Nintendo Switchin Online -kirjastoon lisättiin juuri kolme mielenkiintoista klassikkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switchin Online -kirjastoon lisättiin juuri kolme mielenkiintoista klassikkoa

Nintendo Switch

Nintendo on laajentanut Switch Onlinen NES- ja Game Boy -kirjastoaan kolmella uudella klassikolla, kertoo Nintendo Life.

Uudet pelit ovat  The Mysterious Murasame Castle (1986), Devil World (1984) and Castlevania Legends (1998).

Switch Onlinen jäsenet voivat pelata yli 100 NES- ja Super NES -klassikkopeliä sekä valikoituja Game Boy -pelejä. Online + Expansion Pack -jäsenet voivat pelata myös Nintendo 64- ja SEGA Genesis -pelejä. Nintendo on jatkanut klassikkopelien lisäämistä Switch Onlinen kirjastoon, jotta pelaajat voivat nauttia vanhoista suosikeistaan uudelleen.

Suunnitteletko kesälomareissua kauemmas? Super Nintendo Worldin uusi Donkey Kong Country -alue avaa pian Kommentit pois päältä artikkelissa Suunnitteletko kesälomareissua kauemmas? Super Nintendo Worldin uusi Donkey Kong Country -alue avaa pian

Universal Studios Japan on julkistanut ensimmäiset tiedot uudesta -alueestaan, joka avataan keväällä 2024 Osakan, Japanin Super World -version sisällä.

Nintendo-teemainen huvipuisto avattiin ensimmäisen kerran USJ:ssa maaliskuussa 2021, ja Donkey Kong -laajennuksen suunnitellut yksityiskohdat paljastettiin IGN Japanin osallistuessa lehdistötilaisuuteen USJ:ssa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämän suositun huvipuiston uuden alueen vetonaulana toimii Donkey Kong's Crazy Cart, vuoristorata, joka sijoittuu korkean temppelin ympärille syvällä viidakossa. Näyttäisi siltä, että houkutteleva nähtävyys perustuu peliin Donkey Kong Country Returns, pelaajien ottaessa tehtäväkseen suojella Kultaista Banaania Tiki Tak -heimolta.

Jokos lähdetään?

Rakkaan Banjo-Kazooien paluu alkaa näyttämään entistä varmemmalta Kommentit pois päältä artikkelissa Rakkaan Banjo-Kazooien paluu alkaa näyttämään entistä varmemmalta

Kyllä vain, meidän rakas , joka teki showpaini-tason paluun viime vuonna Nintendon Switch Onlinen loistokkaan palvelun kautta, on mahdollisesti saamassa täysin uuden pelin.

Fanit ovat huutaneet kurkkunsa käheänä kunnon paluun perään, ja huhuja on liikkunut kuin seiskalehden KÄÄK -palstalla konsanaan. – mitä jos tämä kaksikko tekee vielä näyttävän paluun?

Phil Spencer, itse pääperkele Gamingista täräytti ilmoille melkoisen pommin. Hän on kuullut fanien toiveet!


”Olette nähneet historiastamme, ettemme ole koskeneet jokaiseen franchisingiin, johon ihmiset toivoisivat meidän koskevan — Banjo-fanit, kuulen teidät. Mutta on totta, että kun löydämme oikean tiimin ja oikean tilaisuuden, rakastan palata uudelleen käsittelemään tarinoita ja hahmoja, joita olemme nähneet aiemmin.”

Joten nyt me täällä pidämme sormet ja varpaat ristissä, sillä uusi Banjo-Kazooie voi olla nurkan takana. Tätä on kieltämättä odotettu!