Nintendo Switch on saamassa SNES-ohjaimen – myös pelit vihdoin tuloillaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switch on saamassa SNES-ohjaimen – myös pelit vihdoin tuloillaan? 36

on tuomassa markkinoille Switch -konsolille tarkoitettua Super Nintendon -ohjainta. Kuva kyseisestä ohjaimesta ilmestyi Yhdysvaltojen telehallintoon lähetetyssä hakemuksessa.

Ohjaimen HAC-numero viittaa Switch -laitteistoon.

Tämä tarkoittanee myös todennäköisesti sitä, että Nintendo on tuomassa vihdoin myös Super Nintendon pelit Switch -konsolille. Switch sai vuosi sitten NES-ohjaimen ja NES-pelit saapuivat samalla Nintendo Online -virtuaalikirjastoon.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Kahvinkeittoa ja seurustelua Seattlessa: Coffee Talk -pelissä tarjoillaan kuumaa juomaa örkeille ja haltioille Kommentit pois päältä artikkelissa Kahvinkeittoa ja seurustelua Seattlessa: Coffee Talk -pelissä tarjoillaan kuumaa juomaa örkeille ja haltioille 24

Indonesialainen indiestudio Toge Productions työstää Coffee Talk -peliä, jossa pelaaja toimii baarimikkona erilaisille asiakkaille Seattlessa. Asiakaskuntaan kuuluvat tavalliset ihmiset, mutta kahviriippuvuudesta kärsivät myös örkit ja haltijat. Kahvin keiton lisäksi juomiin on mahdollista toteuttaa vaahtokoristeita ja taideteoksia.

Pelin edetessä baarimikolle avautuu uusia reseptejä, teevariaatioita sekä juomavaihtoehtoja. Myös asiakkaiden kanssa keskustelu on osa peliä, kun puheliaat asiakkaat kertovat hyvin erilaisia tarinoitaan rauhallisen musiikin soidessa taustalla.

Coffee Talk ilmestyy vuoden 2020 tammikuussa PC:lle, Macintoshille, Switchille, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle. Siitä on jo demo ladattavissa itchin sekä GameJoltin kautta.

Coffee Talkin trailerin pääsee katsomaan tästä:

Kommentoi

FIFA 20 -pelin Volta -katufutismoodi esitellään uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 20 -pelin Volta -katufutismoodi esitellään uudella trailerilla 51

Syyskuun lopulla ilmestyvän FIFA 20 -pelin katufutistila Volta on saanut oman trailerinsa. Volta -pelimuoto ammentaa aikoinaan erillisinä peleinä myydyistä Fifa Street -peleistä.

Volta -pelitilassa voit rakentaa täysin oman pelaajasi, valitsemalla tälle oman tyylin ja varusteet. Valittavana on aina pelaajan sukupuolesta pituuteen ja naamatatuoinneista hiustyyleihin. Tyylinikkareille löytyy valinnanvaraa vaatteista ja muusta tilpehööristä.

Pelitilassa omaa joukkuetta voi kehittää Volta Tour -tilassa ja omaa pelaajaansa puolestaan Volta Story -tilassa. Oman joukkueensa etenemistä ja putoamista voi puolestaan todistaa Volta League -tilassa.

Voltassa voi myös vaihtaa pelaajien määrää kentällä. Vaihtoehtoina on 3 vastaan 3, 4 vastaan 4, 5 vastaan 5 sekä perinteiset Futsal -säännöt.

FIFA 20 ilmestyy syyskuun 24. päivä Playstation 4, Xbox One sekä -konsoleille sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Mortal Kombat 11 -pelin Kombat Pack sai vahvistusta shamaani Nightwolfista Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 11 -pelin Kombat Pack sai vahvistusta shamaani Nightwolfista 43

NetherRealm Studiosin ja Shiver Entertainmentin kehittämän Mortal Kombat 11 -pelin Kombat Pack -lisäosaan on tuotu uusi taistelija, kun peloton shamaani Nightwolf herätettiin kuolleista. Nightwolf esiintyi viimeksi vuoden 2011 Mortal Kombatissa ja hahmon tarina alkoi Harmaasta Pilvestä, jossa hän syntyi. Ylpeänä ja pelottomana soturina hän on omistautunut hyvyyteen, ja Suuren Hengen valittuna hän on tuleva Matoka-heimon sankari ja suojelija. Edellisessä Mortal Kombatissa Nightwolf uhrasi itsensä rituaalissa, jolla voitettiin Kitanan äiti Sindel, joka myös on mukana Kombat Packissa.

Nightwolfin uutena ominaisuutena on kutsua suden, kotkan sekä karhun henget avuksi taisteluihin. Nightwolf on mukana kuuden hahmon DLC Kombat Packissa, jossa mukana ovat myös uudet maskit ja varustukset. Tähän mennessä paljastetut lisäosan hahmot ovat Nightwolf, Shang Tsung, Spawn sekä Sindel.

Nightwolf ilmestyi eilen Kombat Packiin niiden pelaajien käyttöön, joilla lisäosa on jo hankittuna. Mikäli se on vielä lataamatta, tulee hahmo käyttöön elokuun 20. päivä.

Mortal Kombat 11 on saatavilla Switchin, PC:n, PlayStation 4:sen sekä Xbox Onen kautta.

Kommentoi