Nintendo myöntää: 160 000 Nintendo-tiliä yritetty hakkeroida Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo myöntää: 160 000 Nintendo-tiliä yritetty hakkeroida

Nintendo esti käyttäjien kirjautumisen tileilleen NNID:n eli Nintendo Network :n kautta, kun 160000 tiliä oli yritetty hakkeroida huhtikuun alusta alkaen. Japanilaisen peliyhtiön sivulla kerrottiin kirjautumistunnusten ja salasanojen päätyneen laittomasti muuhun tarkoitukseen, kuin heidän tarjoamaa palvelua varten.

Ulkopuolinen taho oli päässyt käsiksi nimitunnuksiin, syntymäaikoihin ja sähköpostiosoitteisiin, ja osan käyttäjätunnusten varjolla oli tehty valeostoksia. Nintendo suosittelee kaikkia käyttäjiä aktivoimaan kaksivaiheisen todentamisen. Yhtiö suosittelee sitä kaiken verkkotunnusten hyödyntämisessä.

Nintendo resetoi kaikki tilit, joihin hyökkäys kohdistui ja tiedotti asianomaisia tapahtuneesta. Lisäksi yritys estää tilille kirjautumisen Nintendo Network :n (NNID) kautta, joita käytettiin 3DS- ja U -laitteissa. Nintendo Switch - hyödyntää tileissä uudempaa järjestelmää, jotka on tähän mennessä linkittynyt vanhmempiin tunnuksiin.

Nintendo varoitti, että mikäli käyttäjien tunnukset ovat samat NNID:ssä ja Nintendo-accountissa, saattaa laittomia ostoja tapahtua My Nintendo Storessa tai Nintendo eShopissa pankkikortti- ja PayPall-tiedoin.  Osa käyttäjistä on jo havainnut, että heidän tunnuksillaan oli ostettu digitaalisia tavaroita, kuten Fortnite VBucksin paketteja.

Nintendo kehoittaa käyttäjiä ilmoittamaan heille, mikäli he huomaavat outoja hankintoja ja muutoksia tilillään. Siten peliyhtiö voi tarkastella ja tutkia ostohistoriaa sekä peruuttaa ostot, joita käyttäjä ei ole itse tehnyt. Nintendo myös lupaa panostaa entisestään tietoturvallisuuteen, jotta voisi taata ettei vastaavia tietomurtoja enää tapahdu.

Kommentoi

Mario ja Rabbids-jänöt syöksyvät uuteen seikkailuun lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Mario ja Rabbids-jänöt syöksyvät uuteen seikkailuun lokakuussa

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ubisoft lähettää maailman suosituimman pelihahmon eli Marion ja hullunkuriset Rabbids-jänikset maailmanpelastustehtävälle 20. lokakuuta.

Vain Nintendo Switch -pelikonsolille julkaistava Mario + Rabbids Sparks of Hope on toimintaa ja taktisuutta toisiinsa yhdistävä värikylläinen pelikokemus, jossa Mario kavereineen pyrkii estämään katalan kosmisen Cursa-uhan aikomukset. Mario ei suinkaan joudu tehtävään yksin, vaan saa mukaansa monia kaveruksia. Näitä ovat rakastetut hahmot, kuten Luigi-veli ja prinsessa Peach sekä hullunkuriset Rabbid Peach ja Rabbid Mario. Jopa arkkivihollisena nähty Bowser liittyy Marion joukkoon taistelussa hirmuista uhkaa vastaan.

Pelimekaniikassa yhdistyvät toisiinsa vuoropohjaiset strategiset taistelut ja tosiaikaiset toimintaosiot. Tämä innovatiivinen pelijärjestelmä tekee pelaamisesta monipuolista, hauskaa ja myös sopivassa määrin hullunkurista aitoon Rabbids-tyyliin. Pelihahmot voivat käyttää erilaisia erikoiskykyjä ja hyödyntää suojapaikkoja taisteluissa, joissa suoraviivainen toiminta ei välttämättä ole paras mahdollinen lähestymistapa. Myös omien kumppaneiden avun hyödyntäminen on avainasemassa kiehtovassa taktikoinnissa. Ainutlaatuinen pelityyli sopiikin yhtäältä sekä lajityypin veteraaneille että täysin uusille pelaajille.

Ahneen Cursa-vihollisen aikeena on imeä itseensä galaksin kaikki energia, jota Cursa tavoittelee säkenöintejä metsästäen. Nämä puolestaan muodostuvat Luma-olentojen ja Rabbidien yhteenliittymästä. Pelastaakseen säkenöinnit on pelaajan löydettävä nämä itse ennen Cursaa ja saatava ne liittymään joukkoihinsa lopullista taistelua varten. Säkenöintejä keräämällä Mario joukkoineen vahvistuu ja saa käyttöönsä uusia ominaisuuksia. Hahmojen tasonnousun lisäksi pelaajat voivat myös yhdistää erilaisia säkenöintejä toisiinsa ja avata tätä kautta käyttöön ainutlaatuisia erikoiskykyjä. Koska jokaisella säkenöinnillä on omat kykynsä, näiden luova käyttö antaa pelaajalle ensiluokkaista apua vihollista vastaan.

Galaksin läpi matkaamalla pelaaja pääsee tutkimaan erilaisia planeettoja, tapaamaan kiehtovia olentoja ja suorittamaan jänniä tehtäviä. Samalla pelaaja vapauttaa olennot Cursan uhalta ja vaikutukselta. Lisäksi vastustajina nähdään tuttuja hahmoja Mario- ja Rabbids-pelimaailmoista sekä monia muita yllätyksellisiä vihollisia.

Mario + Rabbids Sparks of Hope julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 20. lokakuuta 2022.

Kommentoi

NieR: Automata saapuu Switchille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa NieR: Automata saapuu Switchille lokakuussa

Nier Automata

Toimintaroolipeli Nier: Automata on saapumassa Nintendo Switch -konsolille lokakuun 6. päivä.

Kyseessä on The End of Yorha Edition, joka sisältää aiemmin julkaistut lisäosat sekä erityisiä asupaketteja ainoastaan Switch -konsolille.

Alkuperäinen Nier ilmestyi vuonna 2010 ja päivitetty versio Nier Replicant ver1.22474487139 ilmestyi viime vuonna PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Useita eri peligenrejä yhdistelevässä pelissä muukalaisten luomat koneet ja ihmisten tekemän androidit sotivat keskenään. Pelin tarinassa seurataan taisteluandroidi 2B, skanneriandroidi 9S sekä A2 -prototyypin haasteita.

Nier: Automata saapuu Nintendo Switchille lokakuun 6. päivä 2022.

Kommentoi