Nintendo on ilmoittanut, että sen 3DS- ja Wii U -konsolien verkkopalvelut suljetaan pian Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo on ilmoittanut, että sen 3DS- ja Wii U -konsolien verkkopalvelut suljetaan pian

Nintendo on ilmoittanut lopettavansa 3DS- ja Wii U -konsoliensa verkkopalvelut 8. huhtikuuta 2024. Tämä tarkoittaa, että näiden alustojen verkkopelaaminen ja muut online-viestintään perustuvat ominaisuudet, kuten online-co-op, internet-rankingit ja tiedonsiirto, eivät enää ole käytettävissä.

Yhtiö on myös ilmoittanut, että jos ennalta arvaamaton tapahtuma vaikeuttaa 3DS: n ja Wii U: n online-palvelujen jatkamista, niiden lopettaminen saattaa olla tarpeen suunniteltua aiemmin.

Verkkopalvelujen sulkemisen lisäksi Nintendo muistuttaa käyttäjiä, että heillä on aikaa 11. maaliskuuta 2024 asti yhdistää käyttämättömät Nintendo eShop -varansa Nintendo-tiliinsä. Tämä mahdollistaa jäljellä olevien varojen käytön Nintendo Switch -konsolissa.

Päätös lopettaa 3DS- ja Wii U -konsolien verkkopalvelut johtunee todennäköisesti näiden konsolien iästä, ja Nintendo keskittää resurssejaan uudempaan Nintendo Switchiin. Switch on ollut suuri menestys Nintendolle, ja yhtiö todennäköisesti pyrkii tukemaan sitä tulevina vuosina.

Lähde: Nintendo

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.