Nintendo Switch on saamassa SNES-ohjaimen – myös pelit vihdoin tuloillaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switch on saamassa SNES-ohjaimen – myös pelit vihdoin tuloillaan?

on tuomassa markkinoille Switch -konsolille tarkoitettua Super Nintendon -ohjainta. Kuva kyseisestä ohjaimesta ilmestyi Yhdysvaltojen telehallintoon lähetetyssä hakemuksessa.

Ohjaimen HAC-numero viittaa Switch -laitteistoon.

Tämä tarkoittanee myös todennäköisesti sitä, että Nintendo on tuomassa vihdoin myös Super Nintendon pelit Switch -konsolille. Switch sai vuosi sitten NES-ohjaimen ja NES-pelit saapuivat samalla Nintendo Online -virtuaalikirjastoon.

Kommentoi

DOOM Eternalin uusin päivitys muuntaa pelin pikseligrafiikoille Kommentit pois päältä artikkelissa DOOM Eternalin uusin päivitys muuntaa pelin pikseligrafiikoille

DOOM Eternal

DOOM Eternalin viimeisin päivitys on tuonut peliin uusia visuaalisia tyylejä. Valittavana on mm. mustavalkoinen tai Classic, joka muuntaa pelin grafiikat alkuperäisen 90-luvun julkaisun kaltaisiksi.

Näiden tilojen lisäksi valittavana on myös Gritty ja Cinematic -tilat. Visuaalisten tyylien lisäksi peliin on tuotu myös uusi Battlemode Arena -tila Torment. Meneillään on myös Grayscale tapahtuma, jossa voit kerätä mustavalkoisia keräilyesineitä. Tuloillaan on myös Hack to the Future II -tapahtuma, joka tarjoilee lisää keräilyesineitä.

DOOM Eternal on saatavilla PC:lle, sekä Playstation 4, Xbox One ja -konsoleille. Peli löytyy myös Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Animal Crossing: New Horizons -peliin kesäinen päivitys heinäkuun alussa: Luvassa, uintia, sukellusta ja merenelävien keräilyä Kommentit pois päältä artikkelissa Animal Crossing: New Horizons -peliin kesäinen päivitys heinäkuun alussa: Luvassa, uintia, sukellusta ja merenelävien keräilyä

Switchin suuren suosion saanut Animal Crossing: New Horizons -peliin tulee heinäkuun 3. päivä ilmainen päivitys, joka tuo mukanaan kesäistä ajanvietettä. Pelaajat pääsevät uimaan, sukeltamaan ja keräämään meren pohjalta mereneläviä. Lisäksi pelaajat voivat saada käsiinsä uusia reseptejä, asuja sekä törmätä uusiin sattumuksiin.

Nintendo tiedottaa samalla seuraavasta, elokuun alussa ilmestyvästä päivityksestä. Sen sisällöstä ei vielä ole julkaistu tietoa, mutta pelaajat ovat varmasti hyvillään ylipäätään siitä, että se on tulossa.

Kommentoi