Nintendo Switch Pro ilmestynee syyskuussa – tulee korvaamaan perusmallin Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switch Pro ilmestynee syyskuussa – tulee korvaamaan perusmallin

Nintendo Switch

Pro -käsikonsolista on huhuiltu jo pitkään, mutta nyt Bloomberg ja Eurogamer -sivustojen julkaisemien artikkeleiden mukaan saattaisi ilmestyä jo syyskuussa.

Konsolin kerrotaan olevan kalliimpi kuin nykyinen Switch -malli ja tulee olemaan saatavilla Lite -mallin ohella. Nykyinen Nintendo Switch -malli tulee korvautumaan Pro mallilla.

Laitteesta tullaan mahdollisesti kuulemaan jo ennen E3 -messuja, jotka järjestetään kesäkuun 12. päivä. Näin kehittäjät pystyvät esittelemään tulevat pelinsä uudelle konsolille messuilla.

Alkuperäinen Switch -käsikonsoli lanseerattiin vuonna 2017. Kevyempi ja vähemmän virtaa kuluttava Lite -versio puolestaan ilmestyi vuonna 2019. Kyseisessä konsolimallissa JoyCon -ohjaimet ovat integroituna suoraan konsoliin.

Kommentoi

WRC 10 -rallipeli laajentui ilmaisella päivityksellä – mukana Ypresin ralli Kommentit pois päältä artikkelissa WRC 10 -rallipeli laajentui ilmaisella päivityksellä – mukana Ypresin ralli

WRC 10

Virallisen WRC-rallipelikokemuksen tarjoava WRC 10 -ajopeli on laajentunut ilmaisella lisäsisällöllä. Se tuo mukanaan tämänvuotisen Belgiassa kisattavan Ypresin rallin. Sen erikoisuutena ovat kapeat ja mutkittelevat tiet, jotka tarjoavat runsaasti risteyksiä ja vaihtelevia ajo-olosuhteita. WRC 10 -pelissä kisa koostuu yhteensä seitsemästä erilaisesta erikoiskokeesta sekä testierikoiskokeesta eli shakedownista.

Lisäksi sisältöpäivitys tuo mukanaan kolme historiallista tapahtumaa, joista jokaiseen sisältyy kuljettajapari alkuperäisissä autoissaan. Näitä ovat vuoden 1980 Portugalin rallin Walter Röhrl ja Christian Geistdörfer Fiat 131 Abarthillaan, vuoden 1981 Suomen-rallin Ari Vatanen ja David Richards Ford Escort MkII 1800 -autollaan ja vuoden 2017 Portugalin rallin Sébastien Ogier ja Julien Ingrassia Ford Fiesta WRC -mallillaan.

Lisäksi päivitys tarjoaa peliin hienoisia päivityksiä muun muassa kartanlukijan toimintoihin.

Errorin arvostelussa pelin runsasta sisältöä, ratoja, pelimuotoja ja vaivatonta pelaamista kehuttiin, mutta viimeistely, bugit ja realismin puute sai kritiikkiä. Lue koko arvostelu täältä.

on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille että :lle. Pelin Switch -versio ilmestyy marraskuun 30. päivä.

Kommentoi

Life is Strange: True Colors saapuu Switchille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Life is Strange: True Colors saapuu Switchille joulukuussa

Life is Strange: True Colors

Life is Strange: True Colors -seikkailupeli on saapumassa Nintendo Switch -konsolille joulukuun alussa.

Käsikonsolin versio piti alunperin ilmestyä samaan aikaan ja muiden konsoleiden kanssa, mutta julkaisua jouduttiin siirtämään.

Pelissä Alex on pitkään pidätellyt psyykkisiä voimiaan, jotka mahdollistavat tämän kokemaan, omimaan sekä manipuloimaan muiden tunteita. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa pelaajien ei tarvitse odottaa pelin osia, vaan se ilmestyy kokonaisena.

The Life is Strange: Remastered Collection on ilmestymässä myös Switchille ja muille alustoille alkuvuodesta 2022. Kokoelma nivoaa alkuperäisen pelin lisäksi Before the Storm -esiosan.

Life is Strange: True Colors on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xboc Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle.

Kommentoi