Nintendo paljastaa Super Smash Bros. Ultimate -pelin hahmot tositoimissa: katso videoita pelitilanteesta Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo paljastaa Super Smash Bros. Ultimate -pelin hahmot tositoimissa: katso videoita pelitilanteesta

julkaisi useita uusia hahmoja tulevalta -pelistä. Peliyhtiö on julkaissut myös videoita pelitilanteista, joissa nähdään Donkey Kong Countryn päävihollinen King K. Rool taistelemassa -sarjan Solid Snakea vastaan. Toisella videolla -trilogian Dark Samus ja Ridley sekä Fire Emblem Awakeningin Chrom ja Lucina mittelöivät keskenään.

Joulukuun 7. päivä ilmestyy Super Smash Bros. Ultimate, jossa on yhteensä 71 taistelevaa hahmoa ja yli 100 taistelukenttää. Kaikki julkaistut hahmot löytyvät peliä varten avatulta sivustolta.

Alla on videoita pelitilanteista:

Pelin tunnusmusiikin pääsee kuuntelemaan alta, kun taas eri kenttien musiikkinäytteet löytyvät täältä.

Turtlesit palaavat uudessa roguelike-toimintapelissä ensi kuussa – ensimmäinen traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa Turtlesit palaavat uudessa roguelike-toimintapelissä ensi kuussa – ensimmäinen traileri nyt julki

Julkaisija ja kehittäjä ilmoitti huhtikuun Indie World -esittelyssä julkaisevansa roguelike-toimintapelin Switchille heinäkuussa. Entinen Apple Arcade -yksinoikeus julkaistaan 17. heinäkuuta 2024.

Virallinen YouTube -kanava on jakanut upouuden trailerin. pelistä Ennakkotilaukset ovat myös käynnissä eShopissa, ja pelin hinta on 29,99 euroa..

Zelda-Fanit innostuivat prinsessa Zeldan verisestä puolesta uudessa pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Zelda-Fanit innostuivat prinsessa Zeldan verisestä puolesta uudessa pelissä

No nyt mennään! paljasti uuden -pelin, , jossa Linkin sijaan sankarin viittaa kantaa itse prinsessa Zelda. Fanit ovat haltioituneita ajatuksesta, että Zeldaa saa vihdoin pelata aggressiivisena hahmona.

Pelissä Zelda puolustaa Hyrulea Triforce of Wisdomin voimien avulla. Hänen aseena toimii Tri Rod, jolla Zelda voi ratkaista ongelmia enemmän pulmia ratkaisemalla kuin vihollisia silpomalla.

Fanit ovat jo ehtineet luoda hauskoja meemejä ja kuvia, joissa Zelda on luotu kylmäveriseksi soturiksi. Twitterissä @kurdupl julkaisi kuvan synkän näköisestä Zeldasta murskaamassa huolista moblinia. Toinen käyttäjä, @Stoic_Miiverse, kuvasi Zeldan hyppäävän taitavasti päällikön päälle Linkin innostaessa taustalla.

Tämä innostus on ymmärrettävää, sillä kyseessä on ensimmäinen Zelda-peli, jossa pelataan itse Zeldaa päähenkilönä. Echoes of Wisdom julkaistaan 26. syyskuuta 2024, ja Nintendo Directissä paljastettiin myös muita toimintoja. Zelda voi esimerkiksi kopioida esineitä ja olentoja Tri Rodin avulla luoden uusia strategisia mahdollisuuksia.

Julkistuksen yhteydessä Nintendo ilmoitti myös Zelda-aiheisesta, erikoisvärisestä Lite -pelikonsolista, joka julkaistaan samana päivänä pelin kanssa. Peli lupaa ainutlaatuisen kokemuksen, sillä jokainen läpipeluu voi olla erilainen riippuen siitä, mitä esineitä Zelda kopioi matkallaan.

Lähde: IGN