Nintendo Switch Pro ilmestynee syyskuussa – tulee korvaamaan perusmallin Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switch Pro ilmestynee syyskuussa – tulee korvaamaan perusmallin

Nintendo Switch

-käsikonsolista on huhuiltu jo pitkään, mutta nyt Bloomberg ja Eurogamer -sivustojen julkaisemien artikkeleiden mukaan konsoli saattaisi ilmestyä jo syyskuussa.

Konsolin kerrotaan olevan kalliimpi kuin nykyinen -malli ja tulee olemaan saatavilla -mallin ohella. Nykyinen Nintendo Switch -malli tulee korvautumaan Pro mallilla.

Laitteesta tullaan mahdollisesti kuulemaan jo ennen -messuja, jotka järjestetään kesäkuun 12. päivä. Näin kehittäjät pystyvät esittelemään tulevat pelinsä uudelle konsolille messuilla.

Alkuperäinen Nintendo Switch -käsikonsoli lanseerattiin vuonna 2017. Kevyempi ja vähemmän virtaa kuluttava Nintendo Switch Lite -versio puolestaan ilmestyi vuonna 2019. Kyseisessä konsolimallissa JoyCon -ohjaimet ovat integroituna suoraan konsoliin.

Kommentoi

Tanssipelisarja saa jatkoa uuden Just Dance 2022 -pelin myötä marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssipelisarja saa jatkoa uuden Just Dance 2022 -pelin myötä marraskuussa

Just Dance 2022

Just Dance 2022 on suunniteltu yhteistyössä Todrick Hallin kanssa. Hall on tunnettu laulaja, tanssija ja koreografi, joka tuo mukanaan peliin uusitun hittibiisinsä Nails, Hair, Hips, Heels. Pelaajilla on myös mahdollisuus osallistua hänen musiikkivideonsa tekemiseen, joka julkaistaan yhtäaikaisesti pelin kanssa. Lisätietoja tästä löytyy pelin kotisivuilta.

Just Dance on ilmiömäinen tanssipelisarja, joka on valloittanut puolelleen yli 138 miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti. Yli 80 miljoonaa kopiota myynyt tanssipelisarja uudistuu tälle vuodelle tuomalla mukanaan 40 hittikappaletta ja peräti 700 kappaleen musiikkikirjaston.

Uusien kappaleiden lisäksi Just Dance 2022 sisältää monta suosikkipelimuotoa, kuten hikoiluttavan Sweat-tilan, hauskan yhteistyöpelimuodon, pikapelaamiseen tarkoitetun pelitilan ja hauskoihin tanssitaistoihin kutsuvan World Dance Floor -moninpelitilan.

Pelin ohjaamiseen suositellaan Just Dance Controller -älypuhelinsovellusta, joka tekee älypuhelimesta tanssiliikeitä seuraavan ohjaimen.

Just Dance 2022 julkaistaan 4. marraskuuta , Xbox Series X ja S, Xbox One, PlayStation 4 ja PlayStation 5 -konsoleille. Lisäksi peli julkaistaan Google Stadia-pelipalvelussa. Pelin Just Dance Controller -sovellukset ovat saatavilla iOS- ja Android-versioina.

Kommentoi

WRC 10 -ajopeli sisältää Akropolis-rallin – demo ilmestyy huomenna Kommentit pois päältä artikkelissa WRC 10 -ajopeli sisältää Akropolis-rallin – demo ilmestyy huomenna

WRC 10

Syyskuussa julkaistava WRC 10 -rallipeli sisältää myös legendaarisen Akropolis-rallin. Tätä suomalaiskuskienkin varsin menestyksekkäästi ajamaa, mutta varsin haasteellista kisaa on ajettu jo yli 50 vuoden ajan. Kyseisellä rallilla onkin legendaarinen maine kuumuuden ja huonokuntoisten teiden takia. Nyt tätä kiehtovaa rallia esitellään uudella pelivideolla.

https://youtu.be/HyK6r4TEU2k.

Lisäksi WRC 10 -pelin demoversio tulee Steam-pelikauppaan koeajettavaksi 16.-22. kesäkuuta välisenä aikana. Demo antaa esimakua syksyllä julkaistavasta pelistä kolme erikoiskokeen muodossa. Mukana ovat Viron soraiset tiet sekä asfalttiosuudet Kroatiasta ja Espanjasta. Nämä erikoiskokeet ovat myös osa tämän vuoden rallin kisakalenteria.

WRC 10 -rallipeli käy läpi rallin mestaruussarjan historiallisten ajoneuvojen ja kisojen kautta. Peli tarjoaa mahdollisuuden osallistua virtuaalisesti rallihistoriaa muovanneisiin 19 tapahtumaan ja kokea nämä kisat omin silmin. Mukana on kuusi historiallista rallia, joita ovat esimerkiksi legendaarinen Akropolisralli Kreikassa ja maineikas Sanremon ralli Italiassa. Näiden ohella mukana on 20 legendaarista ralliautoa vuosikymmenten varrelta. Näitä ovat muun muassa Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi ja Toyota eri malleillaan. Pelisarjan kehuttua fysiikanmallinnusta on hiottu entistä paremmaksi ja pelaajia odottaakin aiempaa aidompi ajotunnelma.

Huomiota on myös kiinnitetty aerodynamiikkaan sekä turbon ja jarrujen toimintaan erilaisilla ajopinnoilla. Myös ajettavuus ja pelin äänimaailma ovat kohentuneet, mikä saa pelin tuntumaan siltä kuin pelaaja olisi kuljettajana oikeassa ralliautossa. Äärimmäisen suosittu urapelitila on monipuolistunut uusin muokkaustyökaluin. Pelaaja voi helposti luoda halutunlaisen kisatallin omalla tiimillään. Mukana on myös 52 virallista tiimiä vuoden 2021 tiedoilla eri WRC-luokista. Näitä ovat WRC, WRC2, WRC3 ja nuorten kuljettajien Junior WRC. Mukana on myös neljä täysin uutta rallia Virossa, Kroatiassa, Belgiassa ja Espanjassa.

WRC 10 julkaistaan sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle 2. syyskuuta 2021. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin.

Kommentoi