Nintendon historiasta kertova viisiosainen dokumenttisarja tulossa ensi kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon historiasta kertova viisiosainen dokumenttisarja tulossa ensi kuussa

Deadlinen mukaan Nintendon historiasta kertova dokumentti Playing with Power: The Nintendo Story julkaistaan ensi kuussa Crackle-suoratoistopalveluun.

Kyseessä on viisiosiainen dokumentti, jossa käydään yhtiön historiaa läpi jopa 1800-luvun loppupuolelta asti. Sarjan ohjauksesta vastaa Jeremy Snead ja kertojan äänessä kuullaan Taru Sormusten Herrasta -elokuvista tuttu Sean Astin.

Playing with Power: The Nintendo Story -sarjan tulee julki Crackleen ensimmäinen maaliskuuta. Palvelu ei valitettavasti ole ainakaan Suomesta asti katsottavissa, joten voidaan vaan toivoa että dokumenttisarja tulisi muuallekin levitykseen.

Kommentoi

Tältä näyttää Atarin uusi lenkkarimallisto Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Atarin uusi lenkkarimallisto

Atari x Cariuma

Legendaarisen videopelifirma Atarin tuotemerkkiä on lätkäisty aina t-paidoista hotelleihin, mutta nyt se löytyy myös lenkkarimallistosta.

on nimittäin lyöttäytynyt yhteen kestävän kehityksen jalkineisiin erikoistuneen Cariuman kanssa ja julkaisseet Atari -aiheisen malliston 50-vuotisen taipaleen johdosta.

Malleja on saatavilla kahta eriä OCA Low ja Caitba Pro. Molemmista on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja. Jokaista ostettua kenkäparia vastaan istuttaa kaksi puuta Brasilian sademetsiin.

Voit tutustua tuotteisiin tarkemmin täältä.

Kommentoi

Xbox ryhtyy mahdollisesti yhteistyöhön Adidaksen kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox ryhtyy mahdollisesti yhteistyöhön Adidaksen kanssa

Uutisoimme aiemmin Sonyn ja Niken uusista Playstation -lenkkareista ja nyt näyttääkin siltä, että molempien yhtiöiden kilpailijat olisivat yhteistuumin pyrkimässä samoille apajille. Uudessa raportissa kerrotaan, että olisi aloittamassa yhteistyöhön Adidaksen kanssa. Tarkoituksena on suunnitella ja valmistaa sarja Xbox -aiheisia lenkkareita.

Tietojen mukaan kyseessä olisi kokonainen mallisto yhden parin sijaan. Yhteistyötä ei ole vielä julkistettu virallisesti, mutta ensimmäisen mallin odotetaan saapuvan jo heinäkuussa. Syksyn aikana malliston uusia kenkiä nähtäisiin vielä kaksin kappalein ja julkaisujen olisi tarkoitus jatkua vielä vuonna 2022. Aikataulujen lisäksi kuvat tulevista lenkkareista ovat vuotaneet internetiin. 

Lenkkareiden on alustavasti tarkoitus saapua markkinoille heinäkuussa, mutta virallinen julkistaminen tapahtuu luultavasti vielä lähiaikoina. Esimerkiksi vuoden 2021 E3 -tapahtuma olisi otollinen hetki paljastaa uudet lenkkarit konsolin faneille.

Kommentoi