon Labo-konseptia ja ovat sarjalle omaiseen tapaan pahvista tehty. Pahvilaseja joutuu myös pidättelemään itse ja niitä käytetään pienten VR-kokemusten katseluun.

Lasien lisäksi julkaisun yhteydessä ilmestyy myös kuusi erilaista Toy-Con ”ohjainta”: ase, kamera, elefantti, lintu sekä tuulipoljin.

Tämä ei tosiaan ole ensimmäinen kerta kun Nintendo hyppää VR-maailmaan, sillä yritys julkaisi jo vuonna 1995 Virtual Boy -konsolin, joka kuitenkin myynnillisesti floppasi.

Nintendo Labo: VR kit ilmestyy huhtikuun 12. päivä ja koko setti kustantaa noin 80 euroa. Hieman halvemmalla saa lasit sekä aseen n. 40€ hintaan ja lisäosapaketteja voi ostaa n. 20€ hintaan.

Voit lukea lisää VR kitistä täältä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Huhu: Nintendo Switch saamassa kaksi uutta versiota tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Nintendo Switch saamassa kaksi uutta versiota tänä vuonna 16

Huhujen mukaan -konsolista oltaisiin julkaisemassa kaksi uutta versiota tänä kesänä. The Wall Street Journalin julkaiseman raportin mukaan tehokkaampi versio olisi suunnattu innokkaammille pelaajille ja edullisempi versio olisi niin sanottu jatke Nintendon 3DS -käsikonsolille.

Tehokkaampi tulevista konsoleista ei kuitenkaan huhujen mukaan yltäisi tehoiltaan aivan Playstation 4 Pro tai Xbox One tasolle. Ulkonäöllisesti konsolit tulevat huhujen mukaan olevan jotain muuta mitä tämänhetkinen Switch -konsoli on.

Huhuiltujen konsoleiden hintatiedot ovat vielä pimennossa, mutta niiden uumoillaan ilmestyvän jo tänä kesänä. Konsoleille julkaistavista peleistä on tiedossa ainakin kaksi uutta Pokémon peliä sekä Animal Crossing.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Super Mario Maker 2 -pelin traileri paljastaa lukuisat uudet toiminnot Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Maker 2 -pelin traileri paljastaa lukuisat uudet toiminnot 16

Hiljattaisessa Direct -lähetyksessä paljastui, että Super Mario Maker -pelille on tekeillä jatko-osa ja sen ilmestymistä kaavaillaan Switchille tämän vuoden kesäkuulle. Suorassa lähetyksessä ei pelistä kerrottu tarkemmin, mutta julkaistu esittelyvideo tuo nähtäville uudet lisätoiminnot.

Peliin tuotuja lisätoimintoja, lisäasujen ja vihollisen lisäksi ovat mm. mahdollisuudet lisätä kenttiin jyrkänteitä, liikuttaa ruutua pystysuunnassa sekä kerätä kolikoita lisäpisteiden saavuttamiseksi. Jatko-osa tarjoaa lukuisten uusien vihollisten lisäksi myös Super Mario 3D World -pelin elementtejä, kuten kissa-asun ja läpinäkyvät putket, joilla voi ohittaa pelikohtia.

Super Mario Maker 2 tarjoaa kentän tekoon myös Super Mario -peleistä tutun vihollisen, vihaisen auringon. Vihollisten toimintoja pääsee muokkaamaan monipuolisemmin, sillä heille voi lisätä laskuvarjoja tai säätää voiman tasoa. Pelistä julkaistut grafiikat paljastavat myös, että Koopa voi saada auton käyttöönsä.

Super Mario Maker 2 -pelin ensimmäinen esittelyvideo:

Kommentoi

Kosketusnäyttö ja värien hehkua – Mad Box esittelee tulevan konsolin ohjainta Kommentit pois päältä artikkelissa Kosketusnäyttö ja värien hehkua – Mad Box esittelee tulevan konsolin ohjainta 55

Tuleva konsolihaastaja Mad Box on saanut ensimmäiset kuvat ohjaimestaan. Pelikoneen kehittäjä Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja Ian Bell on julkaissut kuvia ohjaimen konseptista Twitter-tilillään.

Ohjainta hallitsee kaiken keskellä oleva suurikokoinen sulautuva kosketusnäyttö ja värien loisto. Näiden lisäksi ohjaimessa on perinteiset analogi-tatit, d-pad sekä muita näppäimiä.

Havainnekuvien perusteella ohjaimen valaistuksen väriä pystyy vaihtamaan ja näytölle voidaan tuoda elementtejä peleistä tai vaikka täysi näppäimistö. Havainnekuvat myös avaavat mahdollisia tulevia pelejä konsolille. Luvassa on todennäköisesti ajopeli, joista Slightly Mad Studios on tunnettu sekä jonkinkaltainen taistelupeli.

Yrityksen päämääränä on horjuttaa Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon vallitsemaa alaa.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi