Nintendo Switch on konsolisodassa niskan päällä — Huhtikuun myynti on lähes kaksinkertainen verrattuna Playstation 4:ään Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switch on konsolisodassa niskan päällä — Huhtikuun myynti on lähes kaksinkertainen verrattuna Playstation 4:ään

Nintendo osui vallankumouksellisella Switch-konsolillaan selvästi napakymppiin. Switch on tämän sukupolven myydyin konsoli, eli sen myyntiluvut päihittävät sekä Xbox One- ja Playstation 4 -konsolit.

Media Play News -uutissivuston mukaan PS4-konsolia myytiin huhtikuun tarkastelujaksolla 411 000 kappaletta. Xbox Onen vastaava lukema on 329 000. Nintendo Switch pyyhkii konsoleilla pöytää hurjalla 808 000 myydyn kappaleen lukemalla. Tiedot käsitellyt Michael Pachter, Wedbush Securities -yhtiön media-analyytikko, kertoo Switchin olevan nyt alan myydyin konsoli 17 kuukautta peräkkäin.

Kommentoi

5 Animal Crossing: New Horizons -sisältöä jotka on nähtävä omin silmin Kommentit pois päältä artikkelissa 5 Animal Crossing: New Horizons -sisältöä jotka on nähtävä omin silmin

Nintendo Switchin Animal Crossing: New Horizonsista on tullut korona-aikojen puhutuin peli, koska se antaa muuta ajateltavaa ihmisten ollessa kotonaan eristyksissä. Pidemmittä puheitta, seuraavaan listaan on koottu sekä sisältöjä että videoita, joista näkee minkälainen yhteisöllinen kokemus pelistä on tullut.

5. K.K.Slider -coverit

Animal Crossing- sarjassa esiintyvä K.K.Slider on tunnettu paitsi pyöreistä kulmakarvoistaan myös herttaisen midimäisistä lauluistaan. Hahmon äänellä on tehty jo ennen New Horizons-peliä lukuisia covereita, joista katsotuimpien joukkoon menevät tubettaja Clay Kramerin tuotokset, jotka löytyvät myös Spotifysta. Mikäli haluat tehdä itse K.K.Slider -covereita, kymmenen vuotta vanhan, vielä varsin mainiosti FL Studiolla toimivan soundfontin saa ladattua soundfonteja tukevaan audiotyöasemaan täältä.

Bonus: Artikkelin kirjoittaja on myös tehnyt K.K.Slider -version eräästä hyvin tunnetusta suomihitistä:

4. Kilpajuoksu hämähäkin kanssa

Twitter-käyttäjä @CesarioStuffs pakenee pistollaan pyörtymisen aiheuttavaa tarantellaa talojen, vesiputouksen ja erilaisten koristeiden välistä ja loppukliimaksi on näkemisen arvoinen

3. Käyttäjien tekemät pintamateriaalit polkuja varten

Pelaajan saaren ollessa kolmen tähden arvoisesti sisustettu ja asutettu, tulee K.K.Slider esiintymään ja pelaajan käyttöön tulee Island Designer -ominaisuus, jonka avulla voi vesialueiden ja rinteiden muokkaamisen lisäksi luoda teitä, joista yhden voi tehdä pelin omalla piirtotyökalulla, joka tekee luonnonkauniista saaresta ihan uudella tavalla omannäköisen. Twitteristä löytyy lukuisia materiaaleja ja ohessa muutama hyödyllinen:

2. Läpällä tehdyt vaatteet

Animal Crossing houkuttelee vaatesuunnittelijoiden ja pikselitaiteilijoiden lisäksi myös hupailijoita tekemään sisältöä. Peliin löytyy varsinkin QR-koodien avulla runsaasti meemisisältöä. Esimerkiksi suomalaisuutta kuvaavia tekeleitä löytyy myös muutamia.

Pelistä löytyy ”Sporty Shades” -nimiset nopeet lasit, mutta sen kanssa tarvitaan myös liekkipipo. Tämän ja muita löydät seuraavasta artikkelistamme:

Suomalaista huippudesignia Animal Crossingissa

Mikä kuvaa suomalaisuutta paremmin kuin kiitollisuus toisessa maailmansodassa sotineita veteraaneja kohtaan? Legendaarinen, allekirjoittaneen tekemä kiitospaita on myös saatavilla seuraavalla koodilla.

Image

ACGoneWildin pelaajahahmon ihon värisissä paidoissa voi päästää sisäisen viuhahtajansa irti.

1. Se, kun Elijah Wood tuli pelaajan saarelle myymään turnipseja

 

Kommentoi

Streets of Rage 4 sisältää retrohahmoja ja 16-bittisen ääniraidan Kommentit pois päältä artikkelissa Streets of Rage 4 sisältää retrohahmoja ja 16-bittisen ääniraidan

Streets of Rage 4

Segan klassikkosarjan paluu Streets of Rage 4 tulee sisältämään takaumia alkuperäisiin Sega Genesiksen peleihin. Pelissä tullaan näkemään pikselöityjä klassikkohahmoja aiemmista peleistä ja myös kuulemaan Yuzo Koshiron 16-bittisen ääniraidan.

Pikselihahmot tulevat siis sliipattujen ja modernien hahmojen rinnalle kuten yllä olevasta trailerista huomataan. Peliä voi pelata lokaalisti jopa neljä pelaajaa, mutta online-tilassa se on rajoitettu kahteen pelaajaan.

Streets of Rage 4 julkaistaan vielä tänä kevään aikana Nintendo Switch, Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi