Nintendo Switch -konsolin hinta tulee laskemaan alle 300 euron Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switch -konsolin hinta tulee laskemaan alle 300 euron

Nintendo Switch

Näyttäisi siltä, että alkuperäisen Switch -konsolin hinta tippuisi Euroopassa alle 300 euron piakkoin.

Aiheesta on kertonut ensimmäisenä mm. Gamereactor Spain -sivusto sekä NintendAlerts - tili. Näiden tahojen mukaan käsikonsolin hinta on tippunut jo alle 300 euron Espanjassa.

Hinnan pudotus saattaa olla valmistelua uuden OLED -näyttöisen Switch -version julkaisuun, joka tapahtuu lokakuun 8. päivä.

Yhteensä on myynyt lähes 90 miljoonaa Switch -konsolia. Se ei kuitenkaan vielä ole Nintendon kautta-aikojen suosituin sillä Wii -konsolia myytiin yli 101 miljoonaa kappaletta.

Kommentoi

HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin

HyperX Streamer Starter Pack

:n omistama pelioheislaitteesiin keskittynyt on julkaissut erityisesti aloitteleville striimaajille suunnatun HyperX Streamer Starter Pack -tuotepaketin. Pakettiin kuuluu HyperX SoloCast USB -mikrofoni sekä Cloud Core -headsetti.

SoloCast

SoloCastin mikrofoni on kardioidi mallia, eli se taltioi parhaiten suoraan edestä tulevat äänet. Mikrofonissa on myös painike mykistykselle, sekä jalusta, jonka avulla mikrofonin saa asetettua haluamaansa asentoon.

Cloud

Cloud Core -kuulokkeet puolestaan tukee DTS Headphone:X1 Spatial Audio -ominaisuutta, joka emuloi samaa tilakokemusta minkä saa aikaan useamman kaiuttimen järjestelmällä. Kuulokkeissa on myös alumiininen rakenne sekä keinonahkaiset pehmusteet. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien konsolien sekä :n kanssa.

etsii aina uusia tapoja tarjota hämmästyttävä käyttäjäkokemus. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä striimauspaketin striimereille, jotka etsivät kätevää tapaa aloittaa sisällön luominen. Striimaajaksi tuleminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja HyperX SoloCast -mikrofoni ja Cloud Core -kuulokemikrofoni ovat loistava yhdistelmä päästä alkuun.”

liiketoimintapäällikkö Bianca Walter, EMEA

Streamer Starter Pack on parhaillaan saatavilla Euroopassa 139,99 euron hintaan.

Kommentoi

Viidakkoselviytymispeli Green Hell saa VR-version Kommentit pois päältä artikkelissa Viidakkoselviytymispeli Green Hell saa VR-version

Green Hell VR

Green Hell -viidakkoselviytymispeli on saamassa VR-version Steam VR ja Oculus -laitteille ensi vuoden puolella.

Äärimmäiseen realismiin pyrkivässä pelissä pääset selviytymään Amazonin sademetsässä tekemällä tulta, kalastamalla sekä kokkaamaalla. Rakenna jousi tai kirves, etsi parantavia kasveja sekä hyödynnä paikallisten heimojen tietoutta.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2018 PC:lle Steamin Early Accessin kautta. Sen lopullinen versio ilmestyi vuonna 2019 ja Switch -konsolille peli saapui vuonna 2020. Peli on saatavilla myös Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Green Hell VR ilmestyy Steam VR ja Oculus -laitteille ensi vuoden puolella.

Kommentoi