Nintendo Switchin Online -kirjastoon lisättiin juuri kolme mielenkiintoista klassikkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switchin Online -kirjastoon lisättiin juuri kolme mielenkiintoista klassikkoa

Nintendo Switch

Nintendo on laajentanut Switch Onlinen NES- ja Game Boy -kirjastoaan kolmella uudella klassikolla, kertoo Nintendo Life.

Uudet pelit ovat  The Mysterious Murasame Castle (1986), Devil World (1984) and Castlevania Legends (1998).

Switch Onlinen jäsenet voivat pelata yli 100 NES- ja Super NES -klassikkopeliä sekä valikoituja Game Boy -pelejä. Online + Expansion Pack -jäsenet voivat pelata myös Nintendo 64- ja SEGA Genesis -pelejä. Nintendo on jatkanut klassikkopelien lisäämistä Switch Onlinen kirjastoon, jotta pelaajat voivat nauttia vanhoista suosikeistaan uudelleen.

Castlevania ReVamped -fanipeli yhdistää Classicvanian ja Metroidvanian Kommentit pois päältä artikkelissa Castlevania ReVamped -fanipeli yhdistää Classicvanian ja Metroidvanian

Vaikka jotkut väittäisivätkin, että siirtyminen 2D:stä 3D:hen oli merkittävin hetki Konamin Castlevania-sarjan historiassa, toisille se oli Symphony of the Nightin julkaisu vuonna 1997.

Tämä oli -genren – tai ainakin sen tunnistamisen omaksi genreksi – alku, ja peli synnytti useita jatko-osia GBA:lle ja DS:lle sekä lukemattomia jäljittelijöitä seuraavien vuosien aikana.

SotNin menestyksestä huolimatta monet vanhan koulun -fanit pitävät enemmän sarjan vuoden 1997 edeltävästä mallista – epävirallisesti tunnettu nimellä – ja uusi fanien tekemä peli pyrkii miellyttämään samoja ihmisiä yhdistämällä NES-ajan pelit modernimpaan Metroidvania-tunnelmaan.

Lv4 Games on luonut Castlevania ReVampedin, Windows- ja Linux-pohjaisen pelin, joka muistuttaa ulkoasultaan 8-bittisiä Castlevania-pelejä, mutta sisältää Metroidvania-genren ei-lineaarista, varusteisiin perustuvaa pelattavuutta. Se on vaikuttava yhdistelmä, ja se kiistatta näyttää yhtä hiotulta kuin Konamin omat yritykset tällä saralla.

Zelda-fanien märkä uni – LEGO julkaisee näyttävän 2-in-1-rakennussarjan Kommentit pois päältä artikkelissa Zelda-fanien märkä uni – LEGO julkaisee näyttävän 2-in-1-rakennussarjan

ja ovat paljastaneet yhteistyönä syntyneen Tree 2-in-1 -rakennussarjan. Setti julkaistaan 1. syyskuuta 2024 ja sen hinta on 299,99 euroa. Ennakkotilaukset ovat jo käynnissä LEGO-kaupoissa.

2500 palan setti mahdollistaa Deku-puun rakentamisen joko N64:n Ocarina of Time -pelistä tai Nintendo Switchin Breath of the Wildistä. Rakennuksen mitat ovat:

  • Breath of the Wild: leveys 33 cm, korkeus 31 cm
  • Ocarina of Time: leveys 21 cm, korkeus 33 cm

Paketti sisältää neljä LEGO-minihahmoa: Breath of the Wildistä tutut Zelda ja Link sinisissä asuissaan sekä Ocarina of Time -pelistä nuori Link. Mukana on myös rakennettavia hahmoja ja olentoja kuten Hestu Korok marakasoineen, useita pienempiä Korokeja, Deku Baba -kasveja, Navi-keiju, Deku-verso ja Skulltula.

Setti tarjoaa nostalgisen ja yksityiskohtaisen rakennuselämyksen ja antaa Zelda-faneille mahdollisuuden rakentaa joko Ocarina of Time- tai Breath of the Wild -pelin ikonisia kohtauksia. Deku-puun lisäksi setti sisältää myös muita tuttuja elementtejä peleistä, kuten Breath of the Wildin Master Sword -pedestalin ja Ocarina of Time -pelin Linkin talon. Molemmat versiot tarjoavat interaktiivisia ominaisuuksia.

Breath of the Wild -versiossa Deku-puun ilmettä voi muutella vivulla, kun taas Ocarina of Time -versiossa puun suu aukeaa ja sieltä ilmestyy Skulltula-hämähäkki. Fanit ihastuvat myös molempien versioiden yksityiskohdista, kuten liikkuvista kasvoista.

Setti julkaistaan syyskuun alussa ja voit ennakkotilata sen nyt LEGO-kaupoista.