Nintendon seuraavaa konsolia povaillaan ilmestyvän vuoden 2024 lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon seuraavaa konsolia povaillaan ilmestyvän vuoden 2024 lopulla

Nintendo Switch

Pelimaailman siirtyessä kohti vuotta 2024, spekulaatiot Nintendon seuraavan sukupolven konsolin, huhutun Switch 2:n, ympärillä ovat kiihtyneet. Alan analyytikot ovat nyt ottaneet kantaa, ja he viittaavat mahdolliseen julkaisuun myöhemmin tänä vuonna ja noin 400 dollarin hintaan.

Tohtori Serkan Toto, Kantan Gamesin tunnettu analyytikko ja itseoikeutettu Nintendoasiantuntija, jakoi hiljattain GamesIndustry.bizin kanssa näkemyksiään vuodelta 2024. Ennusteidensa joukossa Toto ilmaisi luottavansa Switch 2:n julkaisuun vuonna 2024, mikä toistaa jo jonkin aikaa liikkuneet sitkeät huhut.

Konsolin hinnan osalta Toto ehdotti 400 dollarin hintaa, joka vastaa alkuperäisen Switchin julkaisuhintaa huomattavasti korkeampaa lukemaa. Tämä on linjassa aiempien huhujen kanssa, joissa on vihjailtu hinnankorotuksesta, kun otetaan huomioon Switch 2:n laitteiston mahdolliset edistysaskeleet ja parannukset.

Vaikka Nintendon virallista vahvistusta ei ole vielä saatu, nämä alan analyytikoiden ennusteet lisäävät Switch 2:n odotusta. Vuoden edetessä odotetaan lisää konkreettisia yksityiskohtia ja ilmoituksia, jotka valaisevat Nintendon pelimatkan seuraavaa lukua.

Uuden Nintendo Switch-konsolin saapumista ei kannata hätäillä vielä vuodelle 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Uuden Nintendo Switch-konsolin saapumista ei kannata hätäillä vielä vuodelle 2024

Nintendo Switch

Pelaajat, jotka odottivat uutta Switchia tälle vuodelle, saattavat joutua muuttamaan suunnitelmiaan. Raporttien mukaan kovasti odotettu Switch 2 on siirretty ”varhaiseen 2025” asti, ja lähteiden mukaan Nintendo on ilmoittanut tästä siirrosta pelinjulkaisijoille.

Alun perin myöhään vuonna 2024 julkaistuksi suunniteltu Switch 2:n viivästys jättää kysymyksen siitä, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan alkuperäiselle Switchille, joka on äskettäin ylittänyt 139 miljoonan myydyn yksikön rajan. Nintendon nykyinen ensimmäisen osapuolen valikoima koostuu pääasiassa uudelleenversioista kuten ja Luigi's Mansion 2 HD, mikä johtaa siihen, että jotkut analyytikot ennustavat vuotta, joka on hallittu uudelleenkäynneistä.

”Vuonna 2024 saatetaan nähdä enemmän vanhojen Nintendo-hittien uudelleenversioita”, sanoo analyytikko Serkan Toto. ”Tämä voi olla vaikeampi vuosi Nintendolle ilman uutta laitetta.”

Fanit, jotka toivoivat uusintaversioita ja Twilight Princess Switchista, saattavat lohduttautua tässä tilanteessa, mutta monet jäävät kaipaamaan uusia kokemuksia.

Kuitenkin Nintendo tunnetaan joustavista suunnitelmistaan. Huhujen mukaan helmikuun suora lähetys voisi valaista yhtiön uudelleenlaaditun julkaisuaikataulun. Muista, että mikään ei ole virallista, ennen kuin Nintendo itse puhuu.

Lähde: Bloomberg

Mario Kart 8 Deluxe rysäytti tiskiin ennätyslukemat myynnissään Kommentit pois päältä artikkelissa Mario Kart 8 Deluxe rysäytti tiskiin ennätyslukemat myynnissään

Mario Kart 8 Deluxe

8 Deluxe, rakastettu karting-peli Switchille, on saavuttanut monumentaalisen virstanpylvään: 60,58 miljoonaa myytyä kappaletta maailmanlaajuisesti!

Tämä vaikuttava saavutus vahvistaa sen aseman yhtenä parhaiten myyvistä Switch-peleistä ja yhtenä suosituimmista Mario Kart -peleistä, jotka koskaan on tehty. Vuonna 2017 julkaistu on parannettu versio -pelikonsolin pelistä, ja se on lumonnut pelaajat värikkäillä radoillaan, monipuolisilla hahmoillaan ja koukuttavalla pelattavuudellaan.

Pelin menestys voidaan liittää sen helposti lähestyttäviin, mutta syvällisiin mekaniikkoihin, jotka palvelevat sekä satunnaisia että kilpailullisia pelaajia. Lisäksi jatkuva uuden sisällön virta Booster Course Pass -lisäsisällön kautta on pitänyt pelaajat sitoutuneina ja palaamassa lisää. Tämä virstanpylväs ylittää aiemman ennätyksen, 50 miljoonaa myytyä kappaletta, joka raportoitiin helmikuussa 2023.

Lähde: Nintendolife