Nintendon historiasta kertova viisiosainen dokumenttisarja tulossa ensi kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon historiasta kertova viisiosainen dokumenttisarja tulossa ensi kuussa

Deadlinen mukaan Nintendon historiasta kertova dokumentti Playing with Power: The Story julkaistaan ensi kuussa -suoratoistopalveluun.

Kyseessä on viisiosiainen dokumentti, jossa käydään yhtiön historiaa läpi jopa 1800-luvun loppupuolelta asti. Sarjan ohjauksesta vastaa Jeremy Snead ja kertojan äänessä kuullaan -elokuvista tuttu .

Playing with Power: The Nintendo Story -sarjan tulee julki Crackleen ensimmäinen maaliskuuta. Palvelu ei valitettavasti ole ainakaan Suomesta asti katsottavissa, joten voidaan vaan toivoa että dokumenttisarja tulisi muuallekin levitykseen.

Halo tv-sarjan toinen kausi sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo tv-sarjan toinen kausi sai ensimmäisen trailerin

Halo Season 2

on julkistanut hittisarjan toisen kauden virallisen trailerin ja key art
kuvat. Uuden kauden kaksi ensimmäistä jaksoa saavat ensi iltansa 9. helmikuuta.

Toisella kaudella Master Chief John 117 (Pablo Schreiber) johtaa Spartans eliittijoukkonsa Covenantina tunnettua muukalaisuhkaa vastaan. Järkyttävä välikohtaus karulla planeetalla saa Johnin epäilemään sotansa suunnan olevan muuttumassa. Hän vaarantaa kaik en todistaakseen sen, mitä kukaan muu ei usko: että Covenant aikoo hyökätä ihmiskunnan suurinta linnaketta vastaan. Galaksin kohtalo on vaakalaudalla ja John lähtee etsimään avainta ihmiskunnan pelastukseen tai tuhoon: Haloa.

Showrunnerin ja vastaavan tuottajan David Wienerin (Brave New World) luotsaama sarja sijoittuu universumiin, joka esiteltiin vuonna 2001 Xboxin ensimmäisen Halo pelin julkaisun yhteydessä. Eeppistä 2500 luvun konfliktia ihmiskunnan ja Covenant nimellä tun netun muukalaisuhan välillä kuvaava kuvaava Halo -sarja yhdistää taidokkaasti kuvattuja henkilökohtaisia tarinoita toimintaan, seikkailuun sarja yhdistää taidokkaasti kuvattuja henkilökohtaisia tarinoita toimintaan, seikkailuun ja monisävyiseen tulevaisuusvisioon.ja monisävyiseen tulevaisuusvisioon.

Halo sarjan pääosissa nähdään Pablo Schreiber (American Gods) Master Chief Spartan 117:na ja Natascha McElhone (Californication) tri Halseyna. Kummatkin toimivat tällä kaudella myös tuottajina. Näyttelijöistä paluun tekevät myös Jen Taylor (Halo pelisarja, RWB Y), Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) ja Danny Sapan i (Penny Dreadful).

Kauden uusia näyttelijätulokkaita ovat Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals), Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup) ja Christina Bennington (Midsomer Murders). Fiona O'Shaughnessy (The Forgiven) ja Tylan Bailey tekevät myös paluun vakiorooleissa toisella kaudella.

Halo sarjan on tuottanut Showtime yhteistyössä 343 Industriesin ja Amblin Televisionin kanssa. Halo sarjan toisen kauden vastaavia tuottajia ovat David Wiener sekä Amblin Televisionin Steven Spielberg, Darryl Frank ja Justin Falvey. Vastaavia tuottajia ovat myös Xboxin / 343 Industriesin Kiki Wolfkill, One Big Picturen Otto Bathurst ja Toby Leslie sekä Gian Paolo Varani. Sarjan kansainvälisestä levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime sovelluksen kautta Apple iOS, tvOS ja Android laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).

Ysäripelaajia hemmotellen – Ted-sarja viljelee reippaita viittauksia 90-luvun konsoleihin Kommentit pois päältä artikkelissa Ysäripelaajia hemmotellen – Ted-sarja viljelee reippaita viittauksia 90-luvun konsoleihin

Vaikka viimeisimmästä -elokuvasta on kulunut muutama vuosi, fanit ovat selvästi edelleen kiinnostuneita Seth MacFarlanen suunsoitostaan kuuluisasta teddykarhusta.

Seth MacFarlanen Ted TV -sarja toimii kahden Ted-elokuvan esiosana ja tapahtuu vuonna 1993, mikä tarkoittaa sitä, että se viljelee runsaasti 90-luvun viittauksia.

Sarja todella hyödyntää tätä ideaa, viljellen runsaasti -viittauksia ja jopa kohtauksen, jossa kaupanäyttely on täynnä Sega-tuotteita (ja Super Scope, hyvänä lisänä).

Voit katsoa kohtauksen alla, mutta ole varuillasi, videossa voidaan vaikkapa kiroilla! Jos upotus ei näy, voit katsoa videon täältä.

Ted sijoittuu kaksi vuosikymmentä ennen elokuvia ja seuraa John Bennettia (elokuvissa Mark Wahlbergin esittämänä, kun taas Max Burkholder ottaa roolin tässä), kun hän on lukiossa, ja Ted liittyy hänen seuraansa juonitteluihin matkan varrella.