Nintendo Switch on nyt kaikkien aikojen kuudenneksi myydyin konsoli Japanissa Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switch on nyt kaikkien aikojen kuudenneksi myydyin konsoli Japanissa

-konsolista on tullut Nintendon myydyimpiä konsoleita Japanissa. Switch on ohittanut myyntiluvuissa legendaarisia laitteita, kuten 1 sekä Game Boy Advanced. Switch on ollut Nintendolle todellinen jättimenestys viimeisten vuosien aikana. Edeltäjiinsä verrattuna konsoli on onnistunut kilpailemaan Sonyn ja Microsoftin konsoleiden kanssa, sillä Switch kattoi noin 87 prosenttia Japanin myydyistä konsoleista vuonna 2020. Switch on myynyt Japanissa kokonaisuudessaan 19 miljoonaa konsolia.

Luultavasti konsoli nousee pian listoilla taas yhden sijan ylemmäs, sillä listan sijalla viisi istuva PSP on myynyt noin 300 000 kappaletta enemmän kuin Switch. Nykyisellä tahdilla Nintendon konsoli nousee viidennelle sijalle vielä ennen heinäkuuta. Kärkipaikalle laitteella on vielä pitkä matka tosin listan kaikki kolme myydyintä konsolia kuuluvat Nintendolle. DS -käsikonsoli on myynyt Japanissa huimat 32 miljoonaa kappaletta. Nintendon konsolilla menee tällä hetkellä todella hyvin myös maailmanlaajuisesti. Esimerkiksi Yhdysvaltojen puolella vuosi 2020 oli konsolille menestyksekäs, mutta vuonna 2021 PS5 ja Xbox Series X/S -konsolit kiipeävät luvuissa ohitse viimeistään, kun laitteiden saatavuuteen saadaan parannuksia. Nähtäväksi jääkin milloin Nintendo julkaisee Pro -version suositusta konsolistaan.

Kommentoi

Turtle Beach julkaisi uudet Recon 500 -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uudet Recon 500 -pelikuulokkeet

Turtle Beach Recon 500

Turtle Beach esittelee aivan uudet Recon 500 -pelikuulokkeet, joissa on ensimmäistä laatuaan olevat 60 mm Eclipse -kaksoisajurit

Täysin uusi Recon 500 on paras valinta pelaajille, jotka etsivät kuulokkeita tyylillä, vaikuttavalla äänellä & mukavuudella sekä monialustaisella yhteensopivuudella edulliseen hintaan

Turtle Beach julkisti tänään uraauurtavan uuden lisäyksen yhtiön suosittuun Recon-pelikuulokkeiden linjaan – Recon 500. Langallinen monialustainen pelikuuloke tarjoaa poikkeuksellisen äänenlaadun kaikilla taajuuksilla räätälöityjen lasiystävällisten korvakuppien sekä kristallinkirkkaan, pro-tason keskustelun kautta melua vaimean mikrofonin avulla. Jokainen voi pelata mukavasti – jopa maratonsessioiden aikana – kiitos hengittävien muistivaahtokorvatyynyjen ja kevyen pääpannan.

Turtle Beach Recon 500

Recon 500:lla on monialustainen yhteys Xbox One, Xbox Series X ja S, 5, PlayStation 4 sekä -konsoleihin, PC:hen ja yhteensopiviin mobiililaitteisiin – aina valmiina taisteluun, akkuja ei tarvita. Recon 500 julkaistaan ympäri Eurooppaa 18. kesäkuuta 2021 mustana sekä Arctic Camona ja sen voi nyt ennakkotilata verkosta tai osallistuvilta jälleenmyyjiltä 79,99 € hintaan.

“Recon 500 toimittaa vaikuttavimpia teknisiä edistysaskelia, joita Recon-sarjan pelikuulokkeillamme on koskaan saavutettu. Se määrittelee uudelleen, mitä pelaajat odottavat kuulokkeilta tässä hintaluokassa, tarjoten innovatiivisen suunnittelun, mestarillisen äänen suorituskyvyn ja muhkean mukavuuden.” Juergen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja sanoi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Patentoidut, alan ensimmäiset kaksoisajurit on suunniteltu erillisillä kammioilla, jotka ohjaavat matalia ja korkeita taajuuksia, mikä parantaa huomattavasti äänen yksityiskohtia tavanomaisen ajurin sijaan. Suurempi 60 mm:n koko tuottaa massiivisen äänimaiseman erittäin realistiseen pelikokemukseen.
  • Ammattimaiseen pelaamiseen kehitetty TruSpeak™ yksisuuntainen, melua vaimentava mikrofoni tarjoaa selkeän ja luotettavan keskustelun ja on helppo irrottaa, kun chattia ei tarvita.
  • Alan ensimmäisten Eclipse™ kaksoisajureiden kanssa tarvitsimme tähän mennessä tarkimmin suunnitellun korvakupin suorituskyvyn maksimoimiseksi. AccuTune™ tarkkuusviritysprosessissamme käytetään puumassakomposiittiruiskua Dual Driver -rakenteessa täysin uuden sisäisen suunnittelun luomiseksi ja rikkaan, luonnollisen äänen toimittamiseksi.
  • Kudottuun urheilukankaaseen käärityt pehmeät muistivaahtokorvatyynyt pitävät sinut mukavana ja viileänä taistelun lämmössä.
  • Säädettävä, metallivahvistettu pääpanta on rakennettu kestämään, joustavaksi ja kevyeksi maratonpelisessioita varten.
  • Turtle Beachin ainutlaatuinen ProSpecs™-mukavuusvetoinen muotoilu poistaa lasien paineen pelatessasi
  • Helposti saatavilla oleva äänenvoimakkuuden säätö ja mikin mykistys korvakupissa.
  • Toimii täydellisesti suosikkipelikonsoliesi, ohjaintesi, mobiililaitteidesi tai minkä tahansa 3,5 mm:n liittimillä varustetun kanssa.

Kommentoi

Hitman 3 -pelin Seven Deadly Sins -laajennuksen seuraava synti on Ylpeys – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Hitman 3 -pelin Seven Deadly Sins -laajennuksen seuraava synti on Ylpeys – katso traileri

IO Interactiven Hitman 3 -peli saa uuden Pride -lisäosan, joka on toinen osa Seven Deadly Sins -laajennuksesta. Viime kuussa laajennuksen ensimmäinen osa Greed julkaistiin pelaajille tuoden mukanaan uutta sisältöä peliin, kuten uuden puvun, erilaisia tavaroita sekä tietysti uuden The Greed Enumeration -tehtävän. Seuraava lisäosa Pride on tarkoitus julkaista 10. päivä toukokuuta. Ensimmäisen laajennuksen tapaan Pride sisältää uuden puvun, aseen, teräaseen sekä toiminnantäyteisen tehtävän. Lisäosan traileri esittelee paketin sisältöä tarkemmin.

Hitman 3 on saatavilla PC:lle, PS4, PS5, Xbox One ja Xbox Series X/S, sekä -konsoleille sekä Googlen Stadia -palvelulle.

Kommentoi