Nintendo-pomo vihjailee uuden Super Mario -pelin julkistamisesta Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo-pomo vihjailee uuden Super Mario -pelin julkistamisesta

Super Mario

-pomo Shigeru Miyamoto vihjasi, milloin seuraava -franchisen osa saattaisi julkistaa. Tällä hetkellä on kulunut lähes kuusi vuotta viimeisestä päälinjan Mario-pelistä, Super Mario Odysseystä, joka julkaistiin Nintendo Switchillä.

Vaikka fanit ovatkin olleet innoissaan nähdäkseen, mitä Nintendo italialaiselta putkimieheltä seuraavaksi keksii, vihjeiden mukaan paljastus saattaa tapahtua tulevassa Direct-lähetyksessä. Uudessa haastattelussa Varietylle Miyamotolta kysyttiin, milloin seuraava Super Mario -peli saattaisi julkistaa, kun työ The Super Mario Bros. Movie -elokuvan parissa on valmis.

Miyamoto ei antanut tähän kysymykseen suoraa vastausta, mutta hän vihjasi, että paljastus on jotain, joka tapahtuu tulevassa Nintendo Direct -esityksessä.

'No, kaiken mitä voin sanoa, on että pysykää kuulolla tuleville Nintendo Direct -esityksille'

.

Kommentoi

Äänestys: Mikä on suosikki Super Mario-pelisi kautta aikojen? Kommentit pois päältä artikkelissa Äänestys: Mikä on suosikki Super Mario-pelisi kautta aikojen?

The Super Mario Bros. Movie ylitti miljardin dollarin lipputulokynnyksen sunnuntaina, mikä tekee siitä viidennen elokuvan, joka on tehnyt niin pandemian alkamisen jälkeen, ja varmimman merkin siitä, että teatterielokuvabisnes on toipumassa pitkäaikaisesta laskusuhdanteesta. Elokuvan IMDB arvosana on tällä hetkellä 7.3.

Nyt kun elokuva on jatkuvasti esillä joka paikassa, on hyvä hetki puhua Super Mariosta sen perinteisessä muodossaan, eli videopelinä. Me toimituksessa olemme oman suosikkipelimme jo valinneet, mutta tahdomme kuulla myös sinun mielipiteesi pelisarjan parhaimmasta teoksesta. Mikä on juuri sinun lempparisi Super Marion pitkästä urasta?

Äänestä alta omaa pelisuosikkiasi Super Marion ihmeellisestä maailmasta.

Parhain Super Mario-peli kautta aikojen mielestäsi on?

Kommentoi

Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkkoon lähes kaksi viikkoa ennen julkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkkoon lähes kaksi viikkoa ennen julkaisua

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkossa lähes kaksi viikkoa ennen sen virallista julkaisupäivää.

Maanantaina, vapun kunniaksi verkkoon alkoi ilmestyä kuvia ja videoita, jotka näyttivät pelin alkukohtauksen. Tämä johti siihen, että materiaali alkoi leviämään laajasti sosiaalisen median sivustoilla ja yksityisissä Discord-kanavissa.

Eräs pelaaja jopa striimasi peliä Twitchissä noin 30 minuutin ajan, ennen kuin kanava poistettiin ”tekijänoikeuksien haltijan pyynnöstä”.”

Epäilemättä ne, jotka haluavat välttää juoni- ja pelikokemusta koskevat juonipaljastukset ennen pelin 12. toukokuuta julkaisupäivää, saattavat haluta olla varovaisia sosiaalisessa mediassa seuraavat kaksi viikkoa.

Kommentoi