Nintendo Switchin tuorein järjestelmäpäivitys mahdollistaa kuvankaappausten ja pelivideoiden jakamisen QR-koodeilla – Näin se toimii Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switchin tuorein järjestelmäpäivitys mahdollistaa kuvankaappausten ja pelivideoiden jakamisen QR-koodeilla – Näin se toimii

Switchin viimeisin järjestelmäpäivitys nopeuttaa konsolilla otettujen kuvien ja videoiden jakamista QR-koodeilla.

Voitte mennä kokeilemaan tätä ominaisuutta albumin kautta. Valittuanne kuvan, huomaatte kuinka julkaisu- ja muokkaustilassa sosiaaliseen mediaan julkaisevan napin alle on ilmestynyt ”Send to Smartphone” -vaihtoehto. Kyseisestä napista painamalla konsoli antaa käyttäjälle QR-koodin, jonka skannaamalla erityiset pelihetket saa haluamalle laitteelleen.

Pelivideot ja kuvankaappaukset ovat aiemmin saatu Nintendo Switchistä talteen jakamalla ne joko ensin sosiaalisessa mediassa tai kopioimalla ne suoraan konsolin muistikortilta.

Kommentoi

The Dark Eye -seikkailupelit ilmestyvät tammikuun lopulla konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Eye -seikkailupelit ilmestyvät tammikuun lopulla konsoleille

The Dark Eye: Chains of Satinay

Daedalic Entertainment on julkaisemassa kahta klassista point-and-click seikkailupeliä The Dark Eye: Chains of Satinay ja The Dark Eye: Memoria konsoleille tammikuun 27. päivä.

The Dark Eye: Chains of Satinay vie pelaajat Geronin rooliin, jonka tehtävä on pyydystää epäilyttävät korpit, jotka kiusaavat Andergastin kuningaskuntaa. Tehtävä ei kuitenkaan ole aivan niin yksinkertainen ja se vie Geronin elämänsä seikkailulle aina kuningaskunnan rajoille asti.

In The Dark Eye: Memoria -pelissä puolestaan tarjolla on kaksi tarinaa, jotka tapahtuvat eri aikakausilla. Tarinoissa nähdään sotasankariksi haaveileva prinsessa Sadja ja Geron, joka haluaa pelastaa kumppaninsa kiroukselta. Pelin edetessä näiden kahden kohtalot kohtaavat.

Pelit perustuvat saksalaisen Ulrich Kiesow kehittämään samannimiseen roolipeliin, joka ilmestyi alunperin vuonna 1984. Peleissä päästään ensimmäistä kertaa seikkailemaan Aventurian maailmassa konsoleiden välityksellä. Pelien taustalla ovat mm. The Whispered World ja Deponia -peleistä tutut kehittäjät.

The Dark Eye: Chains of Satinay ja The Dark Eye: Memoria ilmestyvät Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X sekä S, Xbox One ja Switch -konsoleille tammikuun 27. päivä.

Kommentoi

Scott Pilgrim -elokuvan peli sai uusinnon 10-vuotisjuhlan kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Scott Pilgrim -elokuvan peli sai uusinnon 10-vuotisjuhlan kunniaksi

Scott Pilgrim vs. The World: The Game

Ubisoft, Universal Games ja Digital Platforms julkaisivat yhteistyössä ikonisen Scott Pilgrimin oman taistelupelin nykypäivän pelilaitteille.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition juhlistaa pelin kymmenvuotista ikää uusittuna kokonaisuutena. Mukana ovat myös lisäsisältönä julkaistut Knives Chau ja Wallace Wells. Suosittuun sarjakuvaan perustuva peli yhdistää toisiinsa sarjakuvamaista tyylittelyä, kutkuttavaa huumoria ja perinteistä taistelupelaamista. Pelaajan tehtävänä on auttaa Scott Pilgrimia nujertamaan vihollisensa rakkauden nimeen. Vastassa hänellä on monenlaisia pahiksia, kuten League of Seven Evil Exes.

Perinteikkäiseen kaksiulotteiseen beat ’em up -tyyliin pelin taistelut ovat näyttävästi animoituja retrografiikkahahmoja. Paul Robertsonin animoimat 8-bittiset peligrafiikat vievät sydämen mukanaan tuodessaan mieleen 80-lukulaisen peligrafiikan ja nyt jo muinaismuistoilta tuntuvat pelihallit peleineen. Niin ikään Anamanaguchin arvostettu pelimusiikki ja sarjakuvatekijä Bryan Lee O’Malleyn luomat välinäytökset ovat upeaa ja nautinnollista koettavaa.

Yksinpelin lisäksi pelin voi kokea jopa kolmen muun pelaajan seurassa, joko paikallisesti tai verkkopelinä, elinvoimaesineet ja kerätyt kolikot jakaen. Lisäksi moninpelipuolelta löytyy hauskoja minipelejä, eeppisiä battle royale -taisteluita ja yhteistyöpelimuotoja. Myös pomotaistelu- ja selviytymiskauhupelimuodot ovat hauskaa hupailua kavereiden kesken.

Digiversion lisäksi pelistä on julkaistu kolme rajatun painoksen fyysistä pakettiversiota. Nämä ovat saatavilla PlayStation 4- ja Switch -pelikonsoleille, ja niiden ennakkotilaus on nyt alkanut. Fyysiset paketit tulevat saataville loppuvuodesta 2021 Limited Run Games -kauppapaikkaan. Pelin kolme erilaista fyysistä versiota ovat Standard Edition, Classic Edition ja juhlava K.O. Edition.

Standard Edition sisältää pelin lisäksi erikoiskannen, Leo’s Place -lipun kuittiosan ja värikkään ohjekirjan. Classic Edition sisältää Standard-paketin lisäksi upean retropelikotelon, pelimusiikin cd-levyllä, taitellun pelimaailman kartan ja tarroja. Kattavin K.O. Edition -juhlapainos sisältää Classic Edition -sisällön lisäksi Sex Bob-omb -kitaraplektroja, rumpukapulat, pelimusiikin kasetilla, seitsemän keräilykortin kokoelman ja Jeremy Parishin kirjoittaman kovakantisen kirjan. Kaikki K.O.-paketin esineet tulevat aidossa kovarunkoisessa roudarilaatikossa, joka on varusteltu hauskalla 3D-kuvalla äänien ja valojen kera.

Pelin ohella sarjakuviin perustuva Scott Pilgrim vastaan maailma -elokuva julkaistaan uusittuna Dolby Cinema -versiona vuoden 2021 aikana.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition -digiversio on nyt saatavana sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavana Google Stadia-, Ubisoft+- ja Amazon Luna -pelipalveluista. Peli tukee myös PlayStation 5- ja Xbox Series X sekä S -konsoleita yhteensopivuustilan kautta.

Kommentoi